Geng Berus Gigi..

12 Mei 2012

Brake Up History (Bukan Versi Euw Euw)

~~ Assalamualaikum To Bloggers And Readers ~~
Haip macholien and cuterilian sekalian..
Setiap yang bercinta 70% komfem akan putus..
And bila dah berputus tu kompem pelbagai perasaan muncul..

>> BRAKE UP HISTORY  <<
(BUKAN VERSI EUW-EUW)

Tanggapan and perasaan aku apabila berpisah dengan dia..
Seminggu kemudian..
2 minggu kemudian..
Bila aku dapat tahu yang dia ada boyfriend baru..
Bila aku perasan yang muka boyfriend dia lebih hodoh dari aku..euuw
Macam mana aku perhatikan mereka berdua..
Teringin bagitau diorang..
Tapi..apa yang betul-betul aku rasa


Forever alone will not always forever alone when another forever alone meet you..
Jom tolong like page aku ---> https://www.facebook.com/Ikhanif

> Korang ada hati korang nilai, korang ada mata korang tengok, korang ada otak.? Korang pikiaw laa sendiri..Assalamualaikum <

Notakakikechik :: Brake up.? what brake up.? I`m forever alone


13 3 orang nak menyampuk:

Muhamad Azam berkata... [Reply]

okeh comel baby2 tuh

Selendang Merah berkata... [Reply]

haha..boleh tahan muka baby tu..kih2

ms teyn teyn berkata... [Reply]

tahniah kerana tepat sekali reaksi wajah itu. haha

ezyra daniel berkata... [Reply]

good entry
btw baby nie plak jd magsa keadaan awk hehe

CikMai berkata... [Reply]

forever alone + forever alone = forever together :P

O CIKTEDDY berkata... [Reply]

peh peh mane ade org forever alone..mybe hang yg x sedar ade org duk skodeng hang..ekeke

eh2 nak curi baby yg ke 3 uh ^^

FARHAN berkata... [Reply]

haha.. gamba yg last skali tu paling comel! kui3

aswadz berkata... [Reply]

brake up ke break up? brake tu brek kereta@motor ik. ke ko nak bermetafora kat sini? agagaga...

Cik tikah berkata... [Reply]

hahahaha.... forever alone :P

NAL berkata... [Reply]

haha..sweet jer muka baby2 tu..

Boni JLL3 berkata... [Reply]

bayi2 tu comel macam aku la.hahaha

♪ cik katak ♪ berkata... [Reply]

kehkehkeh...
kau camtu ke dik.. xkan

LaLa mhdnor berkata... [Reply]

gigih ko cari gambar baby2 tu :P