Geng Berus Gigi..

23 Mac 2012

Tak Paham Aku Dengan Diorang Ni

~~ Assalamualaikum To Bloggers And Readers ~~


Just Entry Bergurau Senda..Bagi Yang Mudah Terasa Sila Tekan
[X]


Hawayu.?.hau duyudu geng.??.agak berkarat aku tak update blogkan.?.komfem korang besorak bagai..cess.!.aku tak hupdate bukan disebabkan oleh faktor-faktor kemalasan mahupun ego bajet retis tahap nak menjejah kedai mamak pun kena fikir sampai 2 kali..just, beselaa tengah-tengah tahun ni..musim mengawan semakin hangat.!! dasar napsu gajah sumatera.


Back to da topic, aku pasti yang semua readers aku ni komfem ada fesbook kan.?.hah! Konah, ko takyah nak menggeleng kepala menidakkan fakta aku.!!.firstly, aku nak tanya yang korang pernah tak terbaca status yang agak menjengkelkan ataupun anoyying.?.kalau tak pernah, harini meh aku tunjukkan..




Aku nak tanya korang la kan selaku fesbooker tegar, agak-agak dengan meletakkan status macam tu korang akan terjumpa ke kunci kereta korang tersepit celah notification.??.come on laaa..can you just go and find your car key.??.


Tempat-tempat kunci kereta selalu menyorok


:: Dalam tin biskut
:: Dalam poket seluar/spender
:: Celah sofa
:: Terselam dalam aquarium
:: Lobang jamban
:: Jangan sekali-kali mencari di dalam facebook, blog mahupun twitter kerana diorang bukannya pekerja parttime lost and found




Seriusly..perlu ke.? ada ke orang yang nak tahu semua gerak geri korang.?.ini facebook bukan diari.!.err..just aku pelik..kenapa time korang nak menajis tak tulis.?




Ni laa antara salah satu sebab kenapa aku nak jadi fofuler..senang-senang je awek jatuh dari langit..kalau tak fofuler pun ada je awek yang jatuh dari langit..tapi awek yang frust menonggeng dengan balak dia laa..yang tu aku malaih komen banyak, karang tetibe pulak semua gurl yang frust menonggeng ni carik aku..




Bhehehe..kalau aku pun curiga nak datang.!!.mana laa tahu kut-kut ko zombi yang nak kokak otak aku then buat murtabak..tapi sumpah memang aku tak layan status macam ni..kalau gegurl yang tulis boleh ditolak ansur lagi..tapi kalau jejantas yang mempunyai rupa seiras-iras Afdlin shauki mungkin aku akan fikir 2 kali kut samada nak unfriend dia or nak block je.. -_____-
bulu idung aku yang bersimpul terus straight lepas tengok gambo ni.!
......................
Mungkin korang akan cakap "Facebook aku ikut aku laa nak tulis hafe.!" ..tapii..korang tak rasa malu ke dengan friends korang.??


> Korang ada hati korang nilai..korang ada mata korang baca..korang ada otak.? korang pikiaq laa sendiri..Assalamualaikum <


notakakikechik :: kalau ada yang terasa tu aku mintak maaf ok.?.kan aku dah warning kat atas tapi korang tak hafik fedulik.!

notakakikechik II :: semua status tu adalah rekaan berdasarkan fakta !

21 3 orang nak menyampuk:

Rapunzel Cikilolo berkata... [Reply]

keh keh. tulis berpada-pada la kan :)

Lea Isnawi berkata... [Reply]

HAHA! bila sume benda nak dipost lan di fb

motif??

nak tarik perhatian, show off

erm

sis92 berkata... [Reply]

hai hai =)

haha status fb ke twiiter pun sama je..
biasa pempuan lah yg macamni..
sis mmg jarang update status ..fikir bkali2 sebelum update hihi

oh ye tk boleh blah lagi kalau tulis i love u baby bla bla bla jadah dia haha

aswadz berkata... [Reply]

hahaha... biasa la tu bro. diorang tulis apa yg diorang nak.

Phat berkata... [Reply]

bahana FB haha..

ShahzCudin berkata... [Reply]

alasan biasa, "sukati aku la, fb aku"..
hmm..xleh kata pa la..

Kamil Kahar berkata... [Reply]

bukan cara camni bro nk hentikan perangai diorg tuh...xberkesan pn bro...xgne wt entry ni utk diorg...

kasi hentam trus kt komen dia la...ade bran...bila dia da panas berapi ngan ko, ko wt rilek je...ko simbah minyak petrol lg bg dia lg terbakar........

last2 bila dia fedup dia sndri yg block or unfriend ko...kan setel...

take note bro!!!

Cik Angah Humaira berkata... [Reply]

setuju dengan Kamil Kahar... :)

NiaLidia. berkata... [Reply]

ni awek frust dtg cari ni. hahahahaha

Joel Leslie berkata... [Reply]

satu lagi yg jenis yg selalu je post stat mcm ni :

'i am facing the very very big lagi huge problem. i cant share it with anybody'

MAK AIH. APASAL SHARE KLAU TAKNAK CRITA. BANGGONG KELAPA BABE.

hahaha. nak juga buat entry seumpama dngn ni. hehehe :D

smilenajah93 berkata... [Reply]

yeahh !!! suka post nieee ! terbaikkk

-SUPERGIRL- berkata... [Reply]

biase lah tuuhh . kite menyampah tgk status owg and pada mase yg same kite tak tahu org pon mnyampah dgn status kite . :D

O CIKTEDDY berkata... [Reply]

kurang kasih syg la org mcm tu..ihik

LaLa mhdnor berkata... [Reply]

fedulik hafe haku, haku funye hefbi la :P

memg mintak pelempang la kan,kbai :D

Izz Faizah berkata... [Reply]

hehehee...sgt2 stuju..
sye dah tak gne fb..bosan skang.. lg2 ble nmpk status cmtu

Aida Omar berkata... [Reply]

status mintak perhatian tu.. tapi kadang2 jadi kesian sebab takde sape sudi komen or like. haha

Cik tikah berkata... [Reply]

dorang igt yg fb tuh hak dorang sebab tuh suka letak status bukan2 :)

Syasya Johan berkata... [Reply]

rimas jugak baca status fb merepek
lagi-lagilah gerawan yang selalu typo a jadi q -.-

huda jamil berkata... [Reply]

sila jgn jadikan fb anda sbg diari elektronik. ekeke.

paling aku menyampah bile die post, die like n die yang komen. pastu x de sape komen selain dia. forever alone okie.

AlyNn NyzAa berkata... [Reply]

haha...smuanya benar belaka :D
nice entry! ~^^

Ahmad Saufe berkata... [Reply]

hahaha...kunci kereta tu slalu je nyorok lam lobang idung ko tu..haha