Geng Berus Gigi..

19 Oktober 2011

Aku Ingatkan Senang...Rupenye

~~ Assalamualaikum to blogger-blogger and reader-reader ~~


Waaooo...agak lame aku tak hapdate entre kat sini..ala bese arr budak bizi lar katekan...bizi buat ape..??.try usha kat belah header tuh...HAH..!!!..nampak kelainan tak..??..aku tengah bizi buat benda tu arr sekarang...OK-OK alasan takleh diterima aku tahu..


PERGHH..aku ingatkan punye la senang nak buat header nie macam mamam choki-choki je..tapi bile dah start buat....PERGHHHH...4,6 kali testing jugak baru nak jadi...dengan usaha dan tekad yang kuat akhirnya jadi jugak header cun-melecun yang kat atas tuh...OK-OK aku tahu tak cun macam kowam punyer takyah la nak perli aku..adoyai takleh tengok orang syok sendiri siket nak sibok..


Jom tengok antara header-header yang aku buat tapi tak brape nak jadi nieh...




Nie first torai buat transparent header...PERGHHH...ape benda ayat kat bawah tu pun aku tak nampak..nampak suci je kan header nie..CANCEL..!!!!!




Yang nie second torai...yang nie aku memam target nak guna..tapi..datang pulak sorang mamat nie (adik aku) gi komplin..


"Tenape tak tomei pun..tenape ade toto-toto (kotor-kotor) tuh..dah la tak tomei..muka pelacan hencem"


Dalam ati aku PERGHHH...kalo ko bukan adik aku dah lame dah aku wrestling ko..aku sepak menangis...pigi daaa...




Yang nie last torai and yang tengah aku guna sekarang..ok la kut..(tu la ko..orang ada header transparent ko nak jugak..)..kalo tak comei jangan perli-perli erk..aku bukan pro sangat buat keje-keje nie..memam tak arr kalo ade nak buat tempahan kat aku..


Tapi hepi arr jugak coz header makin lame makin cantek kalo nak dibandingkan dengan yang first punyer..nak tengok.??..ala..takyah lar..nak jugak..??..scroll kat bawah..(bajet ade orang nak tengok..)


First header



Second header



Last for now...




Sbelum aku tutup entre nie nak ucap thank sangat di atas toturial oleh brother Fiz yang memam header ko perfect bro...dan kepada kakanda Aindzaya di atas tengkingan plus senderan dan bagi pinjam Photoshop kat adek ko nie..


>Kowam ada hati kowam nilai..kowam ada mata kowam baca..kowam ada otak..??..kowam PK lar sniri..Assalamualaikum<


notakakikechik: nak buat cerpen pulak lepasnie...tapi tak tahu la jadi ke tak..mintak tunjuk ajaq dari kakak bulat mata...

16 3 orang nak menyampuk:

Cik Nurul berkata... [Reply]

wah.. smart lah... !

=)

RinsyaRyc berkata... [Reply]

header2 ko camtek la.. aku tak reti buat header.. eheh.. ><

<---skali lagi, aku terharu lagi.. huhu.. ^^

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ berkata... [Reply]

ek eleh, beriban dah header org tukar.. die bru 3.. ek eleh? :P :P

haha.. guro je.. btw, nice header yg baru.. nn tak dpt seru lagi nk buat yg transparent.. header skrg mcm haremmm je...

bella luna berkata... [Reply]

ko nak suh aku komen jujur tak?haha, nice try;)

Nuriy Arisa berkata... [Reply]

Cantek Header awk yg da lepas tue..

yg 2nd tue..^_^

kreatif^_^

anitadiana berkata... [Reply]

kasihan pulak hanif..kak ita pun tak reti nak tukar header kak ita tu dah berkurun tu...tapi yg sekarang ok lah..cute sikit..lama tak singgah sini...

ieyza afieyna berkata... [Reply]

kretif la.. nice header..

pndai buat ;)

miSs aMaL berkata... [Reply]

sy xreti buat header.header sy huduh jek..sob3

C i k P i p i T e m b a m berkata... [Reply]

bertuah la dia ade header. aku pon tade kau tauuu

IkhAnif berkata... [Reply]

cik nurul: ayat perli arr tuh..>_<


rin: ceh baru kene tag dah nak terharu...ayat perli dow cakap header aku lawo..haahha


nn: ik newbie..hahaha...try arr buat skali nak tengok..>_<

IkhAnif berkata... [Reply]

bella: tahu arr ko pandai buat header..T_T


arisa: cantek..??..takyah perli lar...hahaha

kak nita: kiut ape header kak nita..penuh gambo family kat situ..>_<

IkhAnif berkata... [Reply]

ieyza: allaa..perli arr nieh..ceh..>_<


miss: lawo arr tuh..comei yng miss lagi pade yng Ik..>_<


cikpipi: try arr buat satu..>_<

RinsyaRyc berkata... [Reply]

lawa lam bahasa sarawak... ---maksud dia sombong.. kih3

~Nana 귀여운~ berkata... [Reply]

yg skg ok la ...x cute tapi smart..huhu

IkhAnif berkata... [Reply]

rin: aku tak lawa...<--apsal plek smcam je bunyi..ko kenekan aku erk.??


nana: thnx di atas perliaan anda itu..hakx5

Hafizzi Aziz berkata... [Reply]

thanks bro tag,.
bagus lah tue..dah berjaya buat transparent dah..
teruskan lagi guna adobe..lama2 nanti pandai..