Geng Berus Gigi..

17 April 2012

Pemalas !! Menyusahkan Mak Bapak, Puih-puih


~~ Assalamualaikum To Bloggers And Readers ~~
Hyep geng !


Tajuk dah macam memperli korang kan.? ye aku tahu kerana aku pun turut terasa..entri ni bukan entri tak puas hati tetapi sebuah entri kesedaran kepada ibu bapak korang yang selalu mentioned korang sebagai pemalas, pentido tegar, pengongline tegar dan segala benda yang melibatkan kemalasan..so, try bagi mak bapak korang baca entri ni bagi menyedarkan diorang betapa beruntungnya diorang coz dapat anak yang pemalas macam korang..disebabkan korang pun dah malas nak baca mukaddimah ni so korang scroll je la.


~~ THIS ENTRY SPECIAL UNTUK EMAK BAPAK YANG TAK MENGHARGAI ANAK MEREKA YANG PEMALAS SEPERTI AKU ~~

Ada ramai kanak-kanak dan remaja yang dekat luar tu yang tengah
Mendadah !
Merempit !
Merokok !
Mendajal !
Mengawan !
And ketika diorang tengah buat kerja yang terkutuk tu, aku tengah

Memproses mimpi yang pasti bukan basah
Apa kegunaan perut yang besar selain dari tempat meletakkan makanan.?
Ibu and ayah tak pernah terfikir ke betapa beruntungnya ibu dan ayah.?.terimalah kami seadanya..siapa yang cakap pemalas ni tak berguna.?.So geng ! let's be lazy.!!!


> Korang ada hati korang nilai, korang ada mata korang lihat, korang ada akal.? korang pikiaw laa sendiri..Assalamualaikum <


Notakakikechik :: Nak jadi pemalas boleh, tapi biarlah pada tempatnya..jangan ko ikut macam aku.. 

12 3 orang nak menyampuk:

Rapunzeel Cikilolo berkata... [Reply]

pemalas pada hari-hari cuti boleh terima kot...

NAL berkata... [Reply]

kalau kdg2 tu ok la kowt tapi kalau setiap hari, sapa2 pun bengang..HAHA

Cha_Haya berkata... [Reply]

igtkan nk push org malas! sebaliknya yg berlaku..

sungguh fikiranku meleset..

btw, stuju dgn entri nih! ekekeke ;p

Saddila berkata... [Reply]

kalau mak gua baca ni, kompem2 nnt kau akan delete balik entry ni. wakaka

Qistina Ibrahim berkata... [Reply]

dah tunjuk kat parents u?? hee

aswadz berkata... [Reply]

elok sgt la tuh. aku pun baru nak bermalasan nih.

cik kiwi's berkata... [Reply]

virus M tu memang ade dalam diri semua orang. kikiki. woi!!. gambar mengawan paling tak boleh bla

c'axoera ヅ berkata... [Reply]

malas biar berpada2 hehe

Cik tikah berkata... [Reply]

MALAS BOLEH TAPi kalau dh malas tahap tak boleh dibayangkan, baik tet je. muahaha..

LaLa mhdnor berkata... [Reply]

kat hostel malas, kat umah rajin, acano tu?

-Incek Fik- berkata... [Reply]

Nak seribu daya, taknak seribu dalih, nak jadi rajin memang rasa malas, tapi nak jadi malas memang rajin.

Syakir Rahman berkata... [Reply]

HAHAHA.... sbrnya kan malas juga adalah perkara yg x baek... so konklusinye,smua kt atas tuh adalah perkara sia2... XD