Geng Berus Gigi..

20 Mei 2013

Cilaka Kau Si Player Cinta (Bukan Tajuk Novel)

Assalamualaikum To All Bloggers And Readers

Hyep geng, Whatsup? Belut dah bg mkn ke belum? Dulu aku pernah bela sekor belut tapi mati sbb ayah aku kempunan nk makan sup belut. Where is your humanity dad?! Okey korang kena tipu.
Harini aku nak crita pasal spesis belut jugak tp belut ni ada akai just otak dia ja yang terpesong. Maybe masa nk lahir dulu dia pernah lemas dlm rahim mak dia kut. Spesis ni dinamakan "Player Cinta".

Zaman la ni, kita dpt tgk maruah seseorng tu murah gila-gila kan? Kalau dkt FB, hari-hari aku tgk ada yg buat promotion jual diri. Tak ke bangang camtu? 


"Ittew need Pakwe Shekow, Jom kaPel!"

"I sunyi, I nak pakwe sorang boleh? I nk yg blh bwk I berhepi hepi."

"Nucks shandal shatuw! Pakwe ittew tucks marah pown!"

Hamboih, angpa ingat dgn mintak dkt FB camtu akan jatuh sorng pakwe dari langit ke apa? Aku tngk majoriti orang-orng camni skrang kebanyakannya perempuan. What wrong with you girls? Dulu kaum Hawa bukan main setia but now? 
Just nak try tanya, apa guna scandal bagai ni? Tak boleh ke kalau just setia? Kalau dh tak suka mintak break, is it so hard?

Seriously, aku tak faham dgn spesis yg bernafsu ayam belanda camni. Jenis yg tak pernah cukup kasih sayang. Kalau stakat player xpe lagi, ni siap main kikis-kikis lagi! Daki bertambun dalam lubang pusat x pulak dia gigih nak try kikis..puih! 

Bila aku tny knp jd player, dorang jawab


"Kiteorang just kapel untuk hepi-hepi jerr, tak perlulah emo sangat okeyh! Btw, abang hensem dah ada girl?"

Okey, abaikan part hensem tu. Korang ingat hati orang ni macam lego ke apa yg boleh dibuat mainan? Eh, kalau camtu nnti bila korang dah "kene tidur" agak-agak boleh tak kiteorang nk jawab camni?


"Kiteorng pun just main-main jugak. Awat nak emo sangat? Tak habisnya badan tu. Tp, U best lah. Nak lagi boleh?"
So players skalian,

> Korang ada mata korang tengok, korang ada hati korang nilai, korang ada akal? Korang fikirla sendiri. Assalamualaikum <


notakakikechik :: Player cinta itu tak cool, bengap ada lah. Azali bangang aku rasa.

4 3 orang nak menyampuk:

paripariputih berkata... [Reply]

Mengong lu ik... tersedak aku baca tang daki tu.. dah le aku tengah neykek masa bca n3 ko ni.. ekekeek...

p/s: mujur aku x cantik kan eh.. kbai :P

Berry Lavynia berkata... [Reply]

best bc entry ko yer :)

Lelaki Ini berkata... [Reply]

errr... alamak! aku terasa! hhaha.. sbb aku sllu promote diri aku kt FB.
hahah

anywy dah follow blog ko. sorry bru jmpe. heheh

Mizz Aiza berkata... [Reply]

baca tajuk pun dah gempak.. cubalah untuk setia..