8 Mei 2012

Oh, Cikgu Disiplin


~~ Assalamualaikum To Bloggers And Readers ~~
Heip geng, what`s up.?


Bila mentioned nama cikgu disiplin je komfem korang semua fikir yang nama ni bawak bala..why.? coz dimana ada cikgu disiplin di situ ada masalah..so bagi ibu bapak yang tengah menunggu time anak keluar, please jangan bagi nama anak korang Ahmad Badrul Disiplin kalau taknak dimentioned anak bala..


Title cikgu disiplin ni jugak boleh diketegorikan sebagai spoilman..kenapa.?
Perghh, lawa rambut..ni laa rupa bapak aku time mula-mula akil baligh dulu..mengalahkan Taylor Swift..kalau style macam ni laa korang buat dekat sekolah komfem kena togel terus dengan cikgu disiplin..abehlaa market korang nanti..spoil tak.?
Style budak-budak zaman baju sendat..seiras-iras dengan busung nangka..kalau pakai dekat sekolah mohon terbeliak bijik mata kakak kantin tengok..tapi abihlaa kalau kena tangkap..balik dengan kain pelikat, spender atas kepala la korang..spoil tak.?
Ceh, kita baru nak tunjuk hebat dan-dan cikgu disiplin ni datang..macam mana nak berkembang ilmu yang dipelajari dari filem Kay-El Gengster kalau asyik kena tahan dengan cikgu disiplin.?.spoil tak.?
Yang ni aku lemah..sekali dia "ZAAAP" seminggu makan menonggeng tau..spoil gila rasa..masa depan gelap je..
.......................................................
Cikgu disiplin bukannya jahat, beliau just nak mendidik disiplin korang yang nakal tahap Obama pun boleh ikat tali rafia atas kepala..baliau tahu yang depan beliau bukan main baik korang, asal jumpa tunduk, asal tunduk mesti jumpa..tapi belakang beliau mengata tak hingat! puih-puih


Untuk pengetahuan korang 30% dosa yang dibuat di sekolah ialah membahan cikgu disiplin..dasyat tak nak jadi cikgu disiplin ni.?


> Korang ada hati korang nilai, korang ada mata korang tengok, korang ada otak.? korang pikiaw laa sendiri..Assalamualaikum <


Notakakikechik :: experienced jalan kereta api memang tak boleh dilupakan..thanks cikgu 

9 3 orang try hard:

Boni JLL3 berkata... [Reply]

seb baik aku dulu seorang pelajar yang baik. rambut sikat tepi, pakai spek besar,baju masuk dalam seluar angkat tinggi2..

NAL berkata... [Reply]

selalunya guru disiplin la yg paling digeruni, kalau zaman NAL sekolah rendah dulu, ada seorang guru disiplin ni (perempuan) bising mcm mana pun dalam kelas, kalau nampak dia jalan di koridor, satu kelas diam & baca bku..memang kelakar kenangan tu :)

cha'e berkata... [Reply]

cikgu disiplin suka gak carik pasal. haha. tak masal je.

Ardini Izzati berkata... [Reply]

Dulu dok asrama takdak cikgu disiplin tapi warden. Haha. Selalu larikk sebab ada je benda yang saya langgar. Haha. Broke the rule is a must! :)

✰ BbyzyЯaRoxx ✰ berkata... [Reply]

kalo tak garang anak murid nglahkan jin tanah! tapi sekarang cikgu disiplin pun dh selow, cemana nk garang, kang salah libas kena saman, kena masuk herian metro muka depan.

sis92 berkata... [Reply]

murid2 kena hormat cikgu.
cikgu2 pulak kena berpada-pada :)

Ieyza Afieyna berkata... [Reply]

tau xpe. zaman sekolah dulu teringat bila bising je dlam kelas tyme ckgu xde tetibe ckgu disiplin lalu semua snyap. haha

teyn teyn berkata... [Reply]

ko pena buat dosa bahan cikgu tak dekk ? insap2 .. haha

Hanif berkata... [Reply]

teringat sekolah dulu..cikgu disiplin kelelkung kepala pakai cincin batu di akat tangan..
Tapi kami tak marah lak..sebab cikgu tu sekejap jer marah...hehehhehe
rindu zaman sekolah..huhuh