Geng Berus Gigi..

5 Disember 2014

Adakah Aku Gay?

~~ Assalamualaikum To Bloggers And Readers ~~


Selepas menatap wajahnya, hatiku berdebar- debar bak kata pepatah "bulat air kerana pembentung,  bulat manusia kerana nasi". Entah sampai bila aku akan memendam rasa. 

Dia amat cantik sehingga mampu menggugat imanku yang sudah sedia tidak bermaya ini ibarat pepatah "berapa tinggi terbang bangau akhirnya ditembak jua".


Dia orang Thailand. Namanya Nang Poy. Cantik, ayu orangnya. Kami berkenalan melalui FB. Sejak pertama kali chat, nafsu aku untuk bersamanya makin membuak buak ibarat "laksana bulan menanti, hinggap ke tikar, jatuh ke tangga.". Kalau A Samad Said baca pantun aku, mesti dia nak buat aku jadi bini.







 

Cantikkan? Menawankan? Mencanakkan nafsukan? Perghhh dasar nafsu kuda jantan!

And then the "eeuuww" moment is when 


Moral of the story, check dulu girlfriend korang and pastikan dorang betul-betul perempuan sebelum korang menikah bagi mengelakkan perlawanan pedang pada malam pertama! 

>Korang ada mata korang tengok, korang ada telinga korang tengok, korang ada akal? Korang fikirlah sendiri. Assalamualaikum<
notakakikechik : Muka aku time tengok perempuan seksi then baru perasan yang perempuan tu ada halkum. Eerr adakah aku gay?

30 November 2014

Seksi? Abah Kau!

~~ Assalamualaikum To Bloggers And Readers ~~

Dengan penuh kerakusan nafsu yang mencanak, aku mempersembahkan peragaan artis di Anugerah Skrin 2014! 
Yang last sekali tu rasa macam nak libas setarika je atas kepala dia. Who with me?

So, pernah tak kita terfikir kenapa ramai sangat wanita Melayu Islam di negara kita sekarang ni yang kain baju di renovate jadi sarung nangka? Tudung dorang belit jadi sanggul kain kafan? Seluar dorang ketatkan jadi sarung meggi? Perut aku lapar sekarang ni so jangan tanya kenapa mesti meggi.

In TV, boleh dikatakan semua drama or movie wajib akan ada scene ranjang or peluk. Why? Sebab kalau tak ada scene camtu nanti lelaki tak nak pergi tengok. UAI tak masukkan scene cenggitu dalam program dia ramai pulak lelaki yang datang? Or yang datang tu semua gay? Errr habis aku kena block satgi.
Aku terfikir, tak boleh ke kalau direktor dekat Malaysia ni buat drama yang bila scene GRO je pakaikan dorang dengan baju kurung, jubah, or kalau nak tengok menggoda sikit sarungkan dorang dengan baju kelawar. Tak ke OK camtu? Aurat pun dapat ditutup kan?

Ni satu lagi, Aku tengok sekarang ni dah ramai sangat perempuan remaja yang kat lua sana pakai mengalahkan Maria Ozawa! Bagi mengelakkan salah faham aku jumpa nama Maria Ozawa dekat surat khabar, jangan buat propaganda yang bukan-bukan. Nanti aku gigit cuping telinga baru tau!

Korang pakai seksi-seksi nak tunjuk dekat siapa? Kalau kena rogol korang salahkan lelaki, tapi korang pakai baju macam nak offer diri untuk dirogol tu kenapa? Lainlah aku. Aku kalau pakai baju ketat and skirt berbelah sampai dada, komfem mak bapak aku pakat rejam aku guna microwave!
Bagi sesiapa yang panas hati mendengar, aku mohon maaf. Aku tahu aku sendiri pun tak sempurna tapi sebagai manusia kita haruslah saling menegur. Kalau aku sempurna dah lama aku upgrade diri jadi Nabi.

>Korang ada mata korang tengok, korang ada telinga korang dengar, korang ada akal? Korang fikirlah sendiri. Assalamualaikum<


notakakikechik :: Ibarat keeper meninggalkan gol