Geng Berus Gigi..

2 Februari 2012

Homoseksual VS Normal

~~ Assalamualaikum To Bloggers And Readers ~~
Hello lesbian boys and gay girls sekalian.!!


Firstly..perghh..bapak lama tak update entri kan.?.actually, dalam seminggu dua ni aku kerap memencilkan diri daripada khalayak ramai malah kentut pun tak seberapa nak lawas coz ex-ayang aku dah nak kawin bulan ni..sob-sob-sob..sampai hati you..mencik-mencik-mencik!!


Okkey sambung topik..


...Gay level...


Pada zaman globalisasi dan serba maju dek pembangunan negara ini, teruk meniti dari bibir ke bibir berkenaan dengan persoalan lelaki gay..aku pun pelik jugak bila fikir ada jugak kaum yang suka main lawan-lawan batang mop ni..seriusly..perlu ke.?
see...??.what wrong with you all.?
Mungkin ada antara readers aku yang bersifat songsang ni tak puas hati then berfikir nak hantar saka dekat aku, tapi before korang suruh tok bomoh terkemut-kemut sakakan aku, aku nak tanya korang..macam mana korang boleh


minat yang ni 


daripada yang ini.?


and yang seayu ini


daripada yang ini.?


Please laaa..korang mungkin boleh sound aku then korang cakap

"Segay-gay kiteorang pun..kiteorang tak beranak and tak buang anak..so we don`t make any sins right.?"

Banyak laa don`t make any sins konon..yang korang menyongsangkan diri korang tu tak salah hukum.?.dah memang sempurna Allah cipta, pedang untuk sarung pedang yang ko gi gatal nak lawan pedang siapa paling panjang apsal.?


...Lesbian level...


Hah!!..yang lesbian pun sama..syok sangat ke kaum sejenis.?.syok sangat ke main I cubit pusat you then you katis bulu peha I..


"Kami pilih kaum sejenis coz taknak mengandung.."

HIV korang nak tak.?.takkan korang pun fikir yang


ni lagi hot and seksi


dari yang ni.?
ERK!


So
> Korang ada hati korang nilai..korang ada mata korang baca..korang ada otak.? korang pikiaq arr sendiri..Assalamualaikum <


notakakikechik : Gay.?? lesbian.?? euuwwwww...masing-masing nafsu kuda kepang lettew..

27 3 orang nak menyampuk:

Phat berkata... [Reply]

saya bukan gay sy lurus..

mohdhazlan Dreadlock berkata... [Reply]

nk pinjam nisa kay ko buleh ?

faizlaster berkata... [Reply]

hahaha...harap afzal faham...

Cik Nurul berkata... [Reply]

ehem... kite strait ok... ! ^^

amir aizat berkata... [Reply]

haha straight2

ieyza afieyna berkata... [Reply]

sesama sendiri pun boleh selera.. euuwww.. haha

Saddila berkata... [Reply]

wei , aku minat laki yang bawah sekali tu. hamoii homaii

Yana Libra berkata... [Reply]

Mintak dijauhkan la~

Radsmil berkata... [Reply]

erk aq xble nk komen bnda2 mcm nie.. hahaha.. baekkk aq jauh2 kn dri..hehe.. HIDOP LELAKI NORMAL

Aida Omar berkata... [Reply]

erkk..apakah gambar2 itu? hilang ilmu.. haha.. lawak pulak tgk bra sebelah lain tu..wakaka

Asningtiyas Nasdja Putri berkata... [Reply]

haha ;D

♪ cik katak ♪ berkata... [Reply]

helizaaaaaa cumel :)

Teesaz berkata... [Reply]

moh ke jalan yg lurus.. uhuk

kidz berkata... [Reply]

pic yg first 2 ada nom hpon x? mnat sgt kt dia...hahahaha

capt. keon alhan berkata... [Reply]

geli gelemen tgk pic2 yg kat bwh tu...eeerkk..

capt. keon alhan berkata... [Reply]

eh lupa pulak,,,meh join contest jom...

http://cobaltchloride.blogspot.com/2012/02/happy-faces-contest-by-captkeon-alhan.html

Nizam Ijam berkata... [Reply]

hahaha cian nisa kay tu..haha

ecadwinkyasha berkata... [Reply]

masih di jalan yg lurus....hehehe..kita nak cari mcm aaron ajiz,ada x?.haahaa

NAL berkata... [Reply]

entah lah..masing2 ada akal..berfikirlah..i'm new here..done follow.. :)

✿Ummi Myra✿ berkata... [Reply]

ewwwww geli tgk pic tu

Lea Isnawi berkata... [Reply]

x abes2 tempek muka nisa kay
sesekali tu tempek la jugak muka aku neh haa

Paradise Gal berkata... [Reply]

Kenyataanya homosexual including gay n lesbian adalah tergolong dalam mental disorder..

ChaCha berkata... [Reply]

'____________________________'

no bengkang bengkok...

xila riston berkata... [Reply]

mongok la!!! msti juling cr kat gugel kan!

naiemah_ramli berkata... [Reply]

errkkkk..=___=""
no komen..terkedu dgn gambar2 yg mnjolok mata (T_T)

Tanpa Nama berkata... [Reply]

ALOH ADIK NISA KAY PON XSTRAIGHT ......GUANE ...??

Suara Hati berkata... [Reply]

kelakar yg pic tuh..hha