Geng Berus Gigi..

24 November 2011

Aku Score 700 Goal?

~~ Assalamualaikum To Bloggers And Readers ~~~



GOOOOAAALLLLLL...!!!

"Apakah perasaan anda apabila berjaya menyeSCORE 700 orang followers..?"

"Err..saya berasa amat bersyukur dan bangga dengan kejayaan yang telah saya kecapi..tak tertinggal jugak kepada pemunat-peminat yang selalu menyokong saya tak kira di mana anda berada..owh..tacingnyer hati saya.."
*gile ucapan mintak penampo..*




Okkey..firstly sori tak sempat nak BW..bukan disebabkan faktor PERCINTAAN..tapi disebabkan faktor hujan yang tiada belas kasihan kepada line internet..gile superb lembab..




Nak tahu siapa pemollow bertuah yang ke-700 aku..??..ni dia..



COP-COP..!!!!..bukan udang ye yang follow aku..korang jangan nak mengarut...aku pun tak tahu kenapa tuan blog tu suka sangat dengan udang sedangkan aku takleh makan udang... T__T




Okkey-okkey sambung..ni header dan link blog beliau..






Beliau merupakan blogger dari Sabah kut...aku tak kenal pun dengan tuan empunya blog tu..TAPI..!!..ape-apepun hepi blogging..!!..gile lembab line ni..nak update pun kene fikir 2 kali..habis hilang mood...=____="



>korang ada hati korang nilai..korang ada mata korang julingkan..korang ade otak..??..korang pikiaq arr sendiri..Assalamualaikum<


notakakikechik: Kelantan dah banjir..korang bile pulak..??

20 3 orang nak menyampuk:

khairul berkata... [Reply]

wow bro..dh semakin ramai pengikut..tahniah

Ungu Violet berkata... [Reply]

udang tuh goreng pon sodap...kehkehkeh

kaTasiButterPrawn berkata... [Reply]

hey..hey..hey..thats me!
tengkiu sbb terpromote bel0g saya.. ahaha~ actually, sy tersangat la suka makan udang sbb tu letak gmbr udang beside kurang gemar letak pix sendiri kat dlm fb ataupun bel0gs..
once again..thaNx.. :)

zureen berkata... [Reply]

hahahha! comel je udang tu!

c'axoera berkata... [Reply]

congrats!

RinsyaRyc berkata... [Reply]

eh, aku pun suke undang. eh. udang.. hehe.

katabutterprawn, saye pon g x suke letak gamba kat fb @ blog. eheheherr..

Tira Pengemis Maganda berkata... [Reply]

tahniah :)

ieyza afieyna berkata... [Reply]

tahniah.. ;)

afzalsukasuki berkata... [Reply]

tahniah katasibutterprawn :) kalau dapat adiah tu..tong2 dua la ngan aku :P

::ini belog saya . cinta hati saya:: berkata... [Reply]

tahniah ye . . :)

nurul diana berkata... [Reply]

aku pon suke udang derr , wat udang masak petaiii sedappp :)

kunci locker berkata... [Reply]

waaa...untung la...tahniah bro :)

rugi tol ko xleh mkn udang...hilang satu nikmat dunia...hahaha

Nyamuk Terbang berkata... [Reply]

ap td faktor percintaan
woohoo

RinsyaRyc berkata... [Reply]

taniah woip. ehehe. aku belum follow ko. Hafizol aku target nak jadik follower ke 2000. Ko aku target nak jadik follower ke 1000. thats mean taun depan. keh3.

era kecik berkata... [Reply]

wah! tahniah.. hehehe

~Nana BamBam~ berkata... [Reply]

ramai nyer..jeles..huhu

tahniah yer..semoga dapat follower yg ke 1000..insyaallah :)

IkhAnif berkata... [Reply]

khairul : tk mcm abng lagi..lagi bnyk kut followers..ehehe


Ungu Violet : untung arr boleh makan udang... >__<


kaTasiButterPrawn :ehehe..thnx coz be my 700 followers..>_<

IkhAnif berkata... [Reply]

zureen : thnx Q coz puji saye..lalalal


c'axoera : thnx..!!


RinsyaRyc : untung arr boleh makan udang..T_T

IkhAnif berkata... [Reply]

Tira Pengemis Maganda: thank..!!

ieyza afieyna : thanks..!!


afzalsukasuki : ko sponsor boleh arr..

::ini belog saya . cinta hati saya::thnk kak..!!

IkhAnif berkata... [Reply]

nurul diana: udang.??..petai..??..bersatu padu..??..what..??

kunci locker: apekah..??


Nyamuk Terbang :ko mane paham//lalalal


RinsyaRyc : bukanke ko dah follow aku..??


era kecik : thnak..!!


~Nana BamBam~: rilek suda..nanti nana pun dapat la..