Geng Berus Gigi..

23 Ogos 2011

Dapat First Award Daripada BlogsiGadis...^_^

--Assalamualaikum to blogger-blogger and reader-reader--


YEAY..YEAY Ik dapat award..kowam hado..???..hehehhe..(ok-ok tukar mood jadi bebudak seketika)..
nak tengok tak award yam Ik dapat...and macam mane Ik boleh dapat award nie..??..kowam scroll je lar kat bawah tuh...




Ik dapat sebab Ik dah jadik followers dia yam ke-111...waa..nombor bertuah tu..hehehe..gembira berguling-guling bile dapat award first award...




Disebabkan dia dah bagi Ik award...meh sini Ik nak promote sikit blog dia nie...




Jom reramai kita terjah blog dia...klik link kat bawah nie ok..KLIK SEKARANG..!!!..KALAU TAK KLIK TAK NAK BAGI DUIT RAYA...(ko pun still meminta lagi...)



Ok..tu jer untuk kali nie...thnk coz meluangkan masa membaca entre yam melalut memanjang...and thanks jugak untuk Blogger si gadis koz sudi bagi award kat Ik...terharu sangat tau tak..???..hehehehe..kalau sudi bagilar lagi erk...(buat muka tembok konkrit...)

>kowam ade agam kowam jaga...kowam ada hati kowam cuci...kowam ada otak..??..kowam PK lar sniri...Assalamualaikum...<


notakakikechik: maen lar mercun tuh pepuas...nanti raya takleh nak maen dah...>_<


7 3 orang nak menyampuk:

::fadh:: berkata... [Reply]

untung la dapat award . .hehe ..saye nak jugak !! :)

IkhAnif berkata... [Reply]

fadh: nak jugak..???..mintak ngan tuan empunye blog...hehehehe

nadia fatihah berkata... [Reply]

ni dapat cupcake yng real ke yang dusta punyer ni? hahaha :P

Mohd Izzar berkata... [Reply]

raya la maen mercun..hoho

sis92 berkata... [Reply]

hai awk!
tahniah kerana mjadi followers sis yg gojess!!Awww
hehehe

IkhAnif berkata... [Reply]

nadia: hehehe..zaman sekarang nie tak maen dah cupcake yam ori..die maen yam dusta dah..hehehe


izzar: kalau jari dah takdek camner nak raya..hehehe


sis: thnx sis coz bagi award kat Ik..>_<

RinsyaRyc berkata... [Reply]

haa... tanam-tanam ubi, tak perlu di baja.. Orang berbudi, kita berbahasa.. (*apesal tiba2 perut aku nyanyi2? erk..)