2 Oktober 2011

Aku Anti Kawan Makan Kawan...!!!

~~ Assalamualaikum To Blogger-blogger And Reader-reader ~~



Adoyai...lamenye tak update...berhabuk da blog nieh...aku tak update bukan di atas faktor malas erk..tapi ye arr student..tak habis-habis maen blumba ngan masa...masa ke depan aku ke belakang..masa ke belakang aku ke depan...sumpah letih..



Tapikan..ade sorang blogger tu windu kat aku...hahaha..nak tahu sape tak..??..tengok kat bawah nie..

"Hahaha...Rindu jugak ko kat aku yerk..."
(Klik gambar kalo nak melawat blog dia...)

So..sape reader kat sini suka makan kawan..??..makan kat sini bukan bermaksud telan erk..(melantak je kerja kowam erk..)..


Aku tahu..bukan aku sorang je yang anti ngan prangai nie..malah kowam pun same gak kan..??..(angguk cepat..!!..)..untuk pengetahuan kowam..


"kawan yang makan kawan dia pun tak suka ngan prangai kawan makan kawan.."
(adoyai..berbelit ayat ko..kalau failed BM takleh bace nieh..)

"Menape lu manyak anti sama itu kawan makan kawan..diolang penah makan lu ke..??"


Adoyai...sejak aku hidup dah banyak kali dah aku kene bende nieh..lepas kene tu..perghh..memam tak arr aku nak lepas dia camtu jer..aku panggil semua geng aku..gi bako rumah dia..hahaha..(ok-ok..aku tipu kowam..)


Kat bawah nie aku bagi 3 sebab kenapa aku anti sangat ngan pemakan makan nie..


1.Kawan Yg Menjadi Tempat Mengadu Bocorkan Rahsia Kite Kat Orang Lain..



"PERRRRHATIAN SEMUA..!!..harinie aku nak gosip sket pasal budak Ik tuh..kowam tahu tak ade..ke patot dia........"


- Adoyai...try bayangkan..kite dah arr ade masalah..tetibe plak kawan sendiri gi bagi masalah baru bwat kite..perghh..memang menguji kesabaran woo...nak bagi pelempang pun ade nak bagi penumbuk pun ade..


2.Burukkan Kite Kat Orang Lain...




"Wei-wei..budak Ik tu kan..dah arr tak pandai..homework tiru jiran sbelah...lepastukan ......."


- Perghh...lidah bercabang empatpuloh rupenyer...pigi daa..bulu hidung dia bersepah tak kesah plak..


3.Rampas Awek Kite...


"Bro..aku ngan awek ko dah couple da..harap ko tak marah erk..jangan riso..akanku jaga + pelihara die..rugi woo..die dah arr cantek..berseri plak mukanyer........."


- Yam nie aku slalu kene..wallaawweehhh...perghh..kalo dah dapat tu diam-diam cukop arr..nie yam ko nak kecoh tu apsal...ko penah try tapak kaki aku tak..??




Kalo kowam rasa nak balas dendam kat spesis kawan makan kawan nie..kowam boleh klik kat SINI erk..


<kowam ade hati kowam nilai..kowam ade tangan kowam komen..kowam ade otak..??..kowam PK lar sniri..Assalamualaikum<


notakakikechik: sori entre agak membosankan..bese arr..permulaan bulan..ceewwaahhh...

24 3 orang try hard:

RinsyaRyc berkata... [Reply]

waa.. untungla aku.. kena tag.. tenkiu bebanyak ik.. cayam.. ekekeke



--->pelik tengok gambo tuh... yg last..mcm crita lelaki yg rampas girl tapi lam gamba, girl yg rampas laki... weyh, ko songsang ke? ke ko pike ko ompuan.. ekekee.. (guro jek jgn mrh budak kecik.. ^^)


http://bulatmata.blogspot.com/

cik kiwi's berkata... [Reply]

bila nak tag akunye..ngeh ngeh..:P

IkhAnif berkata... [Reply]

rin: adoyai...brape banyak ko komen da..aku tag tu pun mujo..

RinsyaRyc berkata... [Reply]

eley.. mesti sebab ko rindu aku gak tu.. mentang2 nama aku rin.. ekekeke... --->ketawa tutup gigi

http://bulatmata.blogspot.com/

ctk berkata... [Reply]

eh2...gado lak laki bini neh...hahaha...pndpt ct memang zpatot...tmbh2 yg bgthu rhsia tuh...adew gk mkn nasi ikut straw nanti...huhuhuhu

::ini belog saya . cinta hati saya:: berkata... [Reply]

memang sangat sakit hatikalo kene macam tu :)

cindhadahniea berkata... [Reply]

huhu saye tak suke kawan makan kawan! grrrr~

~standard student lah bz manjang... T____T

My Life's Journey berkata... [Reply]

Wahhhh entri yang sungguh menarik hihi .. dasyat pic kat atas tu ik :)

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ berkata... [Reply]

bese la tu... mnusia! mne ckup mkn nsi.. mmey kanibal la mnusia gtu.. atoii!

IkhAnif berkata... [Reply]

cik kiwi: nak jugak..??..hahah..Insyallah..kalo ko buat baek kat aku nanti aku tag arr...huhuhu..


rin: prasan lbey arr..


ctk: laki-bini..??..wallawehh..x mungkin..huhuu..bab mkan nasik kut straw tuh..tak branie den nak komen..huhuhu

IkhAnif berkata... [Reply]

choki: tahu takpe..kalo dapat memam nak bagik penumbok + penampo..tapi kitekan baek..hahaha


cindha: tu lar..susah nk cari kwn setia nieh..

IkhAnif berkata... [Reply]

my life: huhuhu..pic xdek kene mengene tu..huhuhu..

Ikin: adoyai..masok sains plak..huhuuh..manusia kan..x cukup ape yng die ade..>_<

bella luna berkata... [Reply]

sebab tu jgn percaya sgt kat orang Ik, sampai la ko betul2 kenal hati budi die,.selagi terdaya simpan la didlm hati kite;)

ieyza afieyna berkata... [Reply]

benci org mcm tue..
pentingkn diri sendiri,,

RinsyaRyc berkata... [Reply]

grrr....

nur farahin binti sulaiman berkata... [Reply]

ha.. betul2.. farah sokong.. ketiga2 tue farah x suka.. tmbah2 merampas org yg kita syg lagi x suka..ngeeeee..

IkhAnif berkata... [Reply]

bella: adoyai..memam susah nk carik kawan yng bebetul setia nieh...>_<

ieyza: betulx3 tuh...diowang nakkan kesenangan diowang diowang je..

rin: grrr..???..adoyai..cepat tua ko nieh..hahaha...

nur farahin: hahaha..yang tu Ik slalu kene..sdey ati woo...>_<

RinsyaRyc berkata... [Reply]

aku memang dah tuala budak kecik... hehehe *tuala?


http://bulatmata.blogspot.com/

IkhAnif berkata... [Reply]

rin: komen takdek motif...aku paham bebeno ngan orang camnieh..hahaha

si kiut lavender berkata... [Reply]

skl pun anti jugaxla ngan manusia macam nih..lidah bercabang2,muka pun bertalam2...gila...

RinsyaRyc berkata... [Reply]

ho'oh la.. baru aku perasan komen2 akuni memang tak dek motif.. ada satu ajelah motif yg pasti, melayan budak kecik senget. hihihihi

IkhAnif berkata... [Reply]

SKL: sabo je lar kalo dpt kawan camnieh...

rin: budak kecik senget pun..ko layan gak..wahahaha...>_<

fazzlim berkata... [Reply]

mmg geram ble der membe cm n....
dh pnh kne...
tp d'cz kn xnk pjg kn citer...
lbh baik fazz diam jer...^.^

trima kasih cz dtg terjah blog fazz ^.^
salam perkenalan :')

IkhAnif berkata... [Reply]

salam perkenalan gak..>_<

takpe..kite just PK camnie jer..kite nak sakit kat dunia ke nak sakit kat akhirat...^_^