Geng Berus Gigi..

22 Januari 2013

Blowjob Bukan Sekadar Blowjob

~~ Assalamualaikum To Bloggers And Readers ~~

Mak aih! Berbulan tak update blog tetiba je muncul dengan entri 18sx memang ibarat muka mintak kaki la kan?
Hai people all over the world. Ni hau ma? Agak lama aku menyepikan diri sehingga nak buh password pun dah bengap sampai terisi dekat kotak email. Actually, masalah blogging aku ni dah sampai ke tahap kritikal sampaikan Doktor Aidishkuryakinihaiktuih pun garu kepala. 

Pernah jugak aku fikir untuk sedekahkan blog ni kepada masjid-masjid yg berdekatan, tapi nanti tok iman tu tibai aku dengan tasbih pulak! 

OK! Lets we continued our pencarutan di blog.

Blowjob ni yg sebenarnya bukan sahaja boleh dilakukan oleh pasangan suami isteri mahupun pasangan remaja yg durhaka dek napsu sexs yg melampaui agama, tetapi ia juga boleh dilakukan secara individu!

Aku percaya yg ramai lelaki di luar sana sedang cuba membongkok untuk mencuba tapi sila lupakan niat anda wahai kaum lelaki kerana ianya takkan pernah sampai. Indahnya ciptaan tuhan. 

Blowjob secara individu ni ialah seperti di bawah.
Ada stim tak tengok aktiviti blowjob dekat atas?? Gambar- gambar di atas merupakan aktivi 'Blow Job' yg telah diilhamkan oleh Doktor Uzbulukaki. Kreatif right??

> Korang ada hati korang nilai, korang ada mata korang tengok, korang ada otak? Korang fikir la sendiri. Assalamualaikum <

                notakakikechik :: Happy new years you all !! winduw wittew wtak??