Geng Berus Gigi..

17 Mei 2013

Terima Kasih Cikgu gu gu gu *gema

Assalamualaikum To Bloggers And Readers
Hye geng,

Hope aku bukan manusia terakhir yg duk kalut buat entri pasal Hari Guru ni. Isteri Doktor Rozmey pernah berkata "Better late than never". Awat? Angpa ingat insan berambut tempurung takdak bini? Dont judge buk bai it kaver.

Firstly, thanks to ibu and ayah selaku guru pertama dalam hidup aku. Second, thanks to Tadika Barakah yg sedia mengajar aku ABC, 123 and pernah kurung aku dalam stor sbb aku kencing tak jirus. Euuw! Tu zaman kanak-kanak okey! Sekarang aku dah sempurna akal.

Tak dilupakan jugak jasa-jasa cikgu di sekolah rendah n menengah. Tolong jgn kluakan statement duk cakap



" Sejak bila ang skolah? "


Spesis yg tanya soalan camni layak dibagi makan tenuk! Thanks to all yg pernh mngajar aku termasuklah makcik yg jual tisu dekat stesen bus Kajang sbb pernah ajar aku cara baca doa sebelum masuk tandas. 

SK Hamzah 2
SMK Hamzah 2
And thanks bebanyak to all "budak-budak" Teakwondo UITM Machang di atas tunjuk ajar korang terutama Sir Nik yg byk bersabar dgn kerenah "budak-budak" ni.
And lastly, to all bakal-bakal cikgu espesialli to
Cik Lyeen
Kunci Locker 
Yuyu Ali
Smoga trus sukses utk membentuk masyarakat coz,


Tanpa cikgu tak terbit blogger,

tanpa cikgu takdak PM,
tanpa cikgu tadak cikgu.
tanpa cikgu takdak murid,
tanpa murid takdak skolah,
tanpa sekolah takdak homework kan??

Ok guys, thinks properly before make your decision.


> Korang ada mata korang tengok, korang ada telinga korang dengar, korang ada akal? Korang fikirla sendiri. Assalamualaikum <



Notakakikechik :: Teacers is engineer to our future

4 3 orang nak menyampuk:

SS berkata... [Reply]

aku selaku cikgu aja pedang x mention pn...sedih la camni..

Lyeen De Syifa berkata... [Reply]

sumpah terharu ik..:) aku tak sgka kau masukkan gmbr aku yg kau katakan ada unsur pengcahayaan pd wajah..:P

thanks..:) happy teachers day juga..:D

Yuyu Ali berkata... [Reply]

aloooo ini dah bikin gua terharu ni ik. terima kasih my bro. selamat hari guru jugakkkkk. mihmih.





awat tak mintak gambiaq ngan gua. kasi tunjuk muka sepam dua :p

♫♪~Naurah_Nawwarah ~ ♫♪ berkata... [Reply]

alhamdulillah, dah sempurna jugak akai ang kan .. HEHEE