Geng Berus Gigi..

21 Oktober 2012

Jadah Afakah Friendzone?

~~ Assalamualaikum To Bloggers And Readers ~~

Kah kah kahak kahak kahak puih puih, can mali can hei hei, suriram ram ram ramlah ram ? Macam period tak lawas je aku rasa bila menaip intro yang agak mencarut camni.


Kecelaruan intro memang selalu akan terjadi kepada aku jika lama tak update entri. So dengan mengkahak-kahakkan pendahuluan aku boleh memanjangkan lagi entri ini.


Setelah gigih membuat reasearch dengan menggunakan google translate, baruku tahu apa itu maksud friendzone. Untuk pengetahuan korang, definisi friendzone ialah.....


Sob sob sob.. Tragis cerita ni.

~~ Friendzone ~~
Seseorang yang kita minati menganggap kita sebagai abang, adik, kakak, kawan dan jauh sekali dianggap sebagai pakwe dan makwe.

Love is payah! So,

>Korang ada mata korang tengok, korang ada hati korang nilai, korang ada otak.? korang fikir la sendiri. Assalamualaikum

Notakakikechik :: Saudaraku, anggaplah ini sebagai dugaan. Janganlah risau, ramai lagi perempuan dan lelaki kat luar sana. Jangan korang jadi homoseksual sudah.

17 Oktober 2012

Jauhnya Aku Memenkecikkan Diri


~~ Assalamualaikum To Mak Blogerria Dan Pak Nigeria ~~

Eh! Awat lain macam je salam aku kali ni. Ni la akibatnya lama tak update belok sampaikan nak eja belok pun aku tak hingat! Comfem peminat-pamanat aku yang kat luar tu tertanya-tanya kemanalah mamat selekeh tak cukup susu ibu ni menghilangkan diri sampaikan 5 bulan tak update blog! Antara kejian yang aku dapat selama tak update blog ialah....

* Tak hengat password kah?
* Kaki terlekat di dalam lobang jamban kah?
* Tertangkap basah kah?
* Malas kah?
* Kah kah kah, kah?

Hamboih! mendalam betul makna kejian-kejian yang korang bagi dekat aku. Awat? rindufan afu? *hurup 'K' tetiba loading. Sori for the mistake*

Hek ermm, actually..

The really-really reason I dont update this blog for along-long time because I just came back from a studying at Nisiallatuihpuih. My studying just take about 1 year at there and now I came back to Malaysia to continueted my studying at here.
Ceewah! Lahanat bahasa antarabangsa. InsyaAllah dengan izin tuhan lepas ni aku akan teruskan aktiviti blogging seperti biasa disertai dengan beberapa sekmeng n aktiviti-aktiviti yang mampu merapatkan hubungan kita sesama manusia. InsyaAllah.

Sebagai khatamnya, aku memohon sepuluh jari kaki dan sepuluh jari tangan ingin memohon maaf kepada sesiapa or individu yang sentiasa menunggu entry terbaru tapi tak menjelma-jelma and the important once is aku hargai sangat sokongan angpa just taktau nak balas camna ja. Hanya Allah yang mampu membalasnya. Amin!

Aku rasa kalau ditulis berjela pun memang korang tak baca jadi lebih baik aku berhenti dulu dengan harapan angpa dak lupakan aku and aku dak lupa sapa diri aku.

> Korang ada hati, korang nilai, Korang ada mata, korang tengok. Korang ada akal? Korang fikir la sendiri. Assalamualaikum.