Geng Berus Gigi..

5 Mei 2012

Bang, Rogollah Saya

~~ Assalamualaikum To Bloggers And Readers ~~
Hai cute-cute and lovely girl sekalian..


Gila gay lo tajuk..aku bukannya mintak korang semua rogol aku..naya teruna aku nak melayan napsu korang yang masing-masing napsu ikan paus..actually kan, dalam otak aku dari dulu lagi duk terfikir kenapa and perluke korang gegirl pakai baju yang boleh menaikkan napsu kaum jejantas.?
Kalau korang cakap cantik memanglah cantik, tapi euuwww..berlurah gunung berapi..patutlah abang Saleh Yaacob carik 4 orang..patutlah ramai budak sekarang yang carik porn website..patutlah sekarang anak luar nikah makin ramai..patutlah aku asyik skode


Daripada korang pakai baju tak cukup kain baik korang mintak dekat brader-brader motor yang tengah gian, raba korang terus kan senang..nanti bolehla korang join group PJK *Perut Jalan Kedepan.


Mungkin korang cakap yang pakai tudung tu old school, yang tutup aurat tu tak cool and cute..tapi try korang tengok ni
So mana yang lebih cantik.? yang pakai busung nangka or yang tutup aurat.?


> Korang ada hati korang nilai, korang ada mata korang tengok..korang ada otak.? Korang pikiaw laa sendiri..Assalamualaikum <


notakakikechik :: Kalau kene rogol korang nak salahkan siapa.?

24 3 orang nak menyampuk:

nur_za berkata... [Reply]

fuyoo..xmenahan tajuk entry..
nisa kay tetap di hati ye..hehehe

Boni JLL3 berkata... [Reply]

yang bertudung dan menutup aurat sepenuhnya tu ternyata lebih anggun..wah..

potia casadelarossa berkata... [Reply]

@nur_za kan?? kan???

Si Matatajam berkata... [Reply]

Seram M tgk tajuk n3 ni. Follow back ye^__^

Nuriy Arisa berkata... [Reply]

yg tertutup tue lebih berharga dan bernilai dri yg trbuka.. nauzubillah..

cik kiwi's berkata... [Reply]

hahahaha. ayam kau mmg sexy..nyumm nyumm. depends kat individu tu la tu. klu dah pmpn pki sexy tu mmg lah dia mtk kena rogol!!

Aida Omar berkata... [Reply]

ye nisa kay tetap dijadikan contoh :P actuallynya yang tutup aurat tu lagi nampak ayu+cute+sopan = perfect la..

Pondok Usang berkata... [Reply]

berpakaian tapi sebenarnye bogel.. fikir2 kan..

Diana Azis berkata... [Reply]

Adeh..tajuk tak menahan..rasa nk pingsan tapi pengisian mmg awesome :)

MawardiYunus berkata... [Reply]

sentap tgok entry cmtu

Nazuerah Azhar berkata... [Reply]

Seram Tajuk tuu..

#Yg b'tutup sepenuhnya adalah yg t'anggun

..cik hana.. berkata... [Reply]

kehkeh...:)

★ aIsyaH ★ berkata... [Reply]

tajuk en3 y memg menyeramkan..=.='

aurat mmg utk ditutup bkn dibungkus..i'm agreed..

tp nasihat lah guna bhs nasihat..
means bhs y lembut..batu y keras pun boleh terhakis dek air..inikan pula hati manusia..um..yeke?hmm..

and..

Jika kejahatan di balas kejahatan, maka itu adalah dendam.
Jika kebaikan dibalas kebaikan itu adalah perkara biasa.
Jika kebaikan dibalas kejahatan, itu adalah zalim.
Tapi jika kejahatan dibalas kebaikan, itu adalah mulia dan terpuji.

ehe..maaf kalau slh ckp..=)

Black Jeepsu berkata... [Reply]

taknak ka kena rogol? hhhehe.. kalau nak cakap lar~ hehehehehehehe

muka tengah gay.. siottt

tirahzairi berkata... [Reply]

perghhhhh...sentap hati mak nak...hahhaa....perogol bersiri xpilih org...kalo nak rogol...yg bertutup likup pon die rogol...larikkkkk...haha =)

Munirah Shamsudin berkata... [Reply]

Post title yg ganas gila.



Baca pun takut.

Inz Indah berkata... [Reply]

aku tak tahu lah nak buat reaksi muka cner kalau orang yg pakai baju tapi macam tak pakai, baca ni kalau tak tersentap..! adehh =,='

NAL berkata... [Reply]

ni la yg dikatakan,

YANG BERTUDUNG TAK SEMESTINYA MENUTUP AURAT, TETAPI YANG MENUTUP AURAT SEMESTINYA BERTUDUNG.

sesungguhnya yang tertutup itu lebih indah daripada yang terdedah.

jaakechik berkata... [Reply]

takut tengok tajuk, tapi mmg ramai yg mcm ni skang xtau lah nape...hrmm...zaman dah berubah dunia dah maju,(up to date) mungkin diorng guna slogan ni kot...

nur_za berkata... [Reply]

@potia casadelarossa
kan2..ngee..hehe

Cik Yaya berkata... [Reply]

tajuk xbley bla..haha...
ape pon nice entry..^o^

Azee Hana berkata... [Reply]

hoho...tajuk gempak tuh..haha....x berani nak cakap la..hee

Kak Nam Kepoh!! berkata... [Reply]

dasyat btl...

Cik Nurul berkata... [Reply]

yang tertutup itu indah.. ^^

~nisa kay tetap ada ye ye.. :D