26 Ogos 2011

Entri Terakhir .....

--Assalamualaikum to blogger-blogger and reader-reader--



Hyep bloggers and readers yam sedang menghadap laptop....mesti kowam terkejut + terpaku + tertanya-tanya betul ke nie entre terakhir aku..??..maknanyer..lepas nie aku tak berblog dah..??..aku akan delete blog nie..??


Yam sebenonyer camtular hakikatnye...
kowam mesti nak tahu kan kenapa aku nak out dari dunia bloggers nie kan..??..ade banyak faktor yam sbenonyer...


-First..aku dah malas nak menulis entre panjang-panjang nie..letih tangan aku menulis..yam komen ciput jerk..buat letih aku jer...


-Second..aku rasa berblog nie membuang masa jerk..lebih baik aku study lagi bagus....kan-kan-kan...^_^














BING-BING 
BBBBBOOOOOMMMMMMM.......


Hehehehe...camner intro aku..sadis tak..???..yang sbenonyer bukannye aku nak out dari dunia blogging nie..try kowam baca semula tajuk tuh...aku tak habis tulis lagi kan...ni tajuk yang sebenonyer..


"Entri Terakhir Sebelum Aku Pulang Beraya Di Kampung"
 






Tolom jangan pukul aku..aku angkat bendera putih dah...!!!


Fuhh..nasib baik..








Kenape mesti yam terakhir..??..ini kerana..kat kampung aku takdek line broadband..sedih gila rasa tak dapat main blog and mukabuku selama seminggu...nanti bersawang arr blog aku nieh...


Sempena nak menyambut hari raya nie aku nak mintak maaf larr kalo-kalo di setiap entre or komen-komen yam penah aku buat..penah membuatkan kowam terguris hati or tersentap macam entre nie OK..^_^..kiranya kita 0 - 0 lar erk...hhehehe..*sambil membuat muka cute




And bagi yam tag aku dalam contest or segmen tuh..aku mintak maaf sesangat kalau tak dapat join..bukannya sombong or malas..tapi ye arr..banyak keje nak kene buat..keje skola lar..keje khusus larr..blablablabla..(merungut jer tahu..)..tapi..kalau segment tu aku nampak menarik baru aku join yer..so mintak maaf sesangat..*buat muka yam lebih cute


Akhir sekali...




Semoga Aidilfitri kali nie membawa 1001 kenangan manis buat kita semua...see u`r in the next entre k..>_<


>kowam ade agama kowam jaga..kowam ade hati kowam pelihara..kowam ade otak..??..kowam PK lar sniri..Assalamualaikumm..<


notakakikechik: misi mencari duit raya bermula...yeay-yeay..^_^





14 3 orang try hard:

RinsyaRyc berkata... [Reply]

hehehe...

suspn jek..

shalina berkata... [Reply]

selamat hari raya ^^
jangan main meriam,mercun pop pop tak pe..ahahah :P

::ini belog saya . cinta hati saya:: berkata... [Reply]

adeh ingat betoi2 lah kan.

nak kene baling mecun pop pop kat sini nie

haha

:)

Mohd Izzar berkata... [Reply]

hahaha!
selamat hari raya..
berhati2 di jalan raya okay?

iMah berkata... [Reply]

ho ho ho..
pandai memain..
aku tekejot jugak baco tajuk tu..

Khairull-Dean berkata... [Reply]

perghhhhh..... slamat hari raye... :D

ika berkata... [Reply]

hahaha~ wat nebes je baca smpai nak tutup blog sbb xde org komen...haha...papepun slmt hari raya ek...slmt balik ke kampung n membuat sarang labah2 di blog ini...:)

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ berkata... [Reply]

bru nak booooooo kat blog ikh... komen ciput pon nk tacing..

NN lagi la.. org bace pon tak.. but, i loike..... tak sape bace pon lagi sronok..hahha.. SLMT HRI RAYE deh...

cik bulan berkata... [Reply]

argh..ko dah besar..mne leh main kumpul2 det ayer ni..xde..xde..

*muka kejam

::budak:: berkata... [Reply]

slmt ari raye :)
pasni cuci balik sawang blog ni tau..hehe

IkhAnif berkata... [Reply]

Rin: knp..??..mesti sukakan tuan blog nie kan..??..*ayat mintak penampo di pagi raya..


Shalina: mercun pop bagi adek Ik maen jer..heheh


Choki: kenape..??..sukakan blog nie ker or tuan empunya blog..muahahah

IkhAnif berkata... [Reply]

izzar: komfirm slamat..kalau krete dah berderet kompen bawak tak sampai 90 km/jam


imah: yea-yea..berjaya..hehehe


khairulldean: Slamat jugak..>_<

IkhAnif berkata... [Reply]

ika: balik nanti kite buat gotong-royong bersihkan sarang nie erk....hehehe


NN: boooo...sama dia...hahaha...slamat hari raya gak..>_<


Cik Bulan: beso kemendenyer...taraf budak skolah lagi kut...hahaha

IkhAnif berkata... [Reply]

budak: pasnie kite buat arr event bergotong-royong bersihkan sesawang plak...hehehe