Geng Berus Gigi..

25 Disember 2013

Promote Mawardi Yunus

~~ Assalamualaikum To Bloggers And Readers ~~
Nama : Mawardi Yunus
Tinggi : 7kaki 5 inci
Cita-cita : Pentoncang ekor kuda berjaya
Moto : Bulu itu subur
Pergh macam nak jual kawan.

Tadi tengah syok-syok layan Deskippable Me, tetiba Mawardi Yunus buat status sentap. Sebagai langkah berjaga-jaga daripada di banned, aku mengambil langkah mudah dengan mempromot segmen beliau. 

Bukannya aku malas nak join tapi andaikata aku menang Koleksi Tudung Azura, aku nak buat apa dengan tudung tu? Nak lilit bagai serban and pakai pi solat Jumaat? Kufur nikmat namanya tu. Lainlah ceritanya kalau aku dapat Azura. Komfem Mrs Makwe call aku satgi.

Kontes U- Blogger

Pelbagai hadiah menarik yang disediakan! Tapi takdak la sampai kereta Kancil sportrim emas 3K. Kalau korang berminat untuk join, bolehlah mendapatkan maklumat lanjut di 


Hadiah yang ditawarkan cukup lumayan dan syarat yang dikenakan cukup senang. Cara mudah untuk dapat tudung, make up, bangunan, and awek dengan percuma. Tang awek tu aku tak jamin lebih-lebih.

Tak rugi pun kalau join, jomlah! 

>Korang ada mata korang tengok, korang ada telinga korang dengar, korang ada otak? Korang fikirlah sendiri. Assalamualaikum<

Notakakikechik:: Ni cerita "Deskippable Me". Aku just lupa cam mana nak eja Deskippable. Argghh trasa bodoh sekejap.
Pic under 18
*Act, aku tak minat join contest, segmen, pi kedai dobi, beratur time pi KFC 

6 3 orang nak menyampuk:

Mawardi Yunus berkata... [Reply]

oit tinggalkan link n jawapan kat entry kontest lol.

Anne Nurain berkata... [Reply]

deskippable? haha.. mcm comel je salah eja macam tu.. hehe..
sy lak tak suka segmen or contest yg banyak syarat tp hadiah tak best langsung.. kalau banyak syarat & hadiah best pun tak suka jugak.. malas.. hehe..

Ik Hanif berkata... [Reply]

Madi : Xpalah woih.. ko bagi je hadiah tu dkt org lain. aku jst tlg kawan je :D

Anne Nurain : Hamboih..saya pun tak suka jgk yang macam tu..macam jodoh je kita ni kan?

Lyeen De Syifa berkata... [Reply]

pentancang tu yg mcm sweet je..mcm sweet je..


ps: Lyeen nak jemput u olls untuk join Pencarian Bloglist & Review dekat sini http://ciklyeen.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-dan-review-blog.html

Izzati Amira berkata... [Reply]

ahahahahah. deskippable?? hahaaha. kelakar kelakar

Cik Itah@RRP berkata... [Reply]

dari kontest yg sama :) all the best :)