Geng Berus Gigi..

29 Februari 2012

Rabu Membisu (will make you smile but..)

~~ Assalamualaikum To Bloggers And Readers ~~


Korang mungkin tersenyum bila tengok gambar dibawah..

 ..................

 .............

 ..................

 ...................






Tapi..apa perasaan korang apabila melihat gambar ini.?




Disaat kita tersenyum..pasti ada yang menangis..


> Korang ada hati korang nilai..korang ada mata korang baca..korang ada otak.? korang pikiaq laa sendiri..Assalamualaikum <


notakakikechik :: ...........*bisu

13 3 orang nak menyampuk:

faridah nazurah berkata... [Reply]

betul jugak tu.. yelah kita beriye huu haa huu haa ada gak yang menangis

faridah nazurah berkata... [Reply]

betul jugak tu.. yelah kita beriye huu haa huu haa ada gak yang menangis

khalila ishak berkata... [Reply]

memule sengih2 tgk muka angelina.... last..... tacing plak..... huhu

kunci locker berkata... [Reply]

kau r...time aku sedih ko gembira...time ko sedih aku sedih...apa kne la kawan aku sorg ni...tak memahami kwn tol...errkkk...hahaha

#hanya bergurau...tq for this beautiful sharing... :)

kunci locker berkata... [Reply]

kau r...time aku sedih ko gembira...time ko sedih aku sedih...apa kne la kawan aku sorg ni...tak memahami kwn tol...errkkk...hahaha

#hanya bergurau...tq for this beautiful sharing... :)

Natasya Naslin berkata... [Reply]

tengah syok aku scroll down smbil nk tgelak usha lawak2 tu.. tetiba tsentap.. sedih lak tgk pic last 3 tu.. adess..

Rapunzel Cikilolo berkata... [Reply]

mcm mane kan. hidup mcm roda. kejap senyum dan kejap lagi nanges

Putry berkata... [Reply]

putry done folow sini.. folow putry jom :D

http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/

Popkorn berkata... [Reply]

yang 6pack tu best

ShahzCudin berkata... [Reply]

gmbr no.3 tu lawak..

ieyza afieyna berkata... [Reply]

mcm2 reaksi ade.. senyum , pelik, sedih.. huhu..

btw, gmbar pmpuan tu, xleh nak pusing kepla 180 darjah la.. pusing lptop haha.. aawt mcm tu.. hee

Aida Omar berkata... [Reply]

elok2 ceria tacing le pulak.. ^^

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ berkata... [Reply]

huhu..gmbr last sedih!
kita follow sni tau..jom tukar link:)