Geng Berus Gigi..

11 Julai 2011

PabiLa kOTak fOLLoweRS mERaJUK…

Assalamualaikummm blogger-blogger skalian….

Kowam prasan tak..??..prasan tak..??..(memam aku prasan aku hensem…)..prasan tak yam kebelakangan nie banyak kotak-kotak followers yam merajuk..??

kosong smacam jer....(=_=")
Bagi yang penah atau tengah mengalaminyer macam aku nie mesti kowam rase pelik kemane kotak-kotak nie pegi menyepikan diri betul tak..??

kalau kowam tengah try tekan butang refresh tu banyak kali....tak yah arr...aku dah 14 kali tekan butang refresh tetap tak muncul-muncul…frust menonggeng jugak dengan kotak followers nie..


time-time followers nak mencecah yam keseratus lar die buat hal...laen kali buat lar hal time-time followers yang ke 123 ker..234 ker..ni tak...(grrrrrr)

Ape arr salah aku kat kotak nie…aku rase followers hari-hari up tak penah down…(prasan lebey)..aku layan baek punyer ape kotak nie..die nak coki-coki aku bagi..die nak apollo aku bagi…tapi skrang die hilang tah kemane…buat hal betullar..(alamak..sedey larr pulak)

Pesanan untuk kotak followers ku n kotak-kotak blog laen yam merajuk..(gile ke ape..??)..dah-dah lar merajuk tu..hudoh nengok..datang arr balik..nanti aku beli tora ker deng dang ker maen OK…^_^..tau tak..sejak ko tak dek nie follower aku tak naek-naek…dulu-dulu time ko ade naek lar satu angke sari...skunk..????

Kesian arr kat aku nie…dah-dah jangan majuk lame-lame…aku sepak kang…hehehe gurau-gurau..kang makin lame pulak..(pandai mujuk jugak aku nie yerk…)

So for my kotak..lu ade follower lu UP kan..lu ade blog lu datang balik..lu ade otak lu PK lar sniri..(????)..Assalamualaikummm…

p/s:buak hal sumgoh..kawe baru jah nop rajin-rajinkan diri dale dunio belog nie…arr punoh kijo aku..sapo-sapo hop tau caro-caro nop pujuk kotok nie,ejah boh komen ko ata mesej ko deh…(klantan lar pulak..^_^) 

4 3 orang nak menyampuk:

Ira berkata... [Reply]

kotak follower ira pun merajuk,..sedihh betul .. :(

Qaseh berkata... [Reply]

tu dah ade tuh...x majuk dah...heeee

IkhAnif berkata... [Reply]

ira:kene pujuk elok-elok macam ik buwat..baru datang balik mende tu..hehehe..:)

IkhAnif berkata... [Reply]

Qaseh:yeye...pandai kotak tu bace blog nie yerk..sayang jugak die kat saye..hehehe