4 Jun 2011

PerkenaLan D!ri...(Ikhanif)

ASSALAMUALAIKUM........

   Firstly..name panjangku MOHD IKMAL HANIF,name pendek pulak IK...jadi kowang dah boleh cari lar kan mane datangnye name IKHANIF tuh..kalau dpt kowam memam bijak.:)

   Erm..nk pakai panggilan ape yerk aku ker saye..???..saye lar mesre skit...saye berasal dari Pahang..tp tinggal D Kelantan..dah jadi anak Klantan dah coz lame sngt kat sini...saye masih lagi study N baru jer nk berkecimpung dlm dunia blogger nih kes zaman skank ni sumer orng dah ade blog(aku pun nk jugak)..

  Hobi saye is membace n buku yng paling saye suke bace n trase nk mati kalau tak bace sehari ialah mukabuku (facebook)...Cite pasal buku-buku nih ingat pulak psl study..saye masih belaja lg D *********...memam sronok blaja kat sane....
 
    Next story..saye mempunyai 6 orng ahli keluarge..3 laki-laki n 3 prompuan..(pandai mak aku bajet..hehehe)..status.???..saye masih lagi..???..single..???......i`m still single..jadi sape nk brato cepatx2 isi borang..hahaha...

    Saye dilahirkan pada tanggal 27+2-1-3+1=.........????....Januari , pade tahun..???..
Saye dilahirkan di Hospital Bandar Jengka,Pahang..(kalau takdek hospital tu tak tau la aku dibranakkan kat mane)...

    Saye ni jenis yng suke membwat orang suke n suke tengok orng senyum..:)..(try korang senyum n pegi tngk kat cermin camner muke korang mesti sweetx2 n machox2 kan...)

     Tujuan saye untuk bwat blog ialah untuk mencube sesuatu yng baru n harap akan dpt ramai follower nanti..(harapx2 larr..).that all about me...n kalau nk tau ape crite sterusnye silelah ringanx2kan tngn untuk click button yng tertulis `ikut'...

                          Last katex2 untuk kali ini ialah...KeEp sMiLING n Assalamualaikum...

kalau blh snym arr mcm kucing ni..kn cumil tu...


p/s : Kalau ade salah silap harap maaf..semua manusie tidak SEMPURNA...(^_^)

1 3 orang try hard:

♫♪~Naurah_Nawwarah ~ ♫♪ berkata... [Reply]

cerr bace balik ik .. u noe how cute u are .. ehehewww :)