1 November 2011

Tabiat Aku Time Exam...

~~ Assalamualaikum to blogger-blogger and reader-reader ~~


"Wei-wei..pas kat sini sikt..."

"Ape pas-pas..??..aku Umno.."

Allright..harinie bukan aku nak cerita yang aku sokong Pas ke Umno ke Keadilan or ape-ape..biasanyer kan..kalau terdengar bisikan-bisikan kat atas tu..konfem time-time tengah exam lar tuu...camtuh arr time aku skrang..exam mood nie..!!..*alasan tak update blog..

Ok-ok alasan aku lame tak update blog memang takleh blah..back tu da topic..nak exam pun ade tabiat erk..WEI...mesti arr...nak tahu..??..kalo taknak takpe..tak pakse pun..*ayat tacing konon..*

~~Bace Buku,Ulangkaji Pelajaran WAJIB..!!~~


-Ok-ok bace buku ngan ulangkaji pelajaran WAJIB....!!!..korang takyah cakap aku rajin or pandai arr..korang tahu tak wajib ape..??..wajib aku tak buat...kenape..??..buat ape susah-susah nak ulangkaji pelajaran..??..silap-silap ape yang kita bace ngan ulangkaji tu tak masok pun...

~~Tak Meniru Time Prekse..~~


-Yang nie bukan aku yerk..kalo aku komfem kalo tak buku, nota-nota kecik mesti ada..kalo tak pun..usha je jawapan makwe meje sbelah..pandai tak aku..??..*kepala hotak aku pandai..*

~~Tak Bazirkan Masa Menjawab..~~


-Hehehehe...yang nie baru aku...ape tak caye..??..woi..aku mane ade bazirkan mase...orang lain jawab soalan dua jam aku sejam setengah je..lagi setengah jam tu aku sambung arr mimpi aku pagi tadi..kan tak membazir mase tu...
.............................................................................................................

Ok-ok tu je tabiat aku time prekse..sumpah jangan tiru aksi di atas erk..aku pun dah kurangkan tabiat yang nombor 1 tuu...insaf kejap lepas failed Pendidikan Islam...ape tak caye aku failed PI..dulu dapat E skrang terus dapat A...sila percaya..!!

>kowam ada mata kowam baca..kowam ada hati kowam nilai..kowam ade otak..??..kowam PK lar sniri..Assalamualaikum..<

notakakikechik: aku ade terfikir nak buat cerpen..ade sesape nak bace..??..takdek..??>_<..kbye..>_<

19 3 orang try hard:

RinsyaRyc berkata... [Reply]

aku baca! cepat la buat.. lama gile aku tunggu!

Hadi Marosadee 히스 berkata... [Reply]

sama r,, amik masa luh tido sjam .. then baru smbg jawab ...

husnazahidi berkata... [Reply]

tulislar bro..x buat kta x thu ada org bca ke x cerpen tuu..=)

Eyda Syahida berkata... [Reply]

weewiiit!! asal kau fail PI nihhh?? grrrr *ustazah marah niii >.<

CekbOlat-bOlat berkata... [Reply]

tido dlu.. bg dpat idea.. HAHAH~

~Nana BamBam~ berkata... [Reply]

ala..take time..korek2 id0ng ke....dah ready baru jawab..haha

::ini belog saya . cinta hati saya:: berkata... [Reply]

haha . choki dulu pom cam tu . tak bazir kan masa . ada masa lelap lah . muahaha :)

mohd sasuke berkata... [Reply]

hehe..nice2

Nyamuk Terbang berkata... [Reply]

aku dlu org yg tiru aku
#kbai

✿ Cik Nisa ✿ berkata... [Reply]

haha . bagus sgguh ;P

buat jela . kompom ade org bace punye ;)

IkhAnif berkata... [Reply]

rin: ko nak erk..nak siap dah..tunggu nak mati jenih..>_<..hahha

hadi: perghh..ingat aku sorang je..rupenyer ade geng ar..>_<..hehhe


husna: thnx bro..nanti sampai arr kat blog nie..>_<..

eyda: erk..ermm..ermm..mane ade failed..D je..hehhe..skrang A wooo..>_<

IkhAnif berkata... [Reply]

cekbolat: betol tuu..!!..hahah..lastx2 loceng bunyi..padan muke..>_<


nana: korek idung aku tak penah dlm klas..nanti kantoi..hahah

choki: yeay..!!..kite geng..!!..hehe

mohd sasuke: hehehe..thanx..>_<

IkhAnif berkata... [Reply]

nyamuk: erk..??..boleh pakai ke..??..hahahah...*kbye


cik nisa: nantix2 sampai arr..>_<

ieyza afieyna berkata... [Reply]

tgh exam ye?

gudluck..

jgn bawak toyol aw.. hee

sis92 berkata... [Reply]

haha selalu sis terlelap jugak masa exam..bila tsentak ,dah cuak ingat dah tbabas jauh :P

hafiz hafizol berkata... [Reply]

time exam?? aku jawab exam la.. haha.. wekk

IkhAnif berkata... [Reply]

ieyza: hahaha..anto toyol suruh curi skema...good idea..>_<


sis: aish..tak penah lagi camtuh..kalo kene skali pergh..sentap yang amat tuh..>_<


HH: ko jawab..??..perghh..macam tak konfident je aku nk caye//hahah

RinsyaRyc berkata... [Reply]

= ="

sape nak mati? ketuk kepala baru tau~

IkhAnif berkata... [Reply]

cerpen bertukar jadi novel tetibe..sumpah panjang..bile nak habis pun aku tak tau..=_="