Geng Berus Gigi..

10 November 2011

Omakkau! Lisa Surihani Komeng!

~~ Assalamualaikum To Blogger-blogger And Reader-reader ~~


OOOO MAK KAU..!!!...


Lisa Surihani komen blog aku la beb...pergh blushing habes...dah arr di pi komen dekat entri NIE..malu-malu...!!!


Nak tahu ape dia komen..??




Ambek hang..duk main gua-gua lagi ngan aku...tapi enn..alang-alang dia komen kat blog aku ni..ape ke salah kalau dia tulis I LOVE YOU ke.. AISHITERU ke...kompem demam tak bangun-bangun aku lepas ni..


Tapi kegembiraan dan keblushinngan itu hanya sementara...harapkan matahari yang menyinar rupa-rupanya hujan di tengah jalan...apekah..??..nak tahu kenapa..??..jom kita tengok blog cik Lisa Surihani aku ni..kompem sweet-sweet je orang dia..


tapi sayang...kehadiran kekasih lamamu...*terbabas lirik ape nie..!!*...tapi memang sayang la..Lisa nie udah berpunya..kalau tak dah lama aku bagi cincin berbelah batu nisan dah kat dia nie sebagai hantaran...SAPE NAK..??


Jom tengok header blog Lisa pujaan hatiku ini..


















...............
...................
.....................


KENE ARR LAMBAT-LAMBAT SIKIT..BIAR SUSPEN SIKIT..


.............................
.........................
.....................
...............
.........
....
.
.......
























"CISSSKKEEEKK...Lisa kepala hotak hang..rupa paras Lisa Surihani takdak langsung...kene main lagi aku..."
*mesti ayat-ayat yang macam nie en yang terkeluar daripada hati korang..??*


Okkey-okkey..aku pun kene jugak tadi..jadi kita fair la kan..??..*ayat nak kene puaka ke ape nie..??*..hehehe




Name sebena Lisa Surihani nie erm..errrr...eerrr...Atiqah kut...*aku tak tengok IC dia lagi jadi jangan marah aku..*..sweet tak muka dia..??..UDAH-UDAH..jangan dipuji sangat karang tak pasal-pasal tak membeso lobang idung dia...


Kalau nak pergi blog Lisa nie...errrr..Tiqa nie..korang klik SINI erk..


>Korang ada hati korang nilai..korang ada mata korang baca...korang ada otak..??..korang PK lar sniri..Assalamualaikum..<


notakakikechik I: TIQAH..!!..JANGAN SEPAK AKU..!!!..sori rembat gambar ko..aku pilih gambar yang abis comel dah tu..eheheh..<peace>

notakakikechik II: kalau korang nak suruh aku promote kan blog korang..buat arr macam makcik kat atas tu..buat biar aku sentap sikit..komfem aku promote..tapi tak janji arr..hehehe..

13 3 orang nak menyampuk:

mikeyvio berkata... [Reply]

hahahaa...sengal. tjuk x ley blah. :D

Nyamuk Terbang berkata... [Reply]

haha siot la
gmbr aku mmg smua cntik
#kbai

RinsyaRyc berkata... [Reply]

ko pi curik makwe laen punye header???

CURANG!!

cik Beskod berkata... [Reply]

hahahaha.. dah agak dah memang akan terkene huhuhu..

::ini belog saya . cinta hati saya:: berkata... [Reply]

haha . tajuk tu . :)

cik p-naz berkata... [Reply]

cis ! memang gila ar kalo lisa nk komen . haha

ekin ekin berkata... [Reply]

untung untung ade lisa betul tadi..hihihi . :)

IkhAnif berkata... [Reply]

mikeyvio: ahaha..bese arr..cari trafik..ehehe..


nyamuk: erk..??.. =_="


rin: ahaha..mane ade aku curi..printscreen jerk..ahaha

IkhAnif berkata... [Reply]

cik beskod: hehehe..bese laaa..lame tak kene kan orng..ehehe..

choki: ehehe..jgn perli..><

cik p-naz: akan jadi kenyataan satu hari nanti..ahaha.. =_="

ekin: ahaha..malu arr kalo lisa betolx2 bace tadi.. >_<

sis92 berkata... [Reply]

mengongla dia ni..haha
tula perasan lagi wahahaha :D

alo sis nk jugak kena promote, jeles la cmni huhu :P

IkhAnif berkata... [Reply]

sis: buat lar Ik terkezot ke..sentap ke..ahahah..>_<

Aesya Zealous berkata... [Reply]

alaa..aku guna nama sendiri..Aesya Zealous komen kat blog ang.. cukup pemes tak?? hahaha

IkhAnif berkata... [Reply]

aesya: erk..??..ko retis..lain.ahaha