Geng Berus Gigi..

17 Jun 2011

gAmbAr PhOtOShop YAm baEk PunYer..!!!

Assalamualaikum reader-reader skalian....


Firstly....akhirnyerr...demam NORA ELENA n SEITH TAN dah habis....yeahhh....gua sempat nengok last episode jer...


masuk jugak crite die...patut lar semua famili gua dup menghadap depan TV time pukul 7..kenape arr time tu aku tk join skali...????..

Udah-udah..yang lepas bia lepas yer dop...??ermmm..sunyi jer rase blog nie slepas sminggu tak post mende kat sini.....gua ingat senang nak jadi blogger ni..rupe-rupenyer boleh tahan jugak...gua tau kowam pun mesti stuju ngan gua...betul tak..???...baru gua tau untuk jadi sowang blogger ni kite kene sabo banyak-banyak untuk cari follower..(dah naek arr angke follower gua...hahaha)...cari idea untuk post mende-mende kat sini..kang sunyi kang kowam tak datang melepak kat sini pulak.....


Ok...back to the tajuk...kowam tau photoshop tu ape..???..tak tau..??..meh sini bia gua stoly-moly ngan kowam sket...kowam tau edit gambo tu ape...??..mesti arr kowam tau kan..??..kalau tak tau,,,tak tau la gua nak tulis ape..edit ngan photoshop ni boleh dikirakan sbagai adek ipar sbelah mak tiri die arr...gua rase dah jelas dah kan sikit-sikit...kalau tak lagi pandai-pandai lar kowam....


Alright..gambo-gambo yam kat bawah nie contoh-contoh photoshop yng orang pro jer boleh buat...orang prosak ape pun tak bleh....sbelum gua membebel panjang-panjang baek kowam layan jer pic ni ok.....◕‿◕...



amik kau....


yam ni yam gua suke skali....



maen tarik-tarik jalan pulak....



sape yam bwat pecah nie..??..kutip cepat..!!!



yam nie memam tak leh bla.....




Ok....sikit jer yam gua dapat cari....tapi kalau nak banyak lagi pandai-pandai arr kowam belek-belek dekat internet tuh...jangan asyik maen blog ngan FB jer......lepas tengok gambo nie..gua rase macam nak try arr buat satu..(hancur..!!!)...hehehe..okkey tu jer untuk minggu nie..kite sambung minggu depan pulak kae....agak-agak topic ape arr minggu depan..???...Assalamualaikum n keep smiling....◕‿◕...

p/s:gatal tangan lar pulak....sape lar yam nak bagi gaji nieh...hehehehe

4 3 orang nak menyampuk:

Miss Apple berkata... [Reply]

alah ,,d0wnl0ad jer citer tuh...hahahah

!khAnif berkata... [Reply]

tak brani maen downloadx2 nie...takut kene saman..hahaha

peep berkata... [Reply]

lawa2...

!khAnif berkata... [Reply]

peep:thnx..try arr buat satu..heheh