Geng Berus Gigi..

29 Oktober 2011

Aku Retis..!!!!

~~ Assalamualaikum to blogger-blogger and reader-reader ~~


"AKU TAK RETIS OKKEY...KEMON LA..KEMON LA.."..
*okey aku over sikit*

Addeeii...lame tak hapdate blog en..agak berhabuk dowh blog aku..kowam tak jaga erk..??..ok-ok salah aku...

"Apsal lame tak update tetibe update pasal retis nie..??..dah rase diri ko tu retis sangat ke..??"

Cait..apsal bising sangat pasal retis bagai ni erk..retis nie ape..??..OK..retis nie bagaikan artis bak kate ko..ala cam abang Ben Ashaari tu arr...retis kan beliau..followers briban..tak pernah masok blog aku..sobx4..*tacing jap..*

OK-ok..apsal aku tetibe boleh terkeluar akal nak buat entri retis ni..??..ok scroll bawah..

klik sini kalo nak masok blog dia..

OK...yang nie aku boleh tahan lagi..ye arr first time orang kata aku retis...time nie retis pun aku tak tahu ape bende..FINE aku jakun...tetibe masok pulak yang nie...masok je yang nie aku terus buat entri nie..


Try kowam bace yang atas skali..yang lain abaikan..*kejam dow ayat aku*..sumpah aku tak paham ayat ko tapi aku paham ape maksud ko..*berbelit tak..??*..aku tak app ko..??..tak app dalam ape..??.kalau dalam mukabuku tu sori la erk..aku bukannya malas nak app..tapi try scroll kat bawah..


Gambar nie aku printscreen time 2 hari aku tak bukak FB...perghh..gile betik..ramai tak..??..gagagaga...sumpah aku tak kenal semua yang app aku tu...jadi rasa malas arr jugak nak app..jadi simpanla dulu..lepastu aku tutup la kejap mukabuku tu bile bukak balik malam nyer tetibe pulak...


PERGHH...tertambah lagi 26 request...amacam..??..retis tak aku..??..109 + 26 = 135...dengan ketabahan hatiku..aku terus approve awak-awak yang saye tak kenal tu...bukti..??..scroll bawah lagi..


Sumpah..aku approve je semua tak kira bangsa mahupun agama ataupun negara..nasib baik takdek bangsa Mongolia je add aku..tapi en dalam ramai-ramai tu..takdek arr pulak Juliana Evans ke..Heliza Helmi ke..Lisa Surihani ke nak add aku..sobx5..*tacing lagi*

klik sini kalo nak gi blog tuan nie..>_<
Apenie sampai nak maen tarik-tarik baju nie..??..mintak autograph cukop arr..abis baju aku..

klik sini kalo nak gi blog tuan nie..>_<

Saboje dengan statement di atas...
*tahan air mata meleleh..*.
Dah-dah..tanak emo-emo..lepasnie mood exam dah datang..*ready ngan mukabuku je aku nak exam nie..macam la soalan yang dia tanye tu ade kaitan ngan mukabuku..kalau la ade..konfem aku dapat fullmarks..*

>kowam ada mata kowam baca..kowam ada hati kowam nilai..kowam ade otak..??..kowam PK la sniri..Assalamualaikum..<

notakakikechik i: kalo aku retis..sure Heliza Helmi ngan Lisa Surihani dah lama usha aku.. =_="

notakakikechik ii: sori erk..kepade yng nk temarah kat aku tu..<peace no war>


21 3 orang nak menyampuk:

RinsyaRyc berkata... [Reply]

wiwitt! Retis kan? hak3...


<---newbie..

CekbOlat-bOlat berkata... [Reply]

ekekeke.. lawak ah kaw.. retis bagai :P

Cik Rose Cute berkata... [Reply]

hihihi dah ramai peminat erk....

Zakaria's daughter berkata... [Reply]

haha. i kene tag dgn retis r :P
keh3

noraauliyya berkata... [Reply]

haha ok.. kat SB pun retis jugakkkkk..

sarah hanafiah berkata... [Reply]

wuhh retis .nak gakk main tarik2 hahaha

♥ MS ♥ berkata... [Reply]

HAI RETIS, NAK OTOGRAF :p

sis92 berkata... [Reply]

dush3
haha sedap kan retis dapat penumbuk haha

alo..maybe diorang sentap la ik tk layan diorang huhu
apapun, keep blogging bro!

~Nana BamBam~ berkata... [Reply]

retis katakan..hakhakkk!!

Miss Eiza berkata... [Reply]

pergh ramainyaaaa add...kite dalam sebulan pun ade la sorang je add untung2...haha

Cik Tetra berkata... [Reply]

untunglahhh hottt..heeeee.. :)

hafiz hafizol berkata... [Reply]

ni entri ke PRINTSCREEN ??? Warhahahaha...

IkhAnif berkata... [Reply]

rin: tkyah nk newbie sngt la..>_<


cekbolat-bolat: diowang tulis ik tak tulis..agagagga


cik rose: takdek maknenye peminat-pemunat bagai nie..>_<..heheh

IkhAnif berkata... [Reply]

zakaria daughter: ala..retis ke..??..allaa...>_<..winkx3..

noraauliya: kat SB tak la retis...pandaix2 je..agagag

sarah: ala..takyah arr..ambik otograf cukop arr...agagaga..>_<

MS: adoyai...nk otograf..??..hekx4..*maluu..

IkhAnif berkata... [Reply]

sis: tu arr..sentap jugak bile ade yng shout camtuh..tak caye pun ade...hehehe..


nana: takdek retisx2 kat sini..saye newbie...ahahah...

miss eiza: tak tahu lar..diowang tu pakai add je kut..>_<

IkhAnif berkata... [Reply]

cik tetra: takdek maknenyer nk untung..untung dlm blog je kut..kalo kat lua diowang tak kenal pun..T_T..

HH: retis diam...!!!..ahahaha..>_<

Nyamuk Terbang berkata... [Reply]

friend request kemain byk

amira afiqah berkata... [Reply]

eh nama den ado kek atas tu haaa. HAHAHA

IkhAnif berkata... [Reply]

nyamuk: awat...??..hang jeles..??..ahahha...


amira: ade ke..??..takdek arr..>_<

Nuriy Arisa berkata... [Reply]

awk..ap mksd retis tue yea??
mmm..(garu2 kepale)

IkhAnif berkata... [Reply]

nuriy: retis tu artis dlm dunia blogger..>_<