Geng Berus Gigi..

28 Januari 2012

Best Birthday On In At The World

~~ Assalamualaikum To Bloggers And Readers ~~
Hello si Jejaka Jambu dan si Dara Nangka sekalian..

Hek ermm..fistly aku nak buat pengumuman sikit..


Pada 27 Januari yang lepas..umur aku telah genap 31 tahun..yes genap 31 tahun..apsal, tak percaya.??..ok good kalau korang tak percaya..


Tepat je jam 12 tengah malam pada 27 Januari semalam
3 orang ni datang serbu ke dalam rumah aku tanpa menghiraukan aku yang sedang memakai boxer kaler pink gambar hello kitty kat bahagian punggung..diorang dengan baik hati dan cover comelnya menyanyikan lagu "Happy Birthday" dan lagu "Negaraku" dengan penuh harmoni dan mendayu-dayu kepada aku..
Makwe baru I..comei tak.? hiks =-='
nasib baik batman dia tak datang..fuuhhh..slamat..
Err..yang ni sesat kut..
Nak tengok hadiah yang diorang bawak.?..ni dia..!!
From Hanis Zalikha
From Nisa Kay
Aku tak tahula apa dosa aku dekat Saleh Yaakob sampaikan dia bagi aku ni..
Err..OK..aku pasti ada yang terkemut-kemut muka and tengah cari baldi untuk menampung isi perut yang bakal keluar..tapiii..tak salahkan jika seseorang ingin berimaginasi?

This is my speech untuk.....


Firstly, thanks to my family yang telah menyayangi dan menyuport diri ini walaupun mungkin ada dalam hati diorang rasa macam nak selam je muka aku dalam lubang jamban setiap kali aku buat silap..but nobody perfect right.?


Second, to all facebook members and friends yang telah bagi ucapan yang biasa aku baca like 


"HB.!!" 
"SEMOGA PANJANG UMUR!!"
"SAYANG AWAK.!!"


Err..yang last tu Hanis Zalikha yang bagi..entah macam mana boleh termasuk dalam entry ni pulak..


Last, thanks to ALLLLL bloggers yang akan wish 


"Happy birthday awak..!!!..semoga sukses selalu..awak cute laa.."

dekat ruangan komen nanti..
........................


psssstttttt... Nisa Kay komen dekat entry ni..ni nak nanis ni..sob-sob-sob *untunglaaaaaa


BTW!!!


NAK MINTAK KORANG TOLONG VOTE BOLEH TAK.? NANTI AKU POS CHOKI-CHOKI 3 RASA OK.? PLEASE-PLEASE...... VOTE ATAS BLOG AKU TAU.! BUKAN BLOG LAIN ERK.! ^^ *bajet menang..


:: http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=38 ::


> Korang ada hati korang nilai..korang ada mata korang baca..korang ada otak..?? korang pikiaq arr sendiri..Assalamualaikum <

notakakikechik : sori entry bosan and pendek..masa 24 jam tak cukup bagi aku.. >___<  mencik-mencik!!

20 3 orang nak menyampuk:

Nurul Iman Rosman berkata... [Reply]

Eh eh, birthday same dengan birthday bestfriend saye lah.

btw, happy birthday ye. Semoga lebih banyak berimaginasi. hehee ;)

♪ cik katak ♪ berkata... [Reply]

hahahahaa budak sengal..
ingat pesan akak lu ni
belajau rajin-rajin..
kurangkan aplikasi mengayat bahasa melayu kau tu :)

Ziela Ismail berkata... [Reply]

hehehe..entry menarik...Happy Birthday to you ^_^

Mohd Norafzal berkata... [Reply]

apsal hadiah besday bugatti veron yang aku bg ko tak masukkan sekali?

CekbOlat-bOlat berkata... [Reply]

ececehh.. epy besday ye org minyak ^^

erkk.. saleh yakob bgi hadiah tu? eee hakhak..

entry ko mm terbaik la derr

aWinMelloW berkata... [Reply]

happy birthday :D

Eyda Syahida berkata... [Reply]

sayang! sory gua taktau tu birthday lu. huhuhu



happy birthday eh? nanti jumpa gua belanja lolipop ;)

rOsE p!nk berkata... [Reply]

hpy besday...kita pn januari gak..tapi awl skit 26 jan..:)

Lea Isnawi berkata... [Reply]

eh eh tak wish lagi

hepi belated besday ye cik hanip!

Salina berkata... [Reply]

happy birthday..

salam perkenalan dari http://www.kasihsalina.com/

kita dah follow ekkk..

naiemah_ramli berkata... [Reply]

nk wish bnyk2 la..err..hepy besday ..smoga ceria sokmo2 ye..hihihi...errr

*mmng kaki berangan :P btw nak vote blog ko kali ke3 blh?=.=""

ieyza afieyna berkata... [Reply]

happy belated birthday ..!!

wah,, imaginasi tnggi giler...

eh, btowl ke 31 satu.. tipu ar... huhu

Paris Lipton berkata... [Reply]

kahkahkah
happy birthday!!!!
dh vote dh sbgai adiah bfday~

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata... [Reply]

HAPPY BIRTHDAY!!! may all ur birthday wish comes true.. Nice entry indeed..

btw i just voted for you for Worlds Bloggers And Social Media Awards 2012.. All the best ya... =)

Plsssss vote me back for THE WORST BLOG OF THE YEAR @http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=33 "click vote di link www.bicaramakdara.com ye Thank youuuu =)

teyn teyn berkata... [Reply]

laa .. 31 ? engatkan 41..


hahahahah

~Nana BamBam~ berkata... [Reply]

Selamat hari lahir..

maaf kalau lambat wish.

capt. keon alhan berkata... [Reply]

tak bley blah imiginasi ko ni bro...anyway,happy belated b'day

cik bulan berkata... [Reply]

ko mmg suka gila ngan saleh tu kan..aku pon dah konpius jantina ko ni dik..jhahahahaha.:p

anitadiana berkata... [Reply]

selamat hari tua..ya

NAL berkata... [Reply]

happy belated birthday bro.. :)