9 Oktober 2011

Aku Nak Tiru..Tapi Tak Penah Boleh...T_T

~~ Assalamualaikum To Blogger-blogger And Reader-reader ~~



Wepp kowam-kowam yang kat depan laptop tuh..untuk pengetahuan kowam, tiru kat sini bukan bermaksud meniru dalam peperiksaan yerk...untuk pengetahuan kowam..aku tak penah meniru dalam preksa..orang jerk yang slalu tiru aku..(hampeh...)


Yang sbenanyer..aku nak critekan pasai idola aku sorang nieh..ape kaitan idola aku ngan tajuk kat atas..??..sabo lar kalo nak tahu..woish..tak dan-dan...


Ermm..kowam kenal tak dia nie sape..??

















Opsss-opsss...dia nie bukan bapak aku...datuk aku jauh sekali...dia nie arr idola aku..hensem tak..??..suci je muka dia kan..??..meh sini aku nak bagi sket criter tentang die nieh..


Nama             : Sheikh Mishari Rashid Al-Afasy
T.lahir           :  5 September 1976
Dilahirkan di  : Kuwait
Laen criter    : Seorang Qari dan Iman dari Masjid Al-Kabir di Bandar Kuwait


Nak lagi..??..wei-wei..kowam ingat aku nie WIKIPEDIA ke..??..gi lar search sendirik..


Kenapa beliau nie jadi idola aku..??..try kowam dengar beliau azan..



Aku slalu nak tiru azan cam beliau nieh..tapi memam tak boleh...tak tahu kenapa..kalo nak video dia ngaji lagi..rajin-rajinkan arr search kat YOUTUBE erk...sekarang dah paham dah kan ape kaitan idola aku nie ngan tajuk kat atas tukan..??


>Kowam ada hati kowam nilai..kowam ade tangan kowam like..kowam ada otak..??..kowam PK lar sniri..Assalamualaikum<


notakakikechik: kalo boleh arr..aku nak sangat jumpe ngan beliau nieh..sape nak bawak aku gi jumpe die..?? 

8 Oktober 2011

Aku Boleh Pukau Kowam...Tak Caye..??

~~ Assalamualaikum To Blogger-blogger And Reader-reader ~~

Sape tak caye yang aku boleh pukau orang.??..ok-ok...harinie aku akan tunjukkan kehebaktan aku kat kowam...tapi..nanti kowam jangan terkejut plak erk...


Scroll kat bawah..

.
.
.
.
.
.
.
.
.

Kalao nak brundur boleh lagi nieh...takut nanti ade ape-ape yang jadi tapi jangan salahkan aku yerk..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Nak kene jugak ke..??..aii..aku takut arr nanti kowam saman aku plak...coz mende nie kalo kene silap-silap boleh gila woo...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

OK arr..kalo kowam nak sangat..
meh sini bia aku tunjukkan kehebaktan aku dalam pukau-memukau nie...konfirm hebak punyer..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

....JENG-JENG-JENG....



Camner..??..jadi tak.??..

APE..??!!..TAK JADIK..??

Adoyai..malunyer...K bye...=_="

>kowam ada hati kowam nilai..kowam ada tangan kowam like..kowam ada otak.??..kowam PK lar sniri..Assalamualaikum<


notakakikechik: sengal punyer entre...

4 Oktober 2011

Aku Sombong Ke Kowam Yang Salah..??

~~ Assalamualaikum To Blogger-blogger And Reader-reading ~~


gambar takdek kene-mengena ngan tajuk..


Adoyai..dugaan mendatang harini..selsema datang melawat aku malam semalam..tapi harinie aku bukan nak criter pasal selsema aku or hingus-hingus yang dah terkeluar semasa bersin..(eeeeuuuuwwwww...)..tapi aku nak terangkan kat sini bahwa aku tak sombong k..


"Kalo tak sombong apsal time aku klik NUFF ko..ko tak klik aku punyer balik..??..apsal time aku follow ko..ko tak follow aku balik..??"

Woi..!!..aku nak klik camner kalo kowam tak tinggalkan link kowam kat blog aku..??..adoyai...kowam ingat aku nie google ke hape nak buka + check satu-satu..??..(perghhh...maroh bebeno yerk..)


Errmmm..try kowam sroll kat bawah...mesti kowam akan nampak mende alah nie kan..??



Kowam pandai bacekan..??..mesti arr..kalo tak mesti kowam tak bukak dah blog aku nieh..ker ade..??..kat situ aku tulis je tak layan..tapi aku kesian gak kalo tak layan...akanku usaha gak nak cari URL blog kowam..aku baek woo...sape cakap aku jahat..??


Kowam tengok gambar kat atas tuh..kan ade ruang untuk tulis website...so..tulis lar...bukan lame pun..skejap je..


Tapikan..ade jugak blog yang URL diowang rosak..rosak kat sini bukan mean jahanam yerk..tapi kite takleh klik kat URL tu..kalo ade kes camtuh..kowam kene arr tambah http:// kat blakng URL blog kowam...(perghh..dah jadik toturial plak..)




Arrr....yang nie aku paling lemah..dah arr tak letak link kat shoutbox...nie kat sini pun takdek URL blog gak apesal..??..adoyai..susah ati woo aku...


Tak salah kalo letak name blog cam kat atas tuh...baru senang kalo aku nak folo or klik nuffnang kowam balik..bukan aku sorang je..blogger lain pun stuju gak ngan aku..*angguk kepala cepat..!!


So..??..salah sape kalo aku tak blogwalking or follow or klik nuffnang kowam balik..??


>kowam ade hati kowam nilai..kowam ade tangan kowam komen..kowam ada otak..???..kowam PK lar sniri..Assalamualaikum..<


notakakikechik: sori kalo ade blogger yang trasa..ini hanyala luahan hati aku..>_<

2 Oktober 2011

Aku Anti Kawan Makan Kawan...!!!

~~ Assalamualaikum To Blogger-blogger And Reader-reader ~~



Adoyai...lamenye tak update...berhabuk da blog nieh...aku tak update bukan di atas faktor malas erk..tapi ye arr student..tak habis-habis maen blumba ngan masa...masa ke depan aku ke belakang..masa ke belakang aku ke depan...sumpah letih..



Tapikan..ade sorang blogger tu windu kat aku...hahaha..nak tahu sape tak..??..tengok kat bawah nie..

"Hahaha...Rindu jugak ko kat aku yerk..."
(Klik gambar kalo nak melawat blog dia...)

So..sape reader kat sini suka makan kawan..??..makan kat sini bukan bermaksud telan erk..(melantak je kerja kowam erk..)..


Aku tahu..bukan aku sorang je yang anti ngan prangai nie..malah kowam pun same gak kan..??..(angguk cepat..!!..)..untuk pengetahuan kowam..


"kawan yang makan kawan dia pun tak suka ngan prangai kawan makan kawan.."
(adoyai..berbelit ayat ko..kalau failed BM takleh bace nieh..)

"Menape lu manyak anti sama itu kawan makan kawan..diolang penah makan lu ke..??"


Adoyai...sejak aku hidup dah banyak kali dah aku kene bende nieh..lepas kene tu..perghh..memam tak arr aku nak lepas dia camtu jer..aku panggil semua geng aku..gi bako rumah dia..hahaha..(ok-ok..aku tipu kowam..)


Kat bawah nie aku bagi 3 sebab kenapa aku anti sangat ngan pemakan makan nie..


1.Kawan Yg Menjadi Tempat Mengadu Bocorkan Rahsia Kite Kat Orang Lain..



"PERRRRHATIAN SEMUA..!!..harinie aku nak gosip sket pasal budak Ik tuh..kowam tahu tak ade..ke patot dia........"


- Adoyai...try bayangkan..kite dah arr ade masalah..tetibe plak kawan sendiri gi bagi masalah baru bwat kite..perghh..memang menguji kesabaran woo...nak bagi pelempang pun ade nak bagi penumbuk pun ade..


2.Burukkan Kite Kat Orang Lain...




"Wei-wei..budak Ik tu kan..dah arr tak pandai..homework tiru jiran sbelah...lepastukan ......."


- Perghh...lidah bercabang empatpuloh rupenyer...pigi daa..bulu hidung dia bersepah tak kesah plak..


3.Rampas Awek Kite...


"Bro..aku ngan awek ko dah couple da..harap ko tak marah erk..jangan riso..akanku jaga + pelihara die..rugi woo..die dah arr cantek..berseri plak mukanyer........."


- Yam nie aku slalu kene..wallaawweehhh...perghh..kalo dah dapat tu diam-diam cukop arr..nie yam ko nak kecoh tu apsal...ko penah try tapak kaki aku tak..??




Kalo kowam rasa nak balas dendam kat spesis kawan makan kawan nie..kowam boleh klik kat SINI erk..


<kowam ade hati kowam nilai..kowam ade tangan kowam komen..kowam ade otak..??..kowam PK lar sniri..Assalamualaikum<


notakakikechik: sori entre agak membosankan..bese arr..permulaan bulan..ceewwaahhh...