Geng Berus Gigi..

13 November 2011

Vlogger Rettiiss Malaysia

~~ Assalamualaikum To Bloggers And Readers ~~




PEEEEEWWWWIIITTTTT...Vlogger retis tuuuu...jap-jap untuk pengetahuan korang Vlogger dan Blogger tak same yerk..jadi Ben Ashaari ke Yuyu Zulaikha ke Ik Hanif ke tak termasok ok..


Ape..??..tak puas hati..??..nak gadoh..??..ok-ok aku takut...Firstly..aku nak tanya korang tahu tak ape itu Vlogging..??..tak tahu..??..ok-ok next entri aku terangkan..*bajet nak save entri*..


Aku tahu ramai dah yang kenal Vlogger-vlogger retis Malaysia nie..tapi ade jugak yang tak tahu...jadi aku nak la kongsikan muka-muka Vlogger retis nie..


Ok-ok Vlogger terrrrretiiisss Malaysia yang ditempat ke-3 ditangkap oleehhh.........


MARIA ELENA THE GREEK HELEN..!!!
*ceh..mentang-mentang arr baru lepas tangok AIM.. =_="*

cute dowh muka dia...andaikan aku dan dia...bersama-sama...menjalani hari-hari...*STOP IT..!!*


Bagi aku video beliau semua awesome-awesome dek mimik muka beliau yang cute tu ditambah pulak dengan speaking beliau...kalau tak percaya dengan penulisan aku..try tengok video beliau di bawah..bagi aku video ni yang terbaik..!!..adoyai..cutenya..*erk..*




Blog beliau ----> http://peliks.blogspot.com/ *retis tuuu*
Youtuber username -----> http://www.youtube.com/user/shortnap
...........................................................................................................
Okkey..Second Vlogger terrrrettiisss...disandang oleh..........


ANWAR HADI..!!!!!



Hensem tak..??..hensem tak..??..aku tahu dia tak sehensem Aaron Aziz korang tapi muka dia macho weeii..!!..auw-auw...*aku lelaki normal yerk..*


Siapa mamat ni..??..hah...meh sini nk habaq kat hangpa...nama mamat ni Anwar Hadi..pelajar TESL kat IPGM kampus Pulau Pinang...baru 21 tahun...errr..single ke tak..??..err....ok-ok nie video beliau yang terbaik bagi aku..




Blog beliau ---> http://inianwarhadi.com/
Youtuber Username ----> http://www.youtube.com/user/IniAnwarHadi




Vlogger teerrrretis tahun ini disandang oleh .......












IK HANIF..!!!!!!*ERK..??*


...........................................................................................................


MAT LUTHFI..!!!!!



Ok-ok..sape yang tak kenal dengan Mat Luthfi kat sini..??..dia nie retis woo..kalau lah dia nie masok audition raja lawak komfem terpilih...tapi yang pasti muka beliau macam mat Korea arr..*ok-ok takdek kaitan*


Jom layan biodata beliau..


Nama: Mat Luthfi
Sekolah menengah Kebangsaan Kota Kuala Kangsar, 2003-2005
sekolah Berasrama Penuh Intergriti Kubang Pasu , 2006-2007
Universiti:Universiti Curtin
Kini Berada: di Perth,Australia
Asal :Kedah
Lahir :1990
Lain2:Dia ni peminat Hujan (sama dengan Anwar Hadi)



Tang video beliau pulak..banyak yang aku minat and susah nak bajet letak yang mane satu..kalau aku letak semua karang berat pulak nak loading...so..korang layan je la..




Blog ---> errrr...takdek kut...
Youtuber Username ---> http://www.youtube.com/user/matluthfi90


So...moral entri ni ialah..Vlogger ke Blogger ke semua same je..just penyampaian je yang lain..Blogger melalui penulisan manakala Vlogger melalui Tube..

>korang ada hati korang nilai..korang ada mata korang tengok..korang ada otak..??..korang PK lar sniri..Assalamualaikum<
notakakikechik: Sori kalau loading lambat untuk entri nie..^_^

22 3 orang nak menyampuk:

RinsyaRyc berkata... [Reply]

apesal aku takdep? aku pom 1990...

>_<

SitiNurHuda berkata... [Reply]

matluthfi matluthfi ! <3 great entry ^^

smilenajah93 berkata... [Reply]

wow ! vlog hebat :)

beLLa berkata... [Reply]

matlutfi mmg terbaekk lah ! suke gile video2 dia. siap ade y download tu ntuk anak cucu tgk . *ape aku melalut ni?haha

::ini belog saya . cinta hati saya:: berkata... [Reply]

mereka mmg best :)

❤ LoVe Cik Fia ❤ berkata... [Reply]

hoho..mereka mmg org yang sgt unik.. hehehe

suka maria elena..sbb dy suka buat muka,,plus dy dgn ank dato tu suwittt sgt.. (^____________^)

Asmahira Azman berkata... [Reply]

oh mat luthfi T^T comel nye engko . .

Miss Xyz berkata... [Reply]

haa, aku minat smua vloggers yg dinyatakan di ats! cumanyaa yg Ik Hanif tu, aku x brpe familiar lahh..

hakhak, jgn nanges

Miss Eiza berkata... [Reply]

minat IK HANIF....!!!!eh typo pulak...minat Maria Elenaaaa...<3 <3 <3...hohoho *den gurau je jgn marah ik

SheyPull berkata... [Reply]

kalau Vlog tuh..best :)
sebab bagi org malas bace ok la..:)


JOM singgah blog saya nak... Adoi!!! Boleh pulak ye berFB dalam SOlat?.

mathlutfhi90 berkata... [Reply]

trima kasih
jasamu dikenang

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ berkata... [Reply]

mat luthfi cute .. >_<

ieyza afieyna berkata... [Reply]

ramai blogger dah buat vlog skrg kn.. ik bile nk buat ? hee

sis92 berkata... [Reply]

peh kenapa sis tak tsenarai ni kihkih
apa lagi ik, vlog la..kamu kan bajet retiss haha :D

IkhAnif berkata... [Reply]

rin: erk.??.nak jugak ke..??..de untuk retis je..muahahah...

IkhAnif berkata... [Reply]

sitinurhuda: matluthfi je..??..Ik..??.ahahah


smilenajah: blog pun best jugak..>_<..

IkhAnif berkata... [Reply]

bella: pergh..persiapan untuk hari tua tuh..aahahha


choki: memang pun..jeles ngan dorang kekadang..=_="..ahaha

cik fia: eheh..cute enn die..tringin nak jadikan die makwe...HAHAHA..

IkhAnif berkata... [Reply]

asmahira: matluthfi je..??..ahaha


miss xyz: erk..??..sampai ati..T_T>.waaaaa

miss eiza: erk..sabo je lar.. =_="

sheypull: btol tuh..tapi bukan senang woo nak jadi vlogger..>_<

IkhAnif berkata... [Reply]

mathluthfi: ooo yesss..??..waaa..terharunyer...*kene sentap lagi aku..=_="


NN: hekermmmm...kite cute jugak..ahahha

ieyza: erk..??..ehehhe...ehehe...tak kut...ahahha..cam tak caye je..

sis: Cissskek...ahahah..ik tak sehensem diorang..just lebih sikit je..ahaha

Aesya Zealous berkata... [Reply]

untunglaa anwarhadi n mtlutfi sama baya dgn aku..boleh ngorat..haha

IkhAnif berkata... [Reply]

aesya: err maria helena taknak..??..ahahha

Asmieza As berkata... [Reply]

Matlutfi ni amek course apa ek?