17 Oktober 2012

Jauhnya Aku Memenkecikkan Diri


~~ Assalamualaikum To Mak Blogerria Dan Pak Nigeria ~~

Eh! Awat lain macam je salam aku kali ni. Ni la akibatnya lama tak update belok sampaikan nak eja belok pun aku tak hingat! Comfem peminat-pamanat aku yang kat luar tu tertanya-tanya kemanalah mamat selekeh tak cukup susu ibu ni menghilangkan diri sampaikan 5 bulan tak update blog! Antara kejian yang aku dapat selama tak update blog ialah....

* Tak hengat password kah?
* Kaki terlekat di dalam lobang jamban kah?
* Tertangkap basah kah?
* Malas kah?
* Kah kah kah, kah?

Hamboih! mendalam betul makna kejian-kejian yang korang bagi dekat aku. Awat? rindufan afu? *hurup 'K' tetiba loading. Sori for the mistake*

Hek ermm, actually..

The really-really reason I dont update this blog for along-long time because I just came back from a studying at Nisiallatuihpuih. My studying just take about 1 year at there and now I came back to Malaysia to continueted my studying at here.
Ceewah! Lahanat bahasa antarabangsa. InsyaAllah dengan izin tuhan lepas ni aku akan teruskan aktiviti blogging seperti biasa disertai dengan beberapa sekmeng n aktiviti-aktiviti yang mampu merapatkan hubungan kita sesama manusia. InsyaAllah.

Sebagai khatamnya, aku memohon sepuluh jari kaki dan sepuluh jari tangan ingin memohon maaf kepada sesiapa or individu yang sentiasa menunggu entry terbaru tapi tak menjelma-jelma and the important once is aku hargai sangat sokongan angpa just taktau nak balas camna ja. Hanya Allah yang mampu membalasnya. Amin!

Aku rasa kalau ditulis berjela pun memang korang tak baca jadi lebih baik aku berhenti dulu dengan harapan angpa dak lupakan aku and aku dak lupa sapa diri aku.

> Korang ada hati, korang nilai, Korang ada mata, korang tengok. Korang ada akal? Korang fikir la sendiri. Assalamualaikum.

9 3 orang try hard:

Mk Syahir berkata... [Reply]

perghhhh..gua rindu lu woiiI!!!!

finally..

paripariputih berkata... [Reply]

weh negara mana ko gi belajar weh?? hampeh tak penah dengau pung nama tempat tu...

ha ha ha mohon ko tak lupa diri lak pas ni, utk approve komen aku yg buat julung-julung kalinya kat belok (eh terikut ejaan ko lak.. menggong aku ni) ko ni kan... selamat kembali merapu raban dan cipan ha ha ha >..< adiosssss

Syakir Rahman berkata... [Reply]

kah3... wa x taw plak lu menghilang kn diri... tapi wa prasan lu makin pemes plak semnjak memuncul kn diri... kui3...

Zul De Alexis berkata... [Reply]

pergh! artis update dh..pergh! mohon ang jgn update..haha

zanairin berkata... [Reply]

wah.. ik dah kembali... wa teka lu buat wa invisible di sini...

FaraAhin Ali berkata... [Reply]

Memang dah lama sangat dah aku tunggu kau buat comeback . Hehe .

Anisa Anuar berkata... [Reply]

nnt ada time,update aje...biasa la benda dah tak boleh nak elak kan?

http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/41-wordless-wednesday-choi-minho.html

Aida Omar berkata... [Reply]

Peh!! akhirnya update jugak mamat nie punya blog.. Tahniah2 akhirnya dah selamat grad kat Nisiallatuihpuihpuihpuih..

♥ Nana BamBam ♥ berkata... [Reply]

long long time no see u beb :P

hawau u ? kekkekkee