22 April 2012

Mak Suruh Kahwin !!

~~ Assalamualaikum To Bloggers And Readers ~~
Haip to all insan-insan yang kesunyian and despreated sangat nak carik jodoh..what`s up.?


Baru-baru ni aku ada lancarkan sebuah program realiti yang bertajuk " Mak Suruh Kawin "..program ni sesuai sangat untuk belia-belia yang bapak maknya udah membebel suruh kawin sebab maknya tak sabo-sabo nak menimang cucu manakala bapaknya pulak tak sabo-sabo nak buat lobang kat dinding bilik korang disertai oleh abang-abang and adik-adik lelaki korang..


So, jom kita tengok calon-calon yang terpilih melalui ujibakat yang sangat mencabar, ye..korang hingat senang-senang nak kawen.?.kalau senang sangat nak kawin kompem-kompem nenek janda yang melaram dekat belakang rumah aku ni dah kawin..ceh..monopos tak hingat!


Calon-calonnya (klik nama jika ingin pergi ke blog diorang)


Masih bercuka getah..memiliki hobi menggulung wire charger laptop menggunakan ibu jari kaki..antara kriteria yang dicari adalah memiliki bulu dada sekurang-kurangnya 4 cm panjang.

Baru akil baligh Selasa lepas..pernah mewakili sekolah di dalam acara katis bulu beruk dan berjaya mendapat nombor 3 di dalam acara lari di dalam kain kafan berjemaah..kriteria yang dicari haruslah pandai mengkafan..

Bekerja sebagai mak andam di sebuah pejabat pos..pernah diberhentikan bekerja kerana suka mengigit kertas A4 ketika menaip..kriteria yang dicari, mesti memiliki misai bercabang empat dan juga tokei kedai A4.

Menetap di Kelantan dan memiliki kemampuan untuk menulis menggunakan hidung..pernah 3 kali reject rombongan Doktor Rozmey dan sedang mencari insan yang pandai mengorek hidung menggunakan jari kaki.

Seorang yang masih lagi dibawah tanggungan ibu bapak..sangat suka mengulum biji sawit dan pernah mempunyai cita-cita untuk menjadi pokok sawit..kriteria yang dicari mestilah pandai memasak gulai lemak cili api..

bukan gambar sebenar
Pernah mengajar di tadika tetapi diberhentikan kerana cubaannya untuk mencuri sekotak lego..kerja sekarang ialah mentoncang ekor kuda di sebuah kandang kambing..kriteria yang dicari mestilah memiliki janggut supaya mudah ditoncang malam-malam..

Nama sebenar ialah Samak binti Sammaikel ketika di Bangladesh dan tukar namanya kepada Zafira Othman ketika kembali ke tanah air..sangat pandai bercakap dengan ikan sehingga pernah menangis ketika ibunya menggoreng ikan celup tepung..

Mempunyai tabiat suka mengepit kepalanya di celah laptop dan pernah dihantar ke hospital kerana kepalanya terlekat di celah kerusi..kriteria yang dicari mestilah seseorang yang pandai mengeluarkan kepalanya jika terlekat di celah peti ais pulak.

Seorang yang baligh secara paksa dan suka mengendap kucing mengawan..kadang-kadang merakam perbuatan kucing-kucing tersebut..pernah ditahan kerana mukanya seiras-iras Osama bin Ladin..kriteria yang dicari mestilah memiliki bulu pusat yang beropol dan berbulu lengan..

bukan gambar sebenar
Mempunyai hobi menfosilkan tulang-tulang ikan kerpapu,ikan keli dan segala jenis ikan lagi di dalam frame..pernah diminta bekerja di TV 3 sebagai cleaner tetapi beliau menolak jawatan tersebut dengan alasan tak pandai membezakan penyapu dan kamera..kriteria yang dicari mestilah seorang yang hensem dan mempunyai ukur badan 45-30-60

Seorang model tudung cap gajah menonggeng..suka memakai tudung dengan pelbagai gaya termasuk tudung saji..kriteria yang dicari mestilah pandai menolong beliau memakai, mensterika dan melilit tudung.

LELAKI yang memiliki wajah yang menggoda..pencapaian terbesar beliau setakat ini ialah berjaya menggoda beberapa orang blogger hot untuk menjadi skandalnya..pernah memenangi acara cium pokok getah bertubi-tubi dan mendapat tempat ke-2 di dalam acara tersebut..kriteria yang dicari ialah tahan maki, tiada sakit jantung dan rela dibuat bini.!

######
Amacam.? semua calon-calon hot-hot and hensem-hensem belaka kan.?..puih-puih..so, ada tak yang nak hantar rombongan meminang.?


Try korang komen dekat bawah ni yang mana satu yang korang berkenan..mana laa tahu kut-kut aku boleh tulun ushakan..YANG PENTING DIORANG SEMUA LONELY..kut


> Korang ada mata korang lihat, korang ada hati korang nilai, korang ada otak.? korang pikiaw laa sendiri..Assalamualaikum <


notakakikechik :: Entri ni hanya gurauan semata-mata bagi mempromote blog diorang..so don`t take serius OK.. ^^

22 3 orang try hard:

zafira othman. berkata... [Reply]

jualan hangat, hahaha

✰ BbyzyЯaRoxx ✰ berkata... [Reply]

kah kah kah!!! awat korek gmbaq lama =))) zmn muda2 tuuu tak menahan oih. kakakakaka!

وان امالينه فاذياه berkata... [Reply]

hahahahhahahahaha seterika ? basuh tudung , lipat tudung pun boleh ahahahaha

Boni JLL3 berkata... [Reply]

mohd norafzal tu berapa dinar untuk masuk minang tu??? aku rasa macam nak masuk minang beliau la..muahahahahahaaa

KorN berkata... [Reply]

Hahaha.... Aku da ckp tarik diri pong ade lagik pict malu2 kambeng aku tuh.. ahahha

KorN berkata... [Reply]

Hahaha.... Aku da ckp tarik diri pong ade lagik pict malu2 kambeng aku tuh.. ahahha

Syakir Rahman berkata... [Reply]

hahaha....apakah XD

NAL berkata... [Reply]

tak maw la..takut, bayran mesti mahal..

nia marlissa berkata... [Reply]

pic tok buat aku gelak terbahak-bahak ,,

ehh mna kau dpat pic aku tuh ?

Shafuan Kechik berkata... [Reply]

notakakikechik <---- kenapa lah kaki aku ko buat jadi nota

Shafuan Kechik berkata... [Reply]

notakakikechik <----- kenapalah kaki aku ko buat jadi nota

♪ cik katak ♪ berkata... [Reply]

pehpehpeh cung gila gua dik...
ketar gua nak menjawab.. banyak pong call masuk ni :P

aswadz berkata... [Reply]

bole tahan hot awek2 yg ko senarai kan tu. awek yg bernama "mohd norafzal" tu awek ori ke khunsa?

Arra Ahmad berkata... [Reply]

haha..paling laris Mohd norafzal eh?hihi

afzalsukasuki berkata... [Reply]

bengong..abis la camne aku nak kumpul sekandel pasni kahkahkah :D

Lea Isnawi berkata... [Reply]

kahkahkahkahkah



bengom je semua tu

LaLa mhdnor berkata... [Reply]

sume cun2 lah :P

wanmirara berkata... [Reply]

gilerz jambuuuu ! nak2 pic last tuh, gugur iman. hahaha

Yuyu Ali berkata... [Reply]

dik, sebab lu nya entry, raya nanti jemput ke rumah gua, ada kenduri. datang oihhhh. kenduri kawen. hikss.
















































satu negeri je oih. =p

Cik tikah berkata... [Reply]

pergh!!! muka semua x boleh bla. hahaha

♫♪~Naurah_Nawwarah ~ ♫♪ berkata... [Reply]

terhangat d pasaran bro ! hhahaha

Ieyza Afieyna berkata... [Reply]

memang hot2 la ciri2 tu semua.. hehe