Geng Berus Gigi..

11 November 2012

Sebelum Nak Terjun, Baca Ni

~~ Assalamualaikum To Bloggers And Readers ~~

Whatsup geng? 
Firstly untuk pengetahuan umum, entri ni aku tak tujukan kepada Pandalila mahupun mana-mana panda yang terdapat di seluruh dunia tetapi entri ni special aku create and tujukan kepada bakal-bakal penerjun bunuh diri yang bakal jahanam tak lama lagi. InsyaAllah.

The story begin with aku agak terkejut and trauma bila seorang kawan aku dengan muka penuh barakahnya menunjukkan satu video bunuh diri dekat aku. Perghhh, mamat tu terjun  dari tingkat 5 sebuah apartment beb. Aku rasa dia bercita-cita nak jadi tupai terbang kut. 

SHUUUUUUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuUUUUUUUUUM *tingkat 5 mestilah jauh nak sampai kebawah. Kalau mengucap pun, dan sparuh gamaknya.

Sampai-sampai je kat bawah kepala dah berkecai. Komfem-komfem arwah mamat tu.
Kalau memang dah malas nak hidup, pergilah berendam dalam minyak petrol then bako diri sendiri. Kalau ditakdirkan ko mati, jadik abu terus. Takdenye menyusahkan majlis perbandaran nak kutip otak ko satu-satu and nak cuci darah ko. Ko ingat dorang nak buat bagi makan ayam ke dengan otak ko tu? Datang hantu kopek baru tau!
Ok, ni ngeri.

Lastly kalau kut ye pun dah terlalu gian nak mati, apa salahnya kalau ko pergi je terjun laut kan senang. Tenggelam tak timbul-timbul. Kalau rezeki murah kena baham dek jerung. Kan ada manfaat tu.

Pesan aku, banyak cara nak bunuh diri ni. Korang just kena kreatif ja. Ni tak, bukak paper je cerita " Budak Mati Terjun Longkang " , tak menarik langsung. Orang lain nak baca pun rasa malas. Try ko bunuh diri style baru and menarik macam telan kulit durian ka, baru rare orang nak baca. 


Akhbar Sinari : Remaja mati bunuh diri. Mangsa dipercayai telah menelan 2 biji kulit durian and mengakibatkan kerosakan pada bahagian trakea mangsa lalu menyebabkan mangsa sesak nafas dan mati. Noharom yang dipercayai telah memberi cadangan bagi cara membunuh diri tersebut sedang dicari bagi disoal siasat.

AWAS!
Jangan tenung gambar di atas melebihi 5 jam melainkan anda sudah nekad untuk mati.

>Korang ada hati korang nilai, korang ada mata korang tengok, korang ada otak? Korang fikir la sendiri. Assalamualaikum.<

Notakakikechik :: Aku rasa kalau bayangkan Dr. Rozmey di fusionkan dengan hantu kopek boleh menyebabkan korang mati hanya dalam masa 1 jam kut. So jangan cuba!

17 3 orang nak menyampuk:

paripariputih berkata... [Reply]

Ha ha ha aku x leh nak komen dah.. dengan entri sengal tahap tenuk dah aku tengok... >..<


mamat tu usahkan tenung... dengau nama dia pun boleh bisul selama setahun tak pecah pecah keh keh keh... >..<


p/s: nasib aku tak tengok video tu harus terus x leh tidur... argggg!!

potia casadelarossa berkata... [Reply]

hmmm... apa masalahnya

Jane. P berkata... [Reply]

hahahah kelakar... hantu kopek hahaha.

aswadz berkata... [Reply]

x leh nak terjun laut sbb nak kena sewa bot lak. mahal weyh... terjun bangunan je yg save kos. *naharom, nak mati pun still kedekut.

♥ Nana BamBam ♥ berkata... [Reply]

oh nooooo....nak pengsang tengok gambnar last sekali tuu..

erkhjhhh!

CikMunBlogger berkata... [Reply]

ade tak yang bunuh diri tanpa niat and memang orang tuu sengaja duduk tengah jalan . tapi dia memang tak de niat pun nak bunuh diri ?

dah kenapa soalan aku macam pelik sangat ? hehe .

aku jugak omputih yang taksub dngan hantu kopek tuu kan . haha

BlueiceButterfly berkata... [Reply]

idea baru 2..hehe

MawardiYunus berkata... [Reply]

gila pya kopek hahaha

tirahzairi berkata... [Reply]

ada x gmbr hantu kopek? opsss...bawah umo..kbai~...hahaha

Fendy berkata... [Reply]

bunuh diri pon ada style...baru best org nak baca paper kan....hehe

Haris Khairuddin berkata... [Reply]

ntahnye..kreatif la sikit. ni asyik2 style conventional je. x mencabar minda langsung.


cik mun: xde niat nak bunuh diri? abis tu yang pegi duduk tengah jalan tu buat apa?? xkan saje2 nak berpiknik??

sukakartun berkata... [Reply]

benda paling ngeri dalam entri ni bukan pasal bunuh diri tp lebih kpd hantu kopek...hehehe

aiNa yaZiD berkata... [Reply]

okay gambar last itu ngeri! huhuhu... byk sgt kes bunuh diri skrg ni. x fhm apa yg diorg pk. Mybe diorg rasa bunuh diri itu manyak syok.. ^^

LaLa mhdnor berkata... [Reply]

boleh pulak ko bagi cadangan cara bunuh dirikan, adoyai hahaha

Aida Omar berkata... [Reply]

cait ik hanif, nie kalau bebudak baca dah gerenti dia pakat2 cari idea dan strategi lain yang lebih menarik untuk bunuh diri semata2 nak popular. haha..

Mk Syahir berkata... [Reply]

wa baru nak buat rekod tenung muka dr rojmi tu 5 jam tanpa kelip..saat ke-7 wa tengung dah muntah karipap nam ketul..jilaka!

zanairin berkata... [Reply]

bab hantu kopek yang ramai oran fokus..=="

dah lama aku baca tp nie baru internet aku laju.. (T^T)