Geng Berus Gigi..

27 Februari 2012

Angka 900 Dan Si Dia..

~~ Assalamualaikum To Bloggers And Readers ~~

Hyep si kecewa dan si frustasted sekalian.!!

Actually..aku baru lepas daripada berguling-guling and berkabung sorang-sorang tenangkan diri akibat daripada entry "Lahanat ni"..statement dalam entri itu mengakibatkan aku tak tidur malam..setiap malam..otakku asyik memikirkan, apakah perlakuan si dia dengan teman istimewanya itu..tengah main guli dalam gelapkah.? tengah main you kepit kepala I celah peti ais kah.? ataupun mereka sekadar bermain mencari kutu berirama.??


Ok..lupakan seketika persoalan yang penuh misteri itu..kembali kepada topik..




Korang nampak tak apa perbezaan di antara 2 gambar di atas.??


Firstly meh bia aku stoly plomote gambar belah kiri, kalau korang perasan pada pertengahan bulan lepas blog aku dah mencecah angka 900..and aku still tak menyempat nak buat sebuah entry penghargaan macam biasa..ye laaa...selaku model koteks lelaki pertama macam aku ni memang sibuk sikit..lagi-lagi kalau tengah-tengah bulan lagi kuatlaa kerja memodelkan koteks jenama terbaru bagi mengelakkan kaum hawa memakai pembalut eskem sebagai pengganti..
Soo..ni dia si gadis yang pastinya bukan Nisa Kay mahupun Lisa Surihani yang mintak rujuk balik dengan aku..




Klik gambar kalau nak terjah blog beliau tau.!!..tapi terjah je laa..korang jangan memandai pulak nak mintak izin kapel dengan beliau..dia dah ada encik abang tau!


Okkye done with picture sebelah kiri..now ke sebelah kanan pulak..


Entah bila pun aku tak tahu yang awek ni follow aku..


Alahaaaiii..mata..besonyer..my taste laaa kalau mata beso-beso gedebak camnieh.!!..rasa macam nak mintak relationship je ~~ auw-auw-auw.. >_< DUSSHH!! *lyssa baling lesung batu atas kepala*


Malam tadi aku merajinkan diri untuk tengok balik follower-follower aku yang lepas-lepas..tiba-tiba ternampak pulak gambar awek ni kat kotak tuh terkejut plus kentut berdarah aku time tuh.!!.tak ku sangka..Lisa Surihani pergi tinggalkan aku..Lyssa Faizureen datang memberi sinar harapan kepadaku..ceeewah!

Seriusly..dalam ramai-ramai blogger retis..Lyssa yang aku paling respect..bukan disebabkan paras rupa ataupun matanya yang menggoda..tetapi attitude dia..you know what i mean right.? ^^





Klik gambar kalau nak terjah..tapi kalau niat nak mengorat baik lupakan saja..


> Korang ada hati korang nilai..korang ada mata korang baca..korang ada otak.?? korang pikiaw laa sendiri..Assalamualaikum <


notakakikechik :: aku tulis panjangx2 pun korang bukannya baca..! =-='

7 3 orang nak menyampuk:

Lyssa Faizureen berkata... [Reply]

Alahaiii . Gadis mana bermata biru tuu ? Tak kenal pungggg . hahaha .

Shaznina Sofia berkata... [Reply]

wahh menarik gilos entry nih.. Nota kaki kecik tu yg best tu.. =) lyssa chumil nyh mmg best baca blog nya.. =))

khalila ishak berkata... [Reply]

hehee... patah tumbuh hilang berganti. xde lisa, lyssa pun ok ^_^

C i k P i p i T e m b a m berkata... [Reply]

awat jadi lagu nie ? hehe.. tp dik lyssa mmg baik.. dia tak kekwat.

CekbOlat-bOlat berkata... [Reply]

yup..lyssa mmg ohsem.. die xmenyombong wlaupon die retis blogger yg meletop gileww.. agaga..

wei,lisa surirumah kim salam.. die ckp die nk gi hanimun kat lorong hji toyyiibb..eh?

mohdhazlan Dreadlock berkata... [Reply]

time aku follow x wat entri ke .err ..ini menimbulkan kejelesan ...

lyssa mmg comel ..weee

xila riston berkata... [Reply]

bacala...dia dh lama follo i...ngeee