30 November 2014

Seksi? Abah Kau!

~~ Assalamualaikum To Bloggers And Readers ~~

Dengan penuh kerakusan nafsu yang mencanak, aku mempersembahkan peragaan artis di Anugerah Skrin 2014! 
Yang last sekali tu rasa macam nak libas setarika je atas kepala dia. Who with me?

So, pernah tak kita terfikir kenapa ramai sangat wanita Melayu Islam di negara kita sekarang ni yang kain baju di renovate jadi sarung nangka? Tudung dorang belit jadi sanggul kain kafan? Seluar dorang ketatkan jadi sarung meggi? Perut aku lapar sekarang ni so jangan tanya kenapa mesti meggi.

In TV, boleh dikatakan semua drama or movie wajib akan ada scene ranjang or peluk. Why? Sebab kalau tak ada scene camtu nanti lelaki tak nak pergi tengok. UAI tak masukkan scene cenggitu dalam program dia ramai pulak lelaki yang datang? Or yang datang tu semua gay? Errr habis aku kena block satgi.
Aku terfikir, tak boleh ke kalau direktor dekat Malaysia ni buat drama yang bila scene GRO je pakaikan dorang dengan baju kurung, jubah, or kalau nak tengok menggoda sikit sarungkan dorang dengan baju kelawar. Tak ke OK camtu? Aurat pun dapat ditutup kan?

Ni satu lagi, Aku tengok sekarang ni dah ramai sangat perempuan remaja yang kat lua sana pakai mengalahkan Maria Ozawa! Bagi mengelakkan salah faham aku jumpa nama Maria Ozawa dekat surat khabar, jangan buat propaganda yang bukan-bukan. Nanti aku gigit cuping telinga baru tau!

Korang pakai seksi-seksi nak tunjuk dekat siapa? Kalau kena rogol korang salahkan lelaki, tapi korang pakai baju macam nak offer diri untuk dirogol tu kenapa? Lainlah aku. Aku kalau pakai baju ketat and skirt berbelah sampai dada, komfem mak bapak aku pakat rejam aku guna microwave!
Bagi sesiapa yang panas hati mendengar, aku mohon maaf. Aku tahu aku sendiri pun tak sempurna tapi sebagai manusia kita haruslah saling menegur. Kalau aku sempurna dah lama aku upgrade diri jadi Nabi.

>Korang ada mata korang tengok, korang ada telinga korang dengar, korang ada akal? Korang fikirlah sendiri. Assalamualaikum<


notakakikechik :: Ibarat keeper meninggalkan gol

6 3 orang try hard:

TheFishas berkata... [Reply]

Haha. kan? pakai baju macam tak cukup duit nak beli kain, padahal kaya jee.

ruslanafiq berkata... [Reply]

Huhu... Nasib tak tengok.

yoorin melacolea berkata... [Reply]

maigoddd!! baju seksi meksi macam tu nak pergi mana? bukan menang award ponn! puii.. takat gelenyar kat red carpet je mampooo.. lol..

Encik Skema berkata... [Reply]

tapi gambar tu ASK2013 ,, acaner tu ? Shera Iskandar tu pun dah bertutup sepenuhnya,, so baiklah pi delete gambar dia tu ,, :D

tapi tak silap. gambar yang ketiga tu pun rasanya dia dah berhijab dah ,, wakaka ,, :3

fatin wawa berkata... [Reply]

sbb tu x pnh nak sokong bnd2 mcm ni.. anugerah skin or award pape la.. sometimes kita sendiri yg menyebabkan org lain hilang respect pd kita. sekarang tudung pun hanya jd trend, sedih tengok... v.v

Siti Aisyah berkata... [Reply]

Hmm kan? Zaman sekarang ramai sgt culture shock smp lupa aurat yg wajib ditutup. Kadang2 terfikir gak, hmm x sejuk ke pakai camtu? boleh kering kulit tp knp ek dorg still go on dgn pemakaian camtu gak? Because dah nk akhir zaman kot. Isu2 pemakaian seksi in Malaysia susah nk nmpk isu camtu kuar suratkhabar sbb kita dh byk sgt ttgk cite western yg lg trdedah so maybe sbb tu kot dorg rasa bnda tu x jd isu.