Geng Berus Gigi..

13 Ogos 2011

Incik Abang Followers Yang Ke 200....

--Assalamualaikum blogger-blogger and reader-reader--


Puasa tak kowam harinie..???..mestila puasa kan..hehehe..allright..pada hari ini aku dengan berasa bangga dan riaknyer ingin mengumumkan bahwa followers aku dah mencecah 200...(baru 200 nak bising..papa ben tu..dah beriban dah..tak bising pun)..


Tak cayer..??..weit..muka suci cam aku nie takkan menipu kowam lar..(ayat mintak kaki ker bang..??)..tak caye jugak..??..try kowam usha gambar kat bawah nie...


Tak cukup dengan itu..




Kowam nampak tak nombor brape tu..??..hehehe..


Memula terkezut jugak koz tetibe jer follower naek mendadak dalam masa satu malam...semua mende nie takkan terjadi kalau aku tak join segment yang dibuat oleh AA nie...




Klik banner di atas kalau nak join..boleh lagi join tuu..


Dah-dah crite aku..meh sini aku nak promote sikit blog yang ke 200 tuh...


TAAADAAAA....!!!




Aku ada buat research sikit pasa blog nie...rupa-rupanyer die dah start blogging sejak 2010 lagi..and yam palim menarik perhatian aku ialah...




Dia nie orang Kelantan jugak...waa samo negeri lar kito...bulih lar ejah tupe nop kelik kapung pahnie...hehehe...(yang mane tak faham duduk diam-diam and kerutkan muka anda ketat-ketat..>_<)


Ape kata kite gi terjah reramai blog dia..
http://khairull-dean.blogspot.com/


Barang siapa yang tak gi terjah blog dia akan kene:
















Arrr...kan dah kene..sape suruh tak gi...hehehehe...Ok-Ok itu sahaja untuk kali nie..segala ucapan tahniah boleh ditulis di ruangan komen yerk..hehehe..(ayat mintak penampo nampak)...


Kowam ade hati kowam cuci..kowam ade agama kowam jaga...kowam ade otak..???..kowam PK lar sniri..Assalamualaikummm...


p/s:esop pi shopping baju raya..sape nak ikut angkat kaki tetinggi cepat..nak bilang nie...!!



13 3 orang nak menyampuk:

Anif Abdullah| AA berkata... [Reply]

yeke? thankss.. keep it up dik!! ^^

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ berkata... [Reply]

tahniah... NN pon mrangkak jugak dlu... care nak tingkatkan follower kne rajin join segmen ... tapi, sbb akk dah rajin sgat on9 maka susah sikit nak join segmen jadah hareemmm sume ni.... ceh!!

SyuE berkata... [Reply]

Tahniah!! ;)

IkhAnif berkata... [Reply]

AA:yeke..??..ekelleh bulih gi tanye..hehe..thnx AA..^_^

NN:takyah lar join..boleh Ik lintas followers akak pas nie..hehehe..(gila followers)

IkhAnif berkata... [Reply]

syue:thnx syue..:D

hamzah ian berkata... [Reply]

haha.. bagus bagus.. hang lawak

Run Away berkata... [Reply]

met pagi!!...singah dan pollow...;d

Khairull-Dean berkata... [Reply]

tahniah ikhanif... any way thanks coz sudi letak gambar aku kat entry ko... terharu rase... hahahaaa.... moga berjaya... insyaallah...

IkhAnif berkata... [Reply]

hamzah ian: takdel lar..bese-bese jer...hehehe

run away: thnx...nanti Ik follow balik erk..>_<

khairull dean: u to bro..keep blogging yar...>_<

Khairull-Dean berkata... [Reply]

salam bro.. kawe ada tag demo dalam contest... sila lah lihat entry kawe nie... http://khairull-dean.blogspot.com/2011/08/contest-raya-datang-lagi.html

::siti norbaiti:: berkata... [Reply]

tahniah :)

IkhAnif berkata... [Reply]

siti:thnk...>_<

alyana shafinas berkata... [Reply]

btul3...mmg nek mendadak lahh follower kter..hihii...thanx to AA