17 Julai 2011

BiNatAng BeRwArNa PuTIH..(waaa..suci jer)

Assalamualaikummmm.....

Pe kabo mekome-mekome skalian...??..sihat..??..Alhamdulillah....

Wokkep....harinie aku nak tunjuk sket gomba-gomba binatang Albino....haish..macam-macam jenis binatang yam blog kakitulis nie tunjuk...dulu binatang cute..skrang binatang Albino pulak...(nie blog ZOO ke ape nie..)..Kowam tau tak binatang Albino tu ape..??..ala Albino nie macam binatang lar takkan lar macam krete mercedes 1.8 kot...

Ok-ok...binatang Albino nie ialah binatang yang berwarne putih or bak kate orang zaman skarang...suci jer binatang nie macam budak Ik nie...WOITx2...bukan yam pasal binatang tu yam aku maksudkan..yang pasal suci tu larr...suci tak muke aku..???..hehehehe..(ceh muke jrawat batu ade hati cakap suci..pigi daa...)

OKx2..sbelum aku brangan kuat lagi..jom sesame kite mengusha gambo-gambo yam kat bawah nie..ape-ape hal...nanti kite crite balik OK...^_^...

kalau buat sate ruse nie sedap tak..????

wush..menatang ape nie..??
nak tulis hamster laen sngt...
nak tulis landak tak same...ishx3..plekx3
stahu aku kanggaro warne koko jer...
yam nie asal dari mane erk..??


wosh...kalau buat beg nie mesti laku nie...


errr...ni aku tak sure...anak patung ke or real punyer..
try kowam gi check...kalau dibaham tak tahu...


cube bayangkan kalau aku
gi curi selai-selai bulu die...agakx2
mengamuk tak burung tu..??

errrrrr......
(tk tahu nak describe ape..)

woitt...comey lar pulak tupai nie...
kalau boleh lastik sedap nie...grrrrrr

woooo....serius aku cakap...natang nie arr
yam aku paling fobia skali...
tak kire arr comey or suci mane pun
binatang nie...grrrrr...(pengakuan brani mati)


AND YAM PALING AKU RASE KIUT MIUT N TRASE NAK BELE SEKO....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

TARRRAAAA...!!!!1
wei..slambe jer muke die....





OK..habis suda....amacam kiut tak..?..ade rupe aku tak..??..(yam last tu ade sket..hakx4)..OK..tu jer untuk kali nie...kalau ade gomba-gomba oyang monarek lagi nanti eden lotak yo....apo-apo pun..truskan mengfollow diri anda ke blog ini..jasa anda amat dikenang...(waa..dah macam iklan mengundi pulak..)..ok macam bese arr..taksah kalau takdek ayat nie sbelum entri nie habis...So..

Kowam minat kowam like..kowam geram kowam komen..kowam baek..kowam follow..kowam ade otak..kowam PK lar sniri...Assalamualaikummmm...



p/s:pose dah dekat..jom makan banyakx2...hehehehe

6 3 orang try hard:

EYP_g.0.n.z.a.L.3.s berkata... [Reply]

sume tUh COMEL ..!! hahahaa ..

NorHalizah berkata... [Reply]

semua ni albino kot.

eB ezrin berkata... [Reply]

singgah dari blog effa curio @ http://emogurlz-emolovers.blogspot.com/
& polo... jom polo me back :)

IkhAnif berkata... [Reply]

eyp:hehehehe..comei kan...^_^
norhalizah:memam..^_^
eb:settle...^_^

~naddy~ berkata... [Reply]

semua binatang tuh saket albino. haha

IkhAnif berkata... [Reply]

naddy:a`ah..virus terbaru..virusbino..hakx5