21 Julai 2012

Enibodi At Home? I`m Back !!

~~ Assalamualaikum To Bloggers And Readers ~~
Anak kak Limah kene sembelit,
terberak mencacai bunyi pret pret,
sori lama gila tak updet,
bukannya malas tapi line macam kene teeeet!


Hai geng! wasak you all ?


Time aku duk menulis entri ni aku terasa agak mamai and blur sikit pasal blog sampaikan nak tulis entri pun tak tahu dah butang "New Post" kat mana. Makin lama menaip terasa makin bengap coz sepatah aku type sepuloh aku "Backspace". Kesian kan? 


Aku memang mengaku yang sebulan dua ni aku kerap mencurangi blog ni dengan urusan duniawi yang tak pernah nak stabil. Selesai satu masalah datang pulak masalah lain GEDEBUSH atas kepala. Kalau hari-hari macam ni boleh gila woi!


Kadang-kadang dalam seminggu tu ada jugak aku online FB ngan layan 9gag sambil ketawa sorang-sorang macam orang tak siuman. Kat sini korang dapat tengok betapa punya lagha hidup aku sebulan dua ni.


Kat sini, aku just nak menulis untuk membuktikan yang aku masih bernafas melalui hidung bukan telinga mahupun lobang-lobang liang roma yang lain and InsyaAllah aku akan terus keluarkan entri selagi boleh.
Sempena bulan posa yang hadir aku nak mengucapkan selamat menjalankan ibadah puasa bagi mereka yang layak and bagi para jejantas yang merasa diri mereka itu mengalami pendarahan melalui "Burung Mencicip" bolehla readykan port-port dalam hutan and beg-beg plastik hitam bagi menutup aib sendiri.


Sejajar dengan misi "Bajetbizigilelasangat" aku rasa cukuplah setakat ni dulu and maybe entri-entri yang lain akan menyusul. So, ada sesapa yang nak tolong aku ping entri ni kat FB tak? Aku tengah bizi layan ketuk-ketuk Ramadhan ni.


> Korang ada mata korang tengok, korang ada hati korang nilai, korang ada otak? Korang fikir la sendiri. Assalamualaikum <


notakakikechik :: Korek hidung pun boleh batal puasa woi! Jangan asyik sangat melombong tu.


12 3 orang try hard:

LaLa mhdnor berkata... [Reply]

salam Ramadhan Ik :)

Mk Syahir berkata... [Reply]

hoi...1433H dah pon!

CintaKhadijah berkata... [Reply]

welcome back!

selamat berpuasa.. puasa jangan tak puasa..;)

Zul De Alexis berkata... [Reply]

selamat kenbali bro...

Joel Leslie berkata... [Reply]

welkam bek bero. selamat berpuasa!

joel-leslie.blogspot.com

Ieyza Afieyna berkata... [Reply]

haha.. ape la.. sian2..


btw, selamat berpuasa ye.. ;)

Aida Omar berkata... [Reply]

1430H? kurun keberapa la ang nie. hahaha.. memang blurr tahap gaban dah nie.. :P selamat berpuasa ik hanif

KorN berkata... [Reply]

semart ah ko pnya pantun mula tu. hahaha

Arra Ahmad berkata... [Reply]

bizi tak hengat!!!

Tanpa Nama berkata... [Reply]

hey your blog design is very nice, clean and fresh and with updated content, make people feel peace and I always like browsing your site.

CekbOlat-bOlat berkata... [Reply]

sampaikan raya pun tak terhapdet =..="

zulhilmi tempoyak berkata... [Reply]

sama la kita... aku pon makin konfius...

pulak tu bg benda br dlm ni..