Geng Berus Gigi..

4 Oktober 2011

Aku Sombong Ke Kowam Yang Salah..??

~~ Assalamualaikum To Blogger-blogger And Reader-reading ~~


gambar takdek kene-mengena ngan tajuk..


Adoyai..dugaan mendatang harini..selsema datang melawat aku malam semalam..tapi harinie aku bukan nak criter pasal selsema aku or hingus-hingus yang dah terkeluar semasa bersin..(eeeeuuuuwwwww...)..tapi aku nak terangkan kat sini bahwa aku tak sombong k..


"Kalo tak sombong apsal time aku klik NUFF ko..ko tak klik aku punyer balik..??..apsal time aku follow ko..ko tak follow aku balik..??"

Woi..!!..aku nak klik camner kalo kowam tak tinggalkan link kowam kat blog aku..??..adoyai...kowam ingat aku nie google ke hape nak buka + check satu-satu..??..(perghhh...maroh bebeno yerk..)


Errmmm..try kowam sroll kat bawah...mesti kowam akan nampak mende alah nie kan..??



Kowam pandai bacekan..??..mesti arr..kalo tak mesti kowam tak bukak dah blog aku nieh..ker ade..??..kat situ aku tulis je tak layan..tapi aku kesian gak kalo tak layan...akanku usaha gak nak cari URL blog kowam..aku baek woo...sape cakap aku jahat..??


Kowam tengok gambar kat atas tuh..kan ade ruang untuk tulis website...so..tulis lar...bukan lame pun..skejap je..


Tapikan..ade jugak blog yang URL diowang rosak..rosak kat sini bukan mean jahanam yerk..tapi kite takleh klik kat URL tu..kalo ade kes camtuh..kowam kene arr tambah http:// kat blakng URL blog kowam...(perghh..dah jadik toturial plak..)




Arrr....yang nie aku paling lemah..dah arr tak letak link kat shoutbox...nie kat sini pun takdek URL blog gak apesal..??..adoyai..susah ati woo aku...


Tak salah kalo letak name blog cam kat atas tuh...baru senang kalo aku nak folo or klik nuffnang kowam balik..bukan aku sorang je..blogger lain pun stuju gak ngan aku..*angguk kepala cepat..!!


So..??..salah sape kalo aku tak blogwalking or follow or klik nuffnang kowam balik..??


>kowam ade hati kowam nilai..kowam ade tangan kowam komen..kowam ada otak..???..kowam PK lar sniri..Assalamualaikum..<


notakakikechik: sori kalo ade blogger yang trasa..ini hanyala luahan hati aku..>_<

18 3 orang nak menyampuk:

RinsyaRyc berkata... [Reply]

kucim tu aku suke dia.. lam fb aku gamba kucin tula.. hahaha... comel arr..

-ada org marah keh sal tak klik nuff or tak follow balik?

<----aku tak follow org yg follow aku, seb baek tak kena marah...

CayZal berkata... [Reply]

rilek,rilek.. jgn marah2..jom kita pekena milo tabur kat kedai mamak dulu.. ko belanja.. ko kata ko tak sombong kan..

ieyza afieyna berkata... [Reply]

relax bro.. hee.. ;)

apsal kowam ek ? bahase ape ye ?
ieyza selalu ckp korang...hehe

anitadiana berkata... [Reply]

betul2 tu tak tinggalkan jejak mcm ne nak balas..kekadang tak tak tinggal jijak kita boleh kesan...ne langsung bila klik kat pic tak ada link..so pikir2 kan lah..ya..kak ita sokong hanif ne..

SweetOuju berkata... [Reply]

maroh nampok, ik...keh keh keh..

alia zainol berkata... [Reply]

bagoss2! sgt setuju ngn entry ni :))

si kiut lavender berkata... [Reply]

ish3...cian dya....xmemasal kena cop org sombong kan3..?

IkhAnif berkata... [Reply]

rin: ade sowam blogger tu shout..tapi dh settle dah..>_<..kalo x follow nanti kesian plak kat diowang..nanti dilabel tak adil.._


cayzal: adoyai..amik kesempatan nampak..>_<

IkhAnif berkata... [Reply]

ieyza: hehehe..korang ngan kowam same maksud jerk...ejaan jek yng laen..hahaha..>_<


anita: TQ kak..tu arr..ble orng follow kite tapi takdek jejak..rase x sedap ati gak..>_<

IkhAnif berkata... [Reply]

sweet: x marah..ayat bese..guro-guro manje arr katekan..hahaha...


alia: thnx alia..>_<..


SKL: ik baek..sape ckp sombong...=_="

yen(toka ziizokukuto) berkata... [Reply]

uwh,,ingatkan ada citer lisa surihani,,penat je aku baca sampai habis,,,

si kiut lavender berkata... [Reply]

org bek takkan ckap dya baek...ngeh3...:)

cindhadahniea berkata... [Reply]

huhu rileks2... memang susah nak balas bw kalaw mereka tak letak link.. sape suruh xnak letak betul2 ye dak? huhu

IkhAnif berkata... [Reply]

yen: adoyai..ko tak habehx2 ngan lisa..awek aku jugak yng ko nak..ape cer..??


SKL: okx2..ik jahat wooo... >:)


cindha: tu arr..adoi..pastu ckp kite sombong...addoii..!!...>_<

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ berkata... [Reply]

rilek la bdk... ek eleh.... (tpi, ala.... tu entri wa tu.... aishh! ta jdik nak buat... :P :P :P)

IkhAnif berkata... [Reply]

ikin: adoyai..sape cepat die dapat arr...hahaha

RinsyaRyc berkata... [Reply]

kalau dia pi shout kat aku, aku tak layan pom... kecuali dia rajin komen aku.. hehe...

--->aku suke loyal reader..

untungla ko, aku loyal reader ko.. hahaha

IkhAnif berkata... [Reply]

yeke..??..waaa...terharunye aku...ececece...taouching plak..hahaha