28 Mei 2012

Eh, Bang Ben ? Oh Bukan Eh ?

~~ Assalamualaikum To Bloggers And Readers ~~

Hai geng berketak-katik. Macam mana tahap pencapaian bau kentut korang ? Masih berbau longkang ? Jangan Risau Sebab
Ok abaikan pasal kelongkangan bau itu buat sementara waktu..scroll down 
Tak percaya eden bila ada orang cakap yang muka ni
Ada iras muka ni
Pelis laa dik, badan abang tak berketak-ketak macam bro macho anak sorang kat atas tu..dah laa tak berketak-ketak dahtu muka abang macam kena seret dengan tar jalan je dik..pelis jangan puji abang se "ex-trem" begitu dik..eh kee ko nganjing gua ni dik..baik lu ngaku dik..


Papefun, gua dengan abang Ben takdak kena mengena begitu juga hubungan gua dengan Nisa Kay yang tak akan kemana-mana..


By the way, lets check it dout blog adik tu..
Err..serius ke muka gua ada rupa Bang Ben.? alaa..taknak bang Ben..aku nak Ramli Sarip!


> Korang ada hati korang nilai, korang ada mata korang perhati, korang ada akal.? korang fikir la sendiri..Assalamualaikum <


notakakikechik :: Dalam dunia ni ada 7 orang muka serupa.. ^^ kut


8 Mei 2012

Oh, Cikgu Disiplin


~~ Assalamualaikum To Bloggers And Readers ~~
Heip geng, what`s up.?


Bila mentioned nama cikgu disiplin je komfem korang semua fikir yang nama ni bawak bala..why.? coz dimana ada cikgu disiplin di situ ada masalah..so bagi ibu bapak yang tengah menunggu time anak keluar, please jangan bagi nama anak korang Ahmad Badrul Disiplin kalau taknak dimentioned anak bala..


Title cikgu disiplin ni jugak boleh diketegorikan sebagai spoilman..kenapa.?
Perghh, lawa rambut..ni laa rupa bapak aku time mula-mula akil baligh dulu..mengalahkan Taylor Swift..kalau style macam ni laa korang buat dekat sekolah komfem kena togel terus dengan cikgu disiplin..abehlaa market korang nanti..spoil tak.?
Style budak-budak zaman baju sendat..seiras-iras dengan busung nangka..kalau pakai dekat sekolah mohon terbeliak bijik mata kakak kantin tengok..tapi abihlaa kalau kena tangkap..balik dengan kain pelikat, spender atas kepala la korang..spoil tak.?
Ceh, kita baru nak tunjuk hebat dan-dan cikgu disiplin ni datang..macam mana nak berkembang ilmu yang dipelajari dari filem Kay-El Gengster kalau asyik kena tahan dengan cikgu disiplin.?.spoil tak.?
Yang ni aku lemah..sekali dia "ZAAAP" seminggu makan menonggeng tau..spoil gila rasa..masa depan gelap je..
.......................................................
Cikgu disiplin bukannya jahat, beliau just nak mendidik disiplin korang yang nakal tahap Obama pun boleh ikat tali rafia atas kepala..baliau tahu yang depan beliau bukan main baik korang, asal jumpa tunduk, asal tunduk mesti jumpa..tapi belakang beliau mengata tak hingat! puih-puih


Untuk pengetahuan korang 30% dosa yang dibuat di sekolah ialah membahan cikgu disiplin..dasyat tak nak jadi cikgu disiplin ni.?


> Korang ada hati korang nilai, korang ada mata korang tengok, korang ada otak.? korang pikiaw laa sendiri..Assalamualaikum <


Notakakikechik :: experienced jalan kereta api memang tak boleh dilupakan..thanks cikgu