8 Julai 2011

PabiLa PokOk MulA mAkAN,,,SeMUAnya dItELAN.....

Assalamualaikummmm.....jawab jangan tak jawab...dah..??..bagus...hehehe..(nak berugurau pulak)
Ape kabo kowam semua....???..sihat.??..kalau ade yam tengah keselsemaan and nak ke kedemangan tu..nampaknyer nasib kite same larr...tapi disebabkan kowam aku sanggup menulis entri terbaru di sini..(waa..emo pulak)



OK-OK..aku malas nak melalut panjang-panjang so..kowam penah tengok tak pokok makan..???..mesti arr tak penah kan..tapi kali nie aku dah sediekan pic yam diambil dari incik google yam baek hati..(puji sket)..jadi kowam tengok arr camner rupe bile pokok mule makan....enjoy U all..^_^


pelahap betol lar pokok nie...krusi pun gi telan...



baru 1/3 jer yam die makan tu...yam selebihnye Insyaallah akn ditelan nanti..



aku rase mengamok tuan punye moto nie...camne lar boleh jadi camnie...???


bang..tak yah nak cabut lar basikal tu..tak kan dapat punyer..


.................................
(tak tahu nak describe ape dah)


 HAH....camner..??...nanti kalau kat skolah cikgu tanye pokok makan ape..??..kowam jawab pokok makan signboard,moto and basikal cikgu...kalau kene penampo kowam jangan salahkan aku yerk...ok arr...aku pun nengok pokok-pokok nie makan tetibe jer rase nak mamam meggi goreng malam-malam nie....(lapo dow..dari tengahhari tak makan)..

OK..ape-ape pun aku pun nak pegi rebus meggi dah nie....kowam ade mate kowam tengok..kowam tak puas hati kowam komen..kowam ade otak kowam PK lar sniri..Assalamualaikummm...






p/s:nak cari followers yam keseratus....yeay-yeay....^_^

6 3 orang try hard:

Qaseh berkata... [Reply]

pelik lorh... -_-''

ArulchelseA berkata... [Reply]

cuak aku bro...

IkhAnif berkata... [Reply]

qaseh & arul:macamx2 lagi kat dunie ni yam lebey menarik n pelik pade yam nie...^__^

syafiqakarim berkata... [Reply]

haha ada eh mcm tu?
unik.

~naddy~ berkata... [Reply]

menarik. :)

IkhAnif berkata... [Reply]

syafiqa:hehehe...mesti larr...
naddy:thnks....^_^