Geng Berus Gigi..

19 Mei 2012

Edisi TrololololololoLOL

~~ Assalamualaikum To Bloggers And Readers ~~

Hai kaki troll sekalian !!
Sometimes we need something to make we smile..
Mungkin gambar-gambar kat bawah ni ada yang 18SX..so, anggaplah ini semua sebagai girauan..^^





Yang ni tengok berkali-kali pun tak pernah bosang..bhahaha
And lastly..Happy teachers day to all teacher in the world termasok geng-geng yang pernah mengajar aku termasok yang ajar main gasing and main guli..
" Smile and always smile "

Aku sentiasa pegang ayat tu..walaupun kita berada di dalam keadaan sedih, stress, and marah..just senyum and abaikan perkara di sekeliling anda and just buat kerja korang..jangan sesekali biarkan seseorang kawal perasaan korang..


> Korang ada hati korang nilai, korang ada mata korang tengok, korang ada akal.? Korang pikiaw laa sendiri..Assalamualaikum <


notakakikechik :: Senyum tak payah kalau korang dah pandai cara mengawalnya.. 


18 3 orang nak menyampuk:

sis92 berkata... [Reply]

sengal lah yg bear jugit2 tu

Nadhira Izzati berkata... [Reply]

haahaaha bear tu gilaaa lawak hahahaha

syafiqakarim berkata... [Reply]

hahah wtfuuuuu

Cik Penguin_Solehah berkata... [Reply]

Lol=p.. Suka yg teacher tu,bls dendam nampak pakcik polis?haha

Fatin Put2 ^_* berkata... [Reply]

haha. yg polis tu style. denda cikgu balik. owyeah!

Ardini Izzati berkata... [Reply]

Hahaha. Apalahh --"

tirahzairi berkata... [Reply]

ayoyoyoyoyo....ik hanif auwww :)

aswadz berkata... [Reply]

rugi dia x angkat baju btol2.

lolipop_oreo berkata... [Reply]

bear joget uh., comeyh

Aina Mansor berkata... [Reply]

ahaha XD terbaikkkk !

bai baizura berkata... [Reply]

marvelous~ ahaha:))

Mk Syahir berkata... [Reply]

macam selalu kena je kau?hahah

aku nak follow lagi sekali blog kau tapi tak boleh dah
denggg~

O CIKTEDDY berkata... [Reply]

joget hoyeah!

Aida Omar berkata... [Reply]

haha.. lawak bear hijau tu.. nasib girl tu sedar. betul2 dalam apa jua situasi smile jugak pengubat lara :)

babycomel berkata... [Reply]

hahaha, memang lawak sungguh.. Senyum tu terapi paling baik. Jom kita senyum :)

Myra Azraff berkata... [Reply]

okey,akan ku anggap semua ini hanya
GIRAUAN...

pic 3 # : HAHA...flip the table !!!!
pic 4 # : too short
pic 5 # : seriyes klaka nak mati..haha

Camy Alya berkata... [Reply]

woha! :D

Joel Leslie berkata... [Reply]

wahhh 9gagers gak dia ni. we're in the same boat! :D