Geng Berus Gigi..

23 Mac 2013

Caution!! Kakitulis-Ikhanif......

~~ Assalamualaikum To Bloggers And Readers ~~

Hye guys!! Whats up geng?? *lambai sambil trim bulu hidung
Oh, please jgn buat-buat terkejut macamtu. Macam la tak pernah trim bulu hidung jiran.

Sebelum korang start baca entri ni mohon perhati URL blog ni sat. Hah! aku tahu tak penting pun sebenarnya but just nak cakap yang URL blog ni dah bertukar dari


http://kakitulis-ikhanif.blogspot.com
(Kakitulis-Ikhanif)

kepada

(Aku Si Kakitulis)

Motif penukaran?

Ermmm, sejak akil baligh bulan lepas pemikiran aku makin matang. Dulu aku kencing berlari, sekarang Alhamdulillah dah pandai target betul-betul dalam lubang jamban. Perghh! payah betul jadi lelaki ni. 

Setelah mengarang lebih kurang 3 perenggan, aku dapat agak yang ada manusia duk fikir


"blablablabla...Ok, this entri is boring..do i care? Lets we shut it up and continue our life."
Just tu je yang aku nk cakap,
New entri akan direaleasekan secepat mungkin, InsyaAllah. 

> Korang ada hati, korang nilai. Korang ada mata, korang tengok. Korang ada otak? Korang fikirla sendiri. Assalamualaikum <



notakakikechik :: Hope sangat mood blogging dapt menewaskn mood kemalasan..