14 November 2012

Wat Er Park!

~~ Assalamualaikum To Bloggers And Readers ~~

:: Silent Of Wednesday ::
Pernah korang terbayang tak macam mana rupa apabila seorang hero and seorang gay di fusionkan?
(Seorang hero pujaan ramai)

+
(Seorang gay pujaan ramai)

=
(Peserta The Voice Season 3)


> Korang ada hati korang nilai, korang ada mata korang baca, korang ada otak? Korang fikir la sendiri. Assalamualaikum <
notakakikechik :: Aku musykil, mungkinkah Justin Gay and Daniel Radcliffe berasmara then terkeluaq mamat tu? Errr..

11 3 orang try hard:

CekbOlat-bOlat berkata... [Reply]

weii tu pakwe aku daniell .

paripariputih berkata... [Reply]

haram aku x kenal mamat yg baju merah tu.. siapa =..= ko ke tu IK?? ha ha ha >..<

CikMunBlogger berkata... [Reply]

haha , kreatif gak kau kannn . hehe :D

cweet pinky berkata... [Reply]

yang pasti , dowang nih hensem , hehehe !

zanairin berkata... [Reply]

daniel randcvliff terlalu hot untuk digabungkan bersama jus tin bibir tu.. mohon mak nyah..

Mk Syahir berkata... [Reply]

wa nampak ada org tulis jastin bibiaq hensem..-__- ??

MawardiYunus berkata... [Reply]

knapa ko tetiba wt entry mcm nie.. ngeeeeeeeeee

Syakir Rahman berkata... [Reply]

knp ko makin pelik ni Ik Hanif... =="

♥ Nana BamBam ♥ berkata... [Reply]

motip apa nie? hahah

Aida Omar berkata... [Reply]

ko nak jadi cenggini ke ik hanif? inilah dikatakan transformasi baka..

kinara kinatara berkata... [Reply]

wohahaha...kelakar..