Geng Berus Gigi..

13 September 2011

Minggu Nie Memam Minggu Buzy erkk..??

~~Assalamualaikum to blogger-blogger and reader-reader~~


Sekolah : 7.00 - 2.00
Rest : 2.00 - 3.00
Pergi balik skolah : 4.00 - 6.00
Study tak hingat dunia : 9.00 - 7.00..(yang nie aku tipu..)



Hyep kowam...kowam dah usha dah jadual aku kat atas spanjang minggu nie..??..sibuk tak aku..??..(alaa..baru sikit tu pun nak kecoh...)
Tapi memam aku nak tulis kat sini..memam sumpah minggu nie aku memam buzy..bak kata orang 24 jam memam tak cukup arr bagi aku...mana cukup nyer kalau..masa ke depan aku ke blakang..aku ke blakang dye pulak ke depan..sumpah macam lari marathon dah...

And kat sini aku nak mintak tolong kat kowam..

"tolong apa..??.."
(jawab dengan nada marah + garang..)

Ala..jangan jawab macam tuh..gerun aku nak mintak tolong..aku bukan nak pinjam duwit or pinjam awek kowam pun...aku just nak mintak kowam sembahyang hajat + doa bebanyak kat aku yerk..WEIT-WEIT..bukan doa suruh aku berkenan dengan kowam...

Tapi doakan aku supaya aku mendapat pingat emas dalam pertandingan olahraga yang akan berlangsung pada hari Ahad nie..nanti kalau aku dapat pingat emas..aku gi gadai and bagi kat kowam sikit sorang k tak..??

"ko masuk olahraga..??..larat ke beb..??"
PERGHH...sape cakap aku tak larat..??..meh sini aku nak sent tapak kaki kat muka kowam nak..??..so ingat tau..doakan aku yerk...(sbenanyer saje ko nak menunjuk kan..???..)
>kowam ada hati kowam nilai..kowam ada tangan kowam komen...kowam ada otak..??..kowam PK lar sniri..Assalamualaikum...<

notakakikechik: so..nanti kowam jangan nak cakap yang tuan blog nie pemalas nak hapdate blog la yer...aku rajin juz masa takdek...pandai tak aku cover kemalasan aku disitu..???

8 3 orang nak menyampuk:

Abhamz berkata... [Reply]

salam, semoga berjaya rangkul emas...

ain dzaya berkata... [Reply]

oit!! study je la.....blogging nak...blaja mals..

Run Away♥ berkata... [Reply]

good luck...dan doa kan...;d

IkhAnif berkata... [Reply]

Abhamz: w`slm..thnk Q bang...InsyaAllah..>_<


kakakku: adek ko gak...hahaha...lepas abih nie tumpu kat study lar plak..>_<


Run away: Thnx..bebanyak...^_^

bella luna berkata... [Reply]

good luck,all the best,.my fav mase skul dlu2 nie,so kene support,hehe

::ini belog saya . cinta hati saya:: berkata... [Reply]

gudluck ye . semoga berjaya :)

si kiut lavender berkata... [Reply]

pergh...xsangka lak ik nih larat lari..heee,,,=)...xpa2..nanti saia tlg d0akan..wat yg terbaek yer
nila dah mnang jgn lupa bgi ganjarannya yer..:)

IkhAnif berkata... [Reply]

bella: waaa...x tahu lar tuh..takut nanti tengah lari tetiba...semmmppuuuttt....


choki: thnx kak...>_<

lavender: ape nie...x ikhlas langsum...hahhahaa...