5 April 2012

Eh, Begughau Pullaak!

~~ Assalamualaikum To Bloggers And Readers ~~

=_="



Tak tahu pulak aku yang Youtube pun pandai begughau sekarang..puih-puih!.agak kassa permainan ko..


> Korang ada hati korang nilai..korang ada mata korang baca..korang ada akal.?.korang pikiaw laa sendiri..Assalamualaikum<


notakakikechik :: korang hingat korang je pandai bergurau.? mende alah ni pun fandai tauk!

12 3 orang try hard:

Miss Butterfly berkata... [Reply]

sabo saborrrr . hahahahahahaha

sis92 berkata... [Reply]

youtube bosan, sesekali nk jugak beliau bgurau dgn pengguna

NAL berkata... [Reply]

hahaha..memang suka bergurau..

Ieyza Afieyna berkata... [Reply]

xfham.. ~~

ShahzCudin berkata... [Reply]

kah3..advance sungguh monkey2 tu

TiraPengemis berkata... [Reply]

hahahaa...die bergurau...kita gelak la...

Phat berkata... [Reply]

bese diorang ni gurau2 kasor

aswadz berkata... [Reply]

btol la tu. cuba tunjuk kat monyet2 yg "highly trained" tu. nescaya (bkn nescafe ye) hang akan terkejut kalo tiba2 diorang jawab.

Aida Omar berkata... [Reply]

hahahaha <--- gelak jugak walaupun tak berapa nak faham :P cute pulak tgk monyet2 tu pegang senapang.

faridah nazurah berkata... [Reply]

haha dorang mmg pandai bergurau men geletek-geletek sekarang nih

faridah nazurah berkata... [Reply]

haha dorang mmg pandai bergurau men geletek-geletek sekarang nih

NIA SI DRUMSTICK berkata... [Reply]

haha..suka nk wat org ketawa khennn..hehehe..btw sy dah follow cni..nice blog..enjoy jln2 kat ur blog tonite..:)