Geng Berus Gigi..

22 Januari 2013

Blowjob Bukan Sekadar Blowjob

~~ Assalamualaikum To Bloggers And Readers ~~

Mak aih! Berbulan tak update blog tetiba je muncul dengan entri 18sx memang ibarat muka mintak kaki la kan?
Hai people all over the world. Ni hau ma? Agak lama aku menyepikan diri sehingga nak buh password pun dah bengap sampai terisi dekat kotak email. Actually, masalah blogging aku ni dah sampai ke tahap kritikal sampaikan Doktor Aidishkuryakinihaiktuih pun garu kepala. 

Pernah jugak aku fikir untuk sedekahkan blog ni kepada masjid-masjid yg berdekatan, tapi nanti tok iman tu tibai aku dengan tasbih pulak! 

OK! Lets we continued our pencarutan di blog.

Blowjob ni yg sebenarnya bukan sahaja boleh dilakukan oleh pasangan suami isteri mahupun pasangan remaja yg durhaka dek napsu sexs yg melampaui agama, tetapi ia juga boleh dilakukan secara individu!

Aku percaya yg ramai lelaki di luar sana sedang cuba membongkok untuk mencuba tapi sila lupakan niat anda wahai kaum lelaki kerana ianya takkan pernah sampai. Indahnya ciptaan tuhan. 

Blowjob secara individu ni ialah seperti di bawah.
Ada stim tak tengok aktiviti blowjob dekat atas?? Gambar- gambar di atas merupakan aktivi 'Blow Job' yg telah diilhamkan oleh Doktor Uzbulukaki. Kreatif right??

> Korang ada hati korang nilai, korang ada mata korang tengok, korang ada otak? Korang fikir la sendiri. Assalamualaikum <

                notakakikechik :: Happy new years you all !! winduw wittew wtak??

15 3 orang nak menyampuk:

MawardiYunus berkata... [Reply]

hahhahaha pencarutan berlaku disini ngeeeeeeeeeeeee

paripariputih berkata... [Reply]

ko mmg kan suka buat org befikir luar dari inbox eh.. hahaha sengal lu IK HANIF :p

baby comel berkata... [Reply]

owh, ada hati tp xreti nak nilai.. ada otak tp xtau tengah fikir pe.. terasa aduhh sakit giler pipi kena tembak kena blow angin camtu. ehh

kopi pasta berkata... [Reply]

okayy otak aku suci mulus. blowjob tu aku tak fikir kuning...

Yana Sakura berkata... [Reply]

eeeee..apakah ini suatu pencarutan Mona Lisa..ish3.. =="

wa tgk gmbau tu xde perasaan pn tgk ngn hati kering..hahaha..poyoo giler ang!! eh

Yana Sakura berkata... [Reply]

kalo duk dpn kipas mst muka jd cmtu sbb kna blow ngn angin kencang..hahah..terasa sebu ..eh! apakah

Dikbi Kamaruddin berkata... [Reply]

hahaha...rasa macam nak cuba la...esok nak suh tukang sapu blow muka pakai blower yg dia pakai utk daun kering tu....

Syakir Rahman berkata... [Reply]

agak2 kalo muka aku wat mcm ni, apa lah yg jdi ea....brrrrrrrrrr

Rapunzeel Cikilolo berkata... [Reply]

hehehehe.

klaka...

cik kiwi's berkata... [Reply]

bongoksss ik. pepagi buat aku rase nak pengsan. asal lah aku boleh masuk dalam blog si ik ni. haihh haihhh. hahahah

Aida Omar berkata... [Reply]

takut je tengok tajuk entry dia.. haha. Macam mana nak buat muka gitu ha cam comel je.. haha.

amer akat berkata... [Reply]

Hi.. aslkum.. bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

Seneorita Baharin berkata... [Reply]

haaahah..sengal betoll.. :D :P

4feet8 berkata... [Reply]

haha. pening

Khairul Nizam berkata... [Reply]

Ini bukan satu percarutan haha