Geng Berus Gigi..

10 Oktober 2011

Followers Yang Ke-500 Ribu...

~~ Assalamualaikum To Blogger-blogger And Reader-reader ~~

"Penipu tahap cipan punyer budak...followers ko 600++ tak sampai..ade ati nak 5 riban..??.."


Ok-ok..aku tahu kowam dah target yang aku tipu kowam..peace K...^_^


Firstly..aku nak eprisiated sangat..(bahse amazon mane ko gune nieh..??)..kepada followers aku yang ke-500..sape followers aku yang ke 500..??..yang terbukti bukan Abng Ben Ashaari yerk..ceh..bajet die nak masok blog ko yang tak brape nak matang nieh..??


Ok-ok..takyah nak emo-emo takyah nak feelim-feelim...jom strik to da point...(tuuu dia..ayat amazon aku klua dah..)..
Jom tengop header followers yang ke-500 aku..


Klik header budak nieh kalo nak usha die...


Sbelum aku tutup entre nieh...meh sini nak gosip sket pasai budak kat atas tuh..nak bace tak..??..hamboi..kalo bab-bab bwat dosa ceeeppppaaattt jerk kowam erk...<peace>


Budak tu newbie lagi...umo under 21...relationship aku malas nak tulis takut dibaling batu oleh beliau...dia nie kawan aku..same skolah mase dulu-dulu..


"Ceeewwwaahhh...tengok aku..still ingat kat ko..ko jer yng tak hingat kat aku..."
(emo lagi)

Satu lagi yang aku kurang pasti pasai die nieh...apsai URL die nak same ngan URL aku erk..?..JENG-JENG-JENG..


Tu jerk pasai beliau..kalo nak tahu lebih..gi arr skodeng-menyekodeng blog die ek..


>kowam ada hati kowam nilai..kowam ada tangan kowam like..kowam ada otak..??..kowam PK lar sniri..Assalamualaikum<


notakakikechik: segala ucapan tahniah boleh tulis kat ruangan komen yerk..>_<..bajet ade orang yang nak ucap tahnieh..T_T

23 3 orang nak menyampuk:

Cik Nurul berkata... [Reply]

wah, dah 500... tahniah!

=)

mizzkechique berkata... [Reply]

tahniah.. =)

schahira berkata... [Reply]

wahh(!)
follower dia dah 500:D

ieyza afieyna berkata... [Reply]

terjah ;)

IkhAnif berkata... [Reply]

....>_<.....

sis92 berkata... [Reply]

alo nk jugak nk jugak hehe

~Nana 귀여운~ berkata... [Reply]

ramai tuh.. ko jampi ke hapa ?

anitadiana berkata... [Reply]

taniah ramai tu...

narumi sakura berkata... [Reply]

haha best la entry ni..tahniah Naru nak ucapkn.. thnks follow Naru tau >_<

http://narumiaida.blogspot.com/

MisS HoNeY berkata... [Reply]

wahwahwah..dah 5 rat ye?klas kau jah..hihi.

bdk nieya ~ berkata... [Reply]

wei bdk poyo ~ aku hingat ngko laa ~ sesuka ati jer ko ckp aku mcm tuh ! hahahah ! aku single ~ akakkaka ! nk kaple dgn aku pon bole ~ bodo ~ akkakka ! anyway , congrats yaw ! bangga aku ada kwn blogger mcm hengko ~ akakka !

IkhAnif berkata... [Reply]

sis: nak jugak..??..adoyai..xdek juai mende nieh..huhuhu..

nana: mane ade jampi...serapah sket je..hahaha


kak anita: thnx kak..>_<

IkhAnif berkata... [Reply]

narumi: tak dek arr best sngt..hehehe...udah follow naru..>_<


miss honey: thnk u jah...>_<

bdk nieya: adoyai..semangat nyer komen ko tuh..hahaha...aku tahu ko ingat kat aku..huhuu..thnx yerk..>_<

Ezad Skytech berkata... [Reply]

hee..da capai 500...tahniah ye..:D

si kiut lavender berkata... [Reply]

dah sampy 500 dah dya...tahniah2...:P..
tak lma lagi 5ooo lak..:P

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ berkata... [Reply]

tahniah, bdk tecik ! smoge bejaye.. weeeeeeeeee . . .

Thania berkata... [Reply]

nk jugak follower smpai 500..
huhuhu...
bru 50 lbh jerk..
hehehe

RinsyaRyc berkata... [Reply]

haha.. untungla..

-->tengah penat lagi.. kih3.

Tanpa Nama berkata... [Reply]

woi,,asal snyap skrang nie,,dh x ingt aq kew??

C i k P i p i T e m b a m berkata... [Reply]

tahniahh dh cecah 500 ! xD

CikNuwairah berkata... [Reply]

waahh..tahniah2..:D

SweetOuju berkata... [Reply]

congrats dear..da 500 erk..mama ciput lagi nih..wawawawawa.. ^~^

RinsyaRyc berkata... [Reply]

ha. tahniah.. follower aku baru je 30 orang... = =