4 Disember 2013

Meremang Bulu Roma Aku!

~~ Assalamualaikum To Bloggers And Readers ~~

Suspicious - Curiga
Disebabkan aku tak jumpa gambar bulu roma, aku harap dengan gambar ini dapat menaikkan bulu roma anda. Auch! Abam berbuwluw! Sho Shekshi!

.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.


.
.
.
.
.
.
.
.


.
.
.
.
.
.
.
.
.
CAK!!


>Korang ada mata korang tengok, korang ada telinga korang dengar, korang ada otak? Korang fikirlah sendiri. Assalamualaikum<

notakakikechik :: Terlampau curiga boleh membawa masalah, tetapi kalau terlampau ngada-ngada dengan bini orang boleh membunuh. Ha! nampak tak perkaitan yang tiada di situ?

8 3 orang try hard:

Liza Licha berkata... [Reply]

haha.. mcm pernah tgk kt 9 gag je..
singgah sini :)

Dalila Samsudin berkata... [Reply]

woooah.. okay tak tau kenapa rasa meme tu lagi seram dripada gmbar hantu betul tu lol

Anne Nurain berkata... [Reply]

fuh nasib baik tengok time maghrib, kalau tengah malam td sure terkejut tengok gmbar last tu.. hehehe

sha my heart berkata... [Reply]

Adei.. hahaha~

Erza Japar berkata... [Reply]

seram wooo...ahahahha..nice entry..klau sudi follow balik ye =)

http://eirza.blogspot.com

Faizahh Ishak berkata... [Reply]

haa penah dgr psl ni..tp ni versi gambar lg meremang woo.. =/

Akeyla Azmi berkata... [Reply]

eeee dah lah geli. betul lah.
naik bulu hahahha
eee jahat ah gmbr hantu T_T

Akeyla Azmi berkata... [Reply]

nasibaik tak lewat malam. mahu mati terkejut hehehe