Geng Berus Gigi..

25 Disember 2011

Kau Nak Nikah? Habis Aku?

~~ Assalamualaikum To Bloggers And Readers~~



Tak cukup ke kau bercinta dalam diam.??
Tak cukup ke kau menduakan aku.??
Setelah semua kredik dan duit yang aku habiskan untuk kau..
Ini rupanya balasan kau untuk aku..


Cisssss...macam tenuk kena togel je aku rasa harini bila dapat tahu yang ex aku nak kawin..sedih wokk..try bayangkan seseorang yang kita layan and sayang ibarat menatang minyak yang penuh last-last dia nak nikah..siap bagi kad jemputan lagi..



For you honey ~~

Takpe awak buat saya macam ni..awak seksa hati saya macam ni..awak dah lupa janji awak dekat saya..awak cakap awak rela kawin dengan saya..rela menunggu saya..tapi..sekarang..??..kenapa awak.??!!..KENAPA..!!!!!!



For ko PERAMPAS..!!!

Ko jaga hunny aku baik-baik..kalau ko ceraikan dia siaplaa ko aku kerat anu ko aku jual kat India..


Soooo..takdek guna lagi aku menyimpan perasaan dekat diakan..??..walaupun pahit..aku terima dengan redha..






.
.
.
.
.
.
.
.


.
.
.
.
.
.
.
.
.





 ~~Yusry, Lisa Surihani Nikah 23 Februari ini ~~




PUTRAJAYA – Pasangan pelakon yang sedang hangat bercinta, Yusry Abd. Halim dan Lisa Surihani mengesahkan akan bernikah di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin di sini pada tarikh 23 Februari tahun depan.Yusry yang juga anggota kumpulan KRU dan pengarah filem mengumumkan perkara tersebut kepada wakil-wakil media massa di sini hari ini.

“Diharap keputusan ini akan melenyapkan segala desas-desus tentang hubungan serta gosip kami selama ini,” katanya.Dalam majlis ‘Pengumuman Istimewa’ tersebut, pasangan itu turut mengumumkan tarikh majlis resepsi perkahwinan mereka yang akan diadalkan secara eksklusif pada 26 Februari tahun depan bertempat di Pusat Persidangan Antarabangsa Putrajaya (PICC).Di dalam majlis tersebut, Yusri turut mengaku bahawa ibubapanya telah berkunjung ke rumah Lisa menghantar tanda dan sememangnya majlis yang diadakan di Marriott Hotel Resort & Spa ini adalah untuk mengumumkan tarikh pernikahan mereka.Selain itu, Yusri yang hadir bersama ibubapanya, Abdul Halim dan Zarina Fenner, tidak dapat mengulas secara jelas sama ada hak penyiaran majlis perkahwinan mereka itu telah diberikan kepada pihak Astro atau tidak.



Sumber : http://www.informasi.my/yusry-lisa-surihani-nikah-23-februari-ini/
.....................


Okkey fine..masok surat khabar siap...sampai hati awak..biarkan aku sendirian.. T_______T


> Korang ada hati korang nilai..korang ada mata korang baca..korang ada otak.??..korang pikiaq arr sendiri..Assalamualaikum <


Notakakikechik : Setiap yang berlaku ada kebaikannya..harus pejam mata dan cuba apa saja..



20 3 orang nak menyampuk:

Aesya Zealous berkata... [Reply]

terima jela yg ko tak se'hot' yusry..kahkahkah

CintaKhadijah berkata... [Reply]

cet.. kemen ck menjiwai bace dgn penuh syahdu,belas simpati awal2! hahahampeh.

hahaha..^^p

NiaLidia. berkata... [Reply]

ahahahahah ngek ! baru nak komen emo punye. cettt

CekbOlat-bOlat berkata... [Reply]

pndai cri gmbor effect dasyat and mndalam ! cehh -_____-

sabo ye mat.. takpe rogayah hado..

Woofer Storm berkata... [Reply]

awek mu awek ku juga..

#aku pun terasa derita itu..ahhhaaa

Cik Nurul berkata... [Reply]

erk? mati mati ingat kisah benar tadi.. tak jadi nak tumpang sedih.. haha :P

~harap mereka bahagia hingga ke akhir hayat ! ^^

auni bazilin:) berkata... [Reply]

conrates lisaa and yusry :) hehehe..

kesian kan ikhanif ni..

still got many flowers :) no worries :) hehehe

~Nana BamBam~ berkata... [Reply]

wawawa..dah jodhoh mereka..

kawin ler..huhuhuh


:P

Paris Lipton berkata... [Reply]

abe yusry jugak yg dipilih....hukkk

D'Nur Suffi Shopalista berkata... [Reply]

ingtkan touching bebetul.. rupenyer.. :P

misyamissyou berkata... [Reply]

haha dpt kad jemputan ke?

baby mea berkata... [Reply]

hallamak~ atas dah sedeh betol..over acting pulok siap amik tisu..rupenye bukan awex sebenar~ alangkah bestnye kne tipu...hahaha :P

Eyda Syahida berkata... [Reply]

erkkkkk!!! hahaha sengal!

sabo yerp! dah takde jodohhhh...

khairul berkata... [Reply]

moga berbahgia buat mereka

khairul berkata... [Reply]

moga berbahgia buat mereka

lily amani berkata... [Reply]

ceittt ! HAHAHAHAHAHAHAHAHA :)

TiraPengemis berkata... [Reply]

mak aii....nak gelak...

teyn teyn berkata... [Reply]

juliana evans kan adaaa .. haha

si kiut lavender berkata... [Reply]

ceh...
intro bkan men g kau kan..
had0i..
trima jelah..
moga diorang bhagia...kikiki

naiemah_ramli berkata... [Reply]

seksa tgk budak tu teriak..sabaq noh..

msih ada y lagi cute..muhahaha :P