20 Julai 2011

Hizami,Nak Header Satu...^_^

Assalamualaikummm....blogger-blogger skalian....


HA..!!..arinie first time sejak hidupnye blog nie aku nak join contest...so harap-harap dapat arr yer..^_^..ye lar..try kowam tengok header aku..simple sangat arr...nak update blog pun tak bersemangat..(ayat-ayat alasan)..


Try kowam usha header blog brother nie:

Wosh...jauhnyer lar ngan header aku...grrr...

Sbelum tu kene slesaikan slogan pulak...~Ke hadapan Hizami,saya nak header satu sebab header saya terlalu simple n kurang menarik,nak yang terbaekkkk from you~

Sbelum aku akhiri entri nie aku nak tag kan seseowang yang terbaekk...harap-harap join jugak arr contest nie yerk..^_^: aindzaya.blogspot.com

So kalau sesape yam nak join tekan sini yerk...care-care semua die tunjuk kat situ..OK..

Macam biaselar...kowam rajin kowam join..kowam baek kowam komen..kowam terbaekk..kowam datanglar lagi...Assalamualaikummm....

p/s:kalau boleh nak abang hizami renew trus blog nie..hehehehe..(tu pun tak tentu dapat nak lebehx2...)

10 3 orang try hard:

ijat_asni berkata... [Reply]

good luck
^________^

..hizamirahim.. berkata... [Reply]

thanks!
sebab sudi join.
:)

good luck.
:D

IkhAnif berkata... [Reply]

ijat:thnx bro...^_^

Hizami:ringanx2 kan arr hati nak pilih blo nie yer....hihihihihi...

belogkayangan berkata... [Reply]

semoga anda terpilih :)

IkhAnif berkata... [Reply]

belogkayangan:Amin...thnx yaw...hehehe

..Bai.. berkata... [Reply]

gudluck yek:)

IkhAnif berkata... [Reply]

bai:thank gurl..^_^

Ain Farahin berkata... [Reply]

gud luck tuk awk jugak yew...hehe

Mra Mastura berkata... [Reply]

gudluck! XD

IkhAnif berkata... [Reply]

ain farahin & mra mastura:thnx hope kite same-same dapat..^_^