Geng Berus Gigi..

7 Ogos 2011

Seksanye Nak Blogwalking Di Tengahari...

--Assalamualaikum to reader-reader and blogger-blogger--
seksenyerrr.....!!!
Apsal yam ko boleh jadi seksa nak blogwalking nie Ik..???..hehehe..kowam nak tahu jawapannye..??..OK..try kowam bayangkan..BAYANGKAN TAU..!!!


Masa tengahari memam wajib arr matahari duduk kat atas kepala..(kecuali di tempat kowam tu hujan)..time tu memam masa nazak and sesangat menantikan waktu berbuka puasa bagi aku..(kowam pun sama)..untuk menghilangkan nafsu untuk punch card halfday..(ponteng puasa)..aku pun terus buka lappy kesayangan aku ni dengan NINE Y TWO..(nawaitu)..nak bagi masa berjalan cepat sikit..


Tengah laju-laju duduk blogwalking macam keretapi kat bawah ni..




Tetibe terbukak pulak blog-blog yang ada gambar-gambar camnie...


 



























Tak cukup dengan itu..dia boleh pulak gi tambah gambar ni..











Aku pun dah jadi camnie dah...




Dalam fikiran berkata..lebih baek aku tido lagi banyak manfaat daripada berblogwalking kat tengahari nie..tengok gambar kat atas ni pun perut aku dah start main lagu dangdut dah...TAK KE SEKSA TU..???


HADDUUUHH..memacam-macam dugaan betol lar puasa bulan ni...tapi kowam jangan ponteng erk..??..truskan puasa kowam..dah skerat hari dah pun..ada lagi beberapa jam je nak berbuka..time berbuka pasnie kowam sentap arr puas-puas OK....^_^


Sori kalau aku buat kowam terseksa dengan nengok gambar nie...^_^..bukan ape..aku juz nak buat kowam tahu ape yam aku rasa sekarang..hehehe..(sape yam tak puas hati sila tumbuk laptop anda lelaju sekarang..ade bran..???..)..


>kowam ade hati kowam jage..kowam ade agama kowam pelihara..kowam ade otak..??..kowam PK lar sniri..Assalamualaikummm...<


p/s:mummy baju raye tahun nie warne pink..???..NOOOOO..!!!..











19 3 orang nak menyampuk:

Cahaya Hidupku berkata... [Reply]

haha ,tergugat iman .bek tido je . =.='

♥ Cik Nur Elyana ♥ berkata... [Reply]

haha.wahh.tunjuk pic mknan ea..ngehh..x pa.1jam je lagik kat sini. :p

tiefazatie berkata... [Reply]

haha..ala..rilek la..gambar je pun..=p

Pesona Algebra berkata... [Reply]

Seksanya, takpe2 lg setengah jam je lg, sabar ye..

IkhAnif berkata... [Reply]

cahaya hidupku:tahu pun..hehehe

elyana:tahan-tahan..sejam lagi..hehehe

tiefazatie:gambar je pun..?.kalau dah time lapo..gambar pun boleh gi telan..hehee

pesona:yes..tahan-tahan..hehe

stellaizz berkata... [Reply]

mak aiii...leleh liuq dah nie...sob sob sob sabar2 :)

tiefazatie berkata... [Reply]

haha..lawak la awk nie..hihi..

awk..sori eh..tenet slow la..nt ifa like eh2...=)

Green Apple berkata... [Reply]

dugaan... sabar je lah...

sergeant keroro berkata... [Reply]

memang terseksa, aku pon naik lapar kot XD

AIEN NOT ALIEN berkata... [Reply]

berselera mata ni dijamu makanan..hihi..

puasa...puasa.... ^_^

IkhAnif berkata... [Reply]

stella:lap balek sbelum orang nampak..!!!

IkhAnif berkata... [Reply]

tiefazatie:takpe...:D

green apple:hehehe..bulan puasa nie kene la sabo bebanyak..>_<

IkhAnif berkata... [Reply]

keroro:feelim kite same arr pulak..hehehe

aien:takpe tepat jam 7++ nanti turn kite pulak menyentap..hehehe

Bui Junaidi berkata... [Reply]

hahaha..tergugat iman yer
jgn sampai betul2 meleleh air liur mcm baby tu,sudah..kekeke

NadiRah berkata... [Reply]

alololo...
tomeynya kelar pinky2..hahahha!!!!

IkhAnif berkata... [Reply]

bui:kalau dah tongah lopa memacam boleh jadik kak..hehehe

IkhAnif berkata... [Reply]

itik kuning:ceit...piiirrrahh...kaler pink tak sesuai ngan boboy tau tak..??..hehehe

tia @ Ini Kisah Tia berkata... [Reply]

hahaaa .. tergugat iman yooo :)

IkhAnif berkata... [Reply]

tia:cer sabo-cer sabo..tak lame dah..hehehe