Geng Berus Gigi..

18 November 2011

Sorry. Aku Tak

~~ Assalamualaikum To Bloggers And Readers ~~


"Hek ermm..err..firstly..errmm..aku nak...aku...aku nak mintak maaf sbenanyer...errr...ape salah aku..??..err..err.."

PERGGHH punyer intro AKU TAHU KUCING TU KIUT MACAM AKU..DAH-DAH SAMBUNG BACA ENTRI...


Okey-okey tapi seriusly aku nak mintak maaf dekat awak-awak samada bloggers or readers...


"Allaaw..awawk nawk minwtawk mnnaaf kewnapeww..?..awawk mawnew adew wuat sawlah kawt kitew"
*CAIT....BAHASA AMAZON MANE LA KO GUNA NI..??*


Aku nak mintak maaf coz aku tak join mana-mana CONTEST,GIVEAWAY dan SEGMEN yang telah awak-awak anjurkan dan aku jugak nak mintak maaf kalau aku tak FOLLOW BACK korang walaupun korang dah tinggalkan link kat shoutbox..Lastly..aku nak mintak maaf coz aku tak jawab kesemua mainan TAG yang mane korang telah TAG aku..


"CEH..bajet retis la tuh..followers tak sampai beriban bajet retis..mangkuk jamban lagi retis la wei pada ko..hari-hari aku guna.."

Okey-okey..aku bukannya bajet retis atau ape..tapi just...errr...err..korang bace je arr..


~~CONTEST DAN SEGMEN~~

Aku tak minat join CONTEST DAN GIVEAWAY sebab aku tahu dan pasti aku akan kaut kesemua hadiah yang telah dijanjikan..




Okkey serius..aku tak minat join CONTEST and GIVEAWAY sebab aku tak berapa minat dek hadiah sebenanye..korang mesti cakap aku pelik kan coz taknak barang free..tapi tu arr hakikatnya...kadang-kadang faktor kemalasan jugak mempengaruhi.. =____="




Tang SEGMEN pulak..aku tak minat join SEGMEN coz kadang-kadang terlalu banyak syarat-syarat yang mengarut..contohnyer..contoh je okkey..!!


1.ANDA DIKEHENDAKI MELETAKKAN BLOG INI DIDALAM BLOG LIST ANDA..
*ape kaitan dengan segmen..??*


Try la korang buat syarat macam ni komfem aku masok..


2.ANDA DIKEHENDAKI MENULIS SEBUAH ENTRI YANG BERTAJUK AKU HENSEM DARI KIM HYUN JOONG..
*Okey-okey aku tak sehensem dia...*


Mungkin korang cakap dengan join SEGMEN nie automatiknya traffic blog korang akan naik...tapi aku lebih suka blogwalking dari satu ke satu blog bukan blogwalking berdasarkan satu list...


Ini kerana..kalau aku blogwalking berdasarkan list tu je..berkemungkinan aku akan baca entri yang dia link je..aku tak bace dah entri-entri dia yang terbaru...lepas siap baca tinggal jejak lepas tu terus bla..sape yang rugi..??


~~FOLLOW BACK~~
Yang ni aku betol-betol mintak maaf kalau ade yang aku tak terfollow balik walaupun korang dah tinggalkan jejak..


Yang sebenarnya aku bukannya taknak FOLLOW BACK..tapi ye arr..aku pun manusia jugak..kadang-kadang tu tak terperasan ke or terlepas pandang ke..


Tapi kalau korang follow tak tinggal jejak jangan nak tengking aku..sape suruh tak tinggal jejak..aku dah tulis dah kan dekat RULEZ kat bawah tuh..


"Tapi..aku dah tinggal..kenape ko tak follow jugak.."

"Ko tinggal..??..ko tulis ape..??"

"Aku tulis..Gua datang mintak simpati dekat blog lu"

"Dah tu..camner aku nak tahu yang ko sudah follow aku..??..try la pakai ayat macam ni.. SAYE SUDA FOLLOW ABANG ENCEM..FOLLOW LA ADIK MANIS NI KEMBALI..komfem aku follow back"


~~TAG~~




Err...ehehe..yang nie sumpah aku malas..ahahah..SORI GUYS AND GIRLS..!!




So amacam reason aku..??


ALASAN ANDA DITOLAK..!!!!!

or

SAYA FAHAM PERASAAN KAMU..KITA SAMA..!!!.


Tulis kat ruangan komen yerk JANGAN KOMEN PASAL KUCING KAT ATAS TUH..AKU TAHU DIA COMEL...


Aku just nak tulis..lepas ni aku akan try ubah cara pemikiran aku..aku akan lebih merajinkan diri untuk join ape-ape CONTEST,GIVEAWAY dan jawab TAG korang...tapi aku akan pilih jugak arr..kalau syarat mengarut plus payah sumpah aku tak join..


>korang ada hati korang nilai..korang ada mata korang baca..korang ada otak..??..korang PK lar sniri..Assalamualaikum<


notakakikechik: SORI TO GENG-GENG BLOGGERS SKALIAN...AKU BUKKANNYA SOMBONG..JUST TAK MINAT..LEPASNI KOMFEM AKU AKAN PK 2 KALI..

...buat modal...

22 3 orang nak menyampuk:

Miss Xyz berkata... [Reply]

Saya paham perasaan kamu.. Kita serupa! kdg2 contest tu pun kne ada daya penarik jgk lorhh..

Pendamba Mawar berkata... [Reply]

stiap blogger ada cara tersendiri.rilex udah..:)

Eyda Syahida berkata... [Reply]

sile fikir nambelas kali untuk join contest aku. kihkih

::ini belog saya . cinta hati saya:: berkata... [Reply]

chill lah . :)

mikeyvio berkata... [Reply]

owh. sme la. xb'mnat nk join. bkn smbong. tp fktor mls. huu~

Ungu Violet berkata... [Reply]

eh kiut ar kucen tuh...nk gak komen..hi

sama la xpenah pun join segmen...huhu

Kak Sal berkata... [Reply]

hah..akak pun same..ade la 2-3 kali join segmen..pastu malesss...coz males nak ikut syarat2 yg ado tu...huahuahua..tau ar akak masih newbies jangan nak blagak..tapi apa boley buat akak MALAS...akak suka BW dari satu blog ke blog yg punya tajuk entry yg membuatkan akak teruja nak baca..voley???

sis92 berkata... [Reply]

keh2 retis baru popular mintak maap lah..hehe

bgantung pada situasi lah nk join tu smua..sis pun banyak kena tag tp maklumlah esok dah nak balik kampus pastu naik sem baru mmg bizi sikit
so sis pun mintak maap huhu :(

Hyun Joong's Wife berkata... [Reply]

ciskek~ Apesal nak samekan my hyun joong dngn awak? ugh! huhu..

khalifah berkata... [Reply]

ahahah.saya lebih hensem dari anuar zain..cepat..wat entri ini..;p

Aien Not Alien berkata... [Reply]

pandangan awak dihormati~ sekian...


hahahaha...meriahkan suasana dengan segmen, kreativiti mereka...biarkan saje, kalau berminat boleh join... :)

Kazen berkata... [Reply]

hahaha ok menarik2.... bile cuti ak nk join segmen haha


Entri terkini | 20 Tone/Attitude Words

Tira Pengemis Maganda berkata... [Reply]

saya xpnh join...hahhaa

SpeakerSekolah berkata... [Reply]

Tiada maaf bgimu..wahaha

IkhAnif berkata... [Reply]

miss XYZ --> tu arr..tapi tak tahu arr ik memang tak minat join..eeheh..


PM --> eheheh..betol tu memng arr betol..tapi takut diorang cop aku ape je nanti..ehehe


eyda: SORRRIII..!!..SESANGAT..>_<

IkhAnif berkata... [Reply]

choki: chill arr nieh..eheh


mikeyvio: pergh..same arr pulak..ehehe


ungu violet: perlu ke masokkan kucing tuh..??..ahahha

IkhAnif berkata... [Reply]

kak sal: ik pun macam kak jugak..tapi takut dicop bajet je nanti..ehehe

sis: kite baru nak insaf..ahahah

wife: perluke..??..ahahha

khalifah: erk..ermm..terbukti die lagi hensem dari saye..

IkhAnif berkata... [Reply]

aein: untung arr die berminat..ahah


kazen: nanti aku try arr join..eheh


tira: erk..??..brape lame blogging..??..sehari.??..patutpun..ahaha..*kiddim

IkhAnif berkata... [Reply]

speaker: erk..??..aku ..aku...kome..kome...err..teman..teman...

Hyun Joong's Wife berkata... [Reply]

Wife? erk.

BlueiceButterfly berkata... [Reply]

~lebih kurang sama..kurang kerajinan nak join segala contest n segmen..

p/s:dah follow blog nie yer..hehe

♥ Ain ♥ berkata... [Reply]

"SAYE SUDA FOLLOW ABANG ENCEM..FOLLOW LA ADIK MANIS NI KEMBALI"

hahah . takk than bace nie ! rase nakk baling kuali jaa .